Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice

Код:664210
Немає в наявності
Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice фото
Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice фото
Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice фото
Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice фото
cashback iconКешбек 6 ₴
699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Deerma 2-slice – компактний та потужний тостер, для якого приготування ідеальних тостів це хвилинна справа. Він забезпечує рівномірне приготування, дозволяє готувати два тости одночасно і самостійно налаштовувати необхідний рівень обсмаження хліба. З цим тостером можна швидко і без зусиль приготувати апетитні бутерброди на сніданок або швидкий перекус протягом дня.

 

Особливості:

  • Розширена поверхня нагріву і більш рівномірна випічка
  • Регулювання температури з 9 ступенями просмажування
  • Дворядне деко для більш ефективного використання
  • Просте керування одним дотиком
  • Захист від перегріву
  • Легке очищення та догляд за девайсом
 

Смачний сніданок за 1 хвилину

Немає часу готувати повноцінний сніданок? З тостером DEERMA 2-slice кілька хрустких тостів можна спекти всього за 1 хвилину. Доповніть їх маслом та джемом, вашими улюбленими фруктами, сиром або овочами і можете почати свій день з легкого, смачного сендвіча.

 
 

Підсмажування на ваш смак

Різні види хліба відрізняються за своєю щільністю і текстурою. Тому і для приготування їм потрібен різний час. Завдяки 9 рівням підсмажування – від легкого підсушування до сильно підсмаженої скибочки із золотистою скоринкою – ви можете приготувати ідеальні тости за своїм смаком. А регулювати ступінь нагрівання можна за допомогою спеціального коліщатка на торці.

 

Одночасне запікання з обох сторін

Завдяки двом відділенням цей тостер може рівномірно обсмажувати одразу 2 тости з обох сторін. Таким чином ви витратите менше часу на приготування тостів для себе або всієї родини.

 

Простий контроль

Щоб приготувати собі пару хрустких тостів, вам потрібно лише вставити скибочки хліба, обрати потрібний ступінь просмаження і натиснути на важіль. Коли хліб приготується, він автоматично підніметься. Таким чином вам не потрібно стежити за процесом самостійно.

 

Безпека та практичність

Під час процесу обсмажування хліба тостер постійно контролює температуру нагрівання, і негайно вимикає електрику в разі перегріву. А відкидні дверцята ззаду дозволяють легко очистити тостер від скупчення крихт.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість ступенів підсмажування
Колір

Зручність використання

Додаткова інформація

Розширена поверхня нагріву і більш рівномірна випічка; Дворядний деко для більш ефективного використання; Просте управління одним дотиком; Захист від перегріву; Легке очищення і догляд за девайсом

Розміри та комплектація

Габарити

37 x 24 x 32 см

Вага

540 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Тостер Xiaomi DEERMA 2-slice