Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Праска BRAUN SI 3053 BL

Код:675542
Немає в наявності
Праска BRAUN SI 3053 BL фото
Праска BRAUN SI 3053 BL фото
Праска BRAUN SI 3053 BL фото
Праска BRAUN SI 3053 BL фото
Праска BRAUN SI 3053 BL фото
cashback iconКешбек 14 ₴
1 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Праска Braun SI 3053 BL серії TexStyle 3.

Особливості:

  • Потужність: 2400 Вт;
  • Інноваційна, закруглена з заднього боку, підошва FreeGlide 3D виготовлена з кераміки SuperCeramic (плавне ковзання на 360 градусів, без зачіпання ґудзиків, кишень і блискавок);
  • Паровий удар: 170 г/хв;
  • Регульована подача пари: 0-45 г/хв;
  • Обсяг резервуара для води: 270 мл;
  • Вертикальне відпарювання;
  • Функція автоматичного відключення;
  • Система антинакип і антикапля;
  • Паровий носик

Проста, надійна, ефективна

Побутова праска для щоденного прасування малої та середньої кількості речей з різних тканин. Застосування сучасних технологій і добре продуманий дизайн перетворюють цей апарат на вашого відмінного помічника, з яким виснажливий раніше процес стане віднімати куди менше часу і сил. Висока потужність поєднуються тут з досить компактними розмірами. Гарантується висока ефективність роботи при розгладжуванні щільних тканин. Безумовно, ціна праски Braun SI 3053 BL також входить в число його достоїнств!

З турботою про ваш комфорт

Буквально кожна деталь і дизайнерська особливість цієї праски ретельно опрацьовувалися для того, щоб в результаті покупець зміг отримати прилад, який буде гранично ефективний і зручний. І цього дійсно вдалося добитися! Потужність 2350 Ватт, ємність резервуара становить 270 мл – такі параметри дозволяють використовувати праску практично одразу після під`єднання до мережі (менш, ніж за хвилину). Це може статися у нагоді, наприклад, коли буде потрібно терміново привести до ладу речі перед виходом на роботу. А якщо потрібно обробити дуже щільну тканину, використовуйте «паровий удар», щоб розгладити будь-які складки. Крім того, пара може подаватися і через носик. Також відзначимо, що праска дуже проста, зручна і, при належній акуратності, безпечна в експлуатації.

Легке ковзання

Одна з найважливіших якостей будь-якої праски, це можливість легко і плавно ковзати по тканинах, незалежно від їх типу. Якраз для цього і була розроблена міцна металокерамічна підошва FreeGlide 3D SuperCeramic, яка без проблем розгладжує складки, дозволяючи добиратися до самих важкодоступних місць біля швів, застібок і ґудзиків. По поверхні підошви рівномірно розподілені отвори для виходу парового струменя. Зверніть увагу, що інтенсивність подачі пари можна регулювати в межах від 0 до 45 гр. на хвилину. Завдяки загнутій на кінцях формі, ваша праска всього за один-два проходи приведе речі в ідеальний стан.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

170

Постійна подача пари, г/хв

45

Обсяг резервуара для води

270 мл

Довжина шнура

2 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

32 х 16.3 х 13.8 см

Вага

1.3 кг

Вага в упаковці

1.54 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків