Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер DeLonghi CTI 2103 W

Код:678837
Немає в наявності
Тостер DeLonghi CTI 2103 W фото
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999
Колір
Sea Wave фото
Silver фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Фірмовий дизайн тостера DeLonghi CTI 2103 W Distinta

Представник однієї з найбільших і різноманітних колекцій побутової техніки від бренду DeLonghi. Один з найбільш технічно досконалих, красивих і зручних у використанні, цей тостер підкорить вас буквально одразу. Хоча купувати тостер DeLonghi CTI 2103 W Distinta в складі всієї колекції зовсім не обов'язково, оскільки він легко поєднується з технікою будь-якого дизайнерського стилю, все ж рекомендуємо зупинитися саме на такому варіанті. Тостер спільно з чайником або кавоваркою доповнюють можливості одне одного і виглядають виключно гармонійно. До того ж, ця модель представлена одразу в 6-ти кольорах з ефектним металевим відливом. В даному випадку це приємний блакитний.

Технічні характеристики

Потужність приладу складає 900 Ват, що можна вважати цілком стандартним, досить високим, нехай і не видатним показником. А ось конструкція корпусу, хоча і виконана за класичними правилами, явно відрізняється своїм власним стилем з натяком на «ретро». Втім, електронна начинка абсолютно сучасна! Два ліфти для підйому тостів зі зручним важелем на передній панелі (природно і тостів можна приготувати теж відразу два). Три основні функції: підігрів (на верхній решіточці), односторонній підігрів, розморожування. Плюс можливість примусової відміни. Для того, щоб готувати тости, ідеально відповідні до ваших смакових уподобань, CTI 2103 W має 6 ступенів прожарювання хліба.

Експлуатація та обслуговування

На передню панель виведені всі кнопки управління. Процес приготування практично повністю автоматизований, а по завершенні заданого циклу прилад вимикається. Задля безпечного видалення використовуйте важіль ліфтів. Так ви не ризикуєте обпектися, навіть якщо підсмажуєте дуже маленькі і тонкі скибочки. Крихти, які завжди утворюються, для DeLonghi CTI 2103 W Distinta не являють проблеми, тому що всі залишаються на висувному піддоні в нижній частині приладу. Його можна потім очистити під водою або в посудомийній машині.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір
Потужність

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

21 х 21 х 33 см

Вага

2 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера