Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT5115EAC

Код:709247
Є в наявності
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT5115EAC фото
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT5115EAC фото
Тостер KitchenAid (Кремовий) 5KMT5115EAC фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 81 ₴
8 189
Колір
Black фото
Cream фото
Red фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сучасний тостер з багатьма функціями

Приємно розпочати ранок із піджаристого хрусткого тосту. А ввечері дозволити собі апетитний сендвіч із беконом або сиром, що тане в роті. І ще приємніше, коли не все це можна приготувати швидко і без зайвого клопоту. Елегантний та функціональний тостер KitchenAid створений саме для цього. Він дозволяє приготувати пару ідеально підрум'янених скибочок хліба за раз або правильно підсмажити булочку бейгл, щоб вона вийшла м'якою зовні і хрумкою всередині. Розігріти забутий тост або розморозити хліб, а також підняти скибочки вище, щоб безпечно забрати їх із тостера. Все це означає, що ви легко зможете приготувати смачний сніданок і насолодитися максимальним комфортом від використання пристрою. Тепер, якщо ви вирішите перекусити, тостер Кітчен Ейд зробить усе за вас.

Бездоганний стиль

Тостер Кітчен Ейд Артісан стане справжньою окрасою вашої кухні. Його оригінальний дизайн у стилі ретро додасть нотку затишку у навколишнє оточення та допоможе створити приємну атмосферу. А серед безлічі доступних кольорів кожен знайде свій. Додайте культовий стиль до вашого індивідуального інтер'єру, щоб насолоджуватись кожною хвилиною, проведеною на своїй кухні.

Регульований ступінь підрум'янення

Тостер KitchenAid дозволить вам приготувати ідеальні тости з тим ступенем підрум'янювання, який вам більше подобається. Це можливо завдяки 5 рівням інтенсивності прожарювання. Налаштувати будь-який рівень дуже просто, завдяки зручному важелю та відміткам на корпусі. Робіть тости так, як вам подобається найбільше.

Функція
приготування бейглів

Розширюйте асортимент випічки для свого ранкового чаювання за рахунок рогаликів і булочок. Функція приготування бейглів адаптує нагрівальні елементи тостера до підсмажування внутрішньої частини нарізаного рогалика без одночасного надмірного підрум'янення зовні. Таким чином ви отримуєте ідеально підготовлену до вживання випічку - м'яку зовні і трохи хрумку всередині.

Для різних видів хліба

Два довгі і широкі відсіки — ще одна перевага цієї моделі тостера. Завдяки їм ви зможете підсмажувати навіть товстіші шматки хліба, рогалики або булочки. А ще використовувати для приготування тостів домашній хліб чи випічку нестандартних розмірів, без нарізки скибочок на дрібніші. Це дозволить кожному з членів сім'ї ласувати улюбленим видом хліба.

Додаткове прожарювання за бажанням

Використовуєте новий вид хліба чи тости просто недостатньо підрум'янилися? Завдяки спеціальній функції «Довше» можна збільшити час прожарювання, не змінюючи улюбленого налаштування, і точно отримати добре пропечений і хрумкий тост.

Підігрів та розморожування однією кнопкою

Зробили собі тости і відволіклися на щось інше і вони вже встигли охолонути? Не страшно. Одним натисканням кнопки ви можете знову нагріти їх лише за хвилину. Ця ж функція дозволяє швидко розморозити скибочки хліба, щоб не гаяти часу.

Чистота і порядок

Для більшої зручності обслуговування пристрій оснащений висувним піддоном для крихт. Вам достатньо час від часу виймати його і викидати крихти, що зібралися там, щоб підтримувати чистоту і порядок на кухонному столі.

Легко діставати

Тостер оснащений ручним важелем, який високо піднімає хліб, що полегшує його діставання. Тому можна без проблем забирати готові тости без ризику обпалити пальці.

Доповніть свою кухню тостером KitchenAid та зробіть крок назустріч новому рівню комфорту. Купити тостер КітченЕйд можна в мережі «Цитрус», де ви знайдете широкий асортимент техніки цього відомого американського бренду та легко зможете підібрати той варіант, який найкраще відповідатиме вашим запитам.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість відділень
Кількість ступенів підсмажування
Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Потужність

Загальні характеристики

Тип пристрою

Зручність використання

Оснащення
Термоізольований корпус

Так

Додаткова інформація

Підсвічування кнопок керування; Таймер; Захист від перегріву

Розміри та комплектація

Габарити

20 х 19 х 40 см

Габарити упаковки

26 х 24 х 45 см

Вага

2,3 кг

Вага в упаковці

3,62 кг

Комплектація

Тостер; Піддон для збирання крихт; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера