Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Точило Lansky Standard Knife Sharpening System LKC03

Код:662919
Немає в наявності
Точило Lansky Standard Knife Sharpening System LKC03 фото
Точило Lansky Standard Knife Sharpening System LKC03 фото
cashback iconКешбек 12 ₴
1 280

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Наявність ручної точильної системи істотно спрощує процес догляду за ножами. За допомогою хорошого інструменту, такого як точилка Lansky, заточити ніж з гладкою кромкою леза можна буквально за кілька хвилин. Ця точильна система складається з металевого тримача-основи, в якому жорстко фіксується клинок, а також напрямної з закріпленим на ній каменем. Таких каменів у комплекті є три штуки, кожен з яких має свій рівень зернистості. Напрямних стільки ж, щоб користувачеві не доводилося щоразу знімати камінь і переставляти цей елемент на інший брусок.

 

Напрямні вставляються в один з отворів на основі точила. Таких отворів з кожного боку — по чотири. Вони дублюються на обох пластинах, розташованих перпендикулярно до затиску для клинка. Це необхідно, щоб ніж було зручно заточувати з обох сторін. Ближчий до затиску отвір відповідає куту заточування 17°, наступний — 20°, а потім — 25° та 30°. Таким чином, за допомогою точила можна доглядати як за кухонним ножем для нарізання філе, так і за більш грубою мисливською моделлю.

 

Три точильні камені у комплекті мають грубу, середню та дрібнозернисту поверхню, щоб з їх допомогою можна було здійснити весь процес заточування: починаючи з виправки клинка, і закінчуючи його шліфуванням. Грітність цих каменів складає 120, 280 та 600 одиниць. За потреби, комплект можна доповнити універсальними точильними каменями Lansky з іншим рівнем зернистості.

 

Крім перерахованих елементів, до набору також входить мастило для заточування, яке потрібно наносити на поверхню каменю, щоб робити найбільш якісну заточку. Всі компоненти упаковані в одному пластиковому кейсі.

 

Особливості:

  • Ручна точилка з можливістю вручну встановити кут заточки
  • У наборі є три камені з різною зернистістю
  • Клинок фіксується нерухомо
  • У комплекті є мастило для заточування
  • Набір упакований в пластиковий кейс
  • Передбачена можливість розширення набору
  • Точилка може бути доукомплектована додатковими каменями та аксесуарами
  • Набір підходить для догляду за ножами з прямою заточкою

Характеристики

Основні характеристики

Додаткові характеристики

Колір

Червоний

Фізичні характеристики

Вага

545 г

Комплектація

Брусок Coarse; Брусок Medium; Брусок Fine; База – струбцина; Мастило для точильних брусків; Напрямні; Запасний притискний гвинт; Кейс для перенесення; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Точило Lansky Standard Knife Sharpening System LKC03