Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер Kenwood TCM 811 (Black) 0W23011099

Код:670963
Немає в наявності
Тостер Kenwood TCM 811 (Black) 0W23011099 фото
Тостер Kenwood TCM 811 (Black) 0W23011099 фото
cashback iconКешбек 34 ₴
3 499
Колір
Black фото
Red фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ТОСТЕР В ОРИГІНАЛЬНОМУ ВИКОНАННІ

Зовсім не обов'язково звична, широко поширена техніка повинна відповідати раз і назавжди узаконеному стилю. Це стосується будь-якої якісної продукції, в тому числі техніки для кухні. Якщо ви давно в пошуках чогось оригінального, рекомендуємо купити тостер Kenwood TCM 811 BK Mesmerine, який гарний зовні і відзначається непоганими технічними показниками. Дана модель представляє в нашому магазині унікальну фірмову колекцію під власною назвою. Чорний металевий корпус з дрібними гранями одразу виділить його в будь-якому інтер'єрі і приверне увагу ваших гостей.

 
 

ТЕХНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ KENWOOD TCM 811 MESMERINE

Звернути увагу тут дійсно є на що. Хоча показник потужності як для тостера цілком стандартний – 980 Ват, цей прилад вигідно відрізняється наявністю декількох робочих функцій, доступних крім власне приготування тостів. До речі, готує він їх дуже якісно і швидко, на одній з 5-ти ступенях прожарювання за вибором. Додаткові функції: підігрів з одного боку на з’ємній решітці, двосторонній підігрів, розморожування. Також можливе примусове скасування заданої програми. На легкій з’ємній решіточці можна й просто розігріти булочки (або ті ж тости, які вже встигли охолонути). Кнопки вибору режимів і регулятор ступеня підсмажування розташовані на лицьовій панелі. Всі кнопки мають легке неонове підсвічування. Це чисто естетичний елемент, але все-таки дуже красива деталь, яка вам точно сподобається. Більш важлива наявність висувного піддону для крихт. Він допоможе кожен раз після приготування чергової порції зберігати навколишній простір в чистоті.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Метал

Колір
Потужність

Зручність використання

Розміри та комплектація

Габарити

28 х 16 х 30 см

Вага

2,2 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера