Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White

Код:733192
Очікується
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Тостер CECOTEC Toast&Taste 9000 Double White фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Швидкий та потужний

Завдяки потужності 980 Вт тостер CECOTEC Toast Taste 9000 Double White приготує ваш хліб за кілька секунд. Просто розмістіть скибочки, виберіть ступінь готовності та натисніть на кнопку. Функція центрування допоможе розташувати шматочки так, щоб вони просмажилися рівномірно. А завдяки великій ширині слота прогріються навіть товсті скибочки.

Три режими роботи

Регулюйте ступінь готовності хліба на свій смак! Ви можете лише злегка підсушити його або довести до золотистого фінішу завдяки 6 режимам готування. Але Toast Taste 9000 Double White не тільки підсмажує хліб, він також здатний підігріти і розморозити шматочки. А кнопка скасування закінчить процес у будь-який момент, якщо ваш тост уже готовий.

Не тільки для тостів

Як щодо теплої булочки або круасана? Можливо, бургер або паніні? Для цього у CECOTEC Toast Taste 9000 Double White є вбудована решітчаста підставка. На ній зручно підігріти будь-яку об'ємну випічку і нестандартні шматочки. Викладіть їх на решітку над слотами - і за кілька хвилин булочки стануть теплими, м'якими та ароматними. Прекрасний вибір для сніданку або перекусу.

Просто використовувати і просто прибирати

Маленькі або тонкі скибочки - теж не проблема! Система Extra-lift допомагає швидко і легко витягти хліб без використання щипців. А всі крихти збираються в знімний піддон, який так просто дістати й очистити. Корпус тостера досить протерти серветкою під час прибирання.

Міжнародні нагороди

Завдяки продуманому дизайну і високим технічним характеристикам, кухонні девайси CECOTEC здобули престижні премії в галузі дизайну і споживчих товарів.

Практичний дизайн

Глянцевий білий пластик і деталі з нержавіючої сталі - так просто і так стильно. Це універсальне рішення має доречний вигляд як у класичному, так і в мінімалістичному інтер'єрі кухні. Для безпеки і комфорту CECOTEC Toast Taste 9000 Double White оснащений нековзними ніжками - вони також забезпечують доступ повітря до дна і перешкоджають перегріву. Збоку корпусу знаходиться важіль Extra-lift для вилучення хліба. А на передній панелі розташувалися три кнопки управління і повзунок, який регулює ступінь прожарювання. Під час готування кнопки управління підсвічуються блакитним - це не тільки зручно, а й створює колірний акцент.

Комплектація

До CECOTEC Toast Taste 9000 Double White додаються тримач для підігріву булочок і посібник користувача з інструкціями та порадами щодо експлуатації тостера.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип пристрою

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Потужність

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

18 х 25 х 15,5 см

Габарити упаковки

31,5 х 21 х 23,2 см

Вага

1,3 кг

Вага в упаковці

1,5 кг

Комплектація

Тостер; Підставка для булочок; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження