Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків12
Задати питання

Фен ROWENTA CV9920F0

Код:699082
Очікується
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Фен ROWENTA CV9920F0 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-32%
Вигода 2 500 ₴
cashback iconКешбек 52 ₴
7 799
5 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ROWENTA MAESTRIA ULTIMATE EXPERIENCE

Ваша перевага у мистецтві зачісок

Фен Rowenta Ultimate Experience Maestria пропонує все необхідне, щоб підняти гру на новий рівень із сучасними технологіями та функціями для чудового волосся, укладеного до досконалості. Цей преміальний фен поєднує в собі безщітковий двигун Nano з безперебійним потоком повітря з надзвичайно тонким 5-міліметровим концентратором для створення зосередженого повітряного потоку, що робить укладання без зусиль. Надлегкий каркас обіцяє неперевершений комфорт і легкість, а передова технологія Air-To-Care забезпечує винятковий блиск.

Завдяки високій якості та безкомпромісним характеристикам, фен Rowenta Ultimate Experience Maestria був розроблений, щоб допомогти вам освоїти мистецтво щоденних зачісок нового рівня. Технологія Nano Brushless Motor з високим потоком повітря поєднується з надзвичайно тонким 5-міліметровим концентратором, який забезпечує фокусований потік повітря та нескінченні погляди на вашу зачіску. Завдяки надлегким матеріалам та спрощеному дизайну відкрийте для себе абсолютно новий стиль, який обіцяє неперевершений комфорт та легкість. Передова технологія Air-To-Care від Rowenta додає гладкість та сяйво, а негативні та позитивні іони виробляють до 93% блискучого волосся.* Maestria поставляється з повним пакетом для моделювання зачісок: 3 універсальні аксесуари для задоволення всіх ваших потребі, 9 простих налаштувань швидкості/температури, знімну сітку для чищення без зусиль,та холодне повітря, як ідеальний штрих для стильної зачіски, яка зафіксується на цілий день.

Повна майстерність сушіння

Ключ до освоєння мистецтва укладання: Поєднання безщіткового двигуна Nano з високим потоком повітря та надзвичайно тонкого концентратора 5 мм - для безмежних можливостей укладання у вашій долоні.

Легкість для величі

Безкомпромісна продуктивність у надзвичайно легкому корпусі - всього 385 г для фена, який перетворює навіть найвибагливіші стильні завдання в плавний та легкий досвід.

Блискучіше, ніж будь -коли

Технологія Air-to-Care від Rowenta пропонує неперевершений стиль та блиск з поєднанням позитивних і негативних іонів, які відновлюють природний баланс вашого волосся для посилення сяйва та гладкості.

Набір аксесуарів для моделювання зачісок

Результати та універсальність з салонною якістю: 5-міліметровий концентратор для сушіння прямого волосся, 9-міліметровий концентратор для пружного та об'ємного волосся, а також дифузор для створення чітко виражених локонів.

Потік холодного повітря за необхідністю

Струмінь холодного повітря стане ідеальним завершальним штрихом для вашої зачіски, забезпечуючи довготривалий результат.

Спеціальні налаштування та управління

Керуйте налаштуванням фена за вашою потребою з 9 комбінаціями швидкості/температури для адаптації потоку повітря та температури під час сушіння.

Легке чищення

Знімна сітка для легкого очищення та тривалої роботи.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування

Для волосся

Тип двигуна

BLDC

Потужність
Кількість температурних режимів

3

Джерело живлення

Додаткові характеристики

Кількість швидкостей

3

Насадки

Дифузор

Концентратор

Колір

Чорний / Мідний

Режим роботи та функції

Подача холодного повітря

Захист від перегріву

Форм-фактор
Конструкція та зручності

Решітка знімна

Гнучкий шнур

Панель управління

Таймер, що налаштовується

Ні

Пульт дистанційного керування

Ні

Панель управління

2 кнопки

Вибір температури нагрівання

Так

Синхронізація зі смартфоном

Ні

Індикація нагріву

Ні

Фізичні характеристики

Вага

410 г

Довжина шнура

1,8 м

Габарити (В х Ш х Г)

25,5 х 5,6 х 18,5 см

Комплектація

Інструкція

Фен

Дифузор

Концентратор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Фен ROWENTA CV9920F0