Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска BRAUN SI 3054 GY

Код:675543
Є в наявності
Праска BRAUN SI 3054 GY фото
Праска BRAUN SI 3054 GY фото
Праска BRAUN SI 3054 GY фото
Праска BRAUN SI 3054 GY фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-15%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
1 999
1 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Праска Braun SI 3054 GY серії TexStyle 3.

Особливості:

  • Потужність: 2400 Вт;
  • Інноваційна, закруглена з заднього боку, підошва FreeGlide 3D виготовлена з кераміки SuperCeramic (плавне ковзання на 360 градусів, без зачіпання ґудзиків, кишень і блискавок);
  • Паровий удар: 180 г/хв;
  • Регульована подача пари: 0-45 г/хв;
  • Обсяг резервуара для води: 270 мл;
  • Вертикальне відпарювання;
  • Функція автоматичного відключення;
  • Система антинакип і антикапля;
  • Паровий носик

У кращих традиціях бренду

На перший погляд, це стандартний побутовий прилад, праска, яка виконана за традиційною схемою, характерною для всіх аналогічних виробів. І всеж-таки Braun SI 3054 GY, зможе вас здивувати своїми можливостями, високим ступенем надійності, а його дизайн точно не розчарує. Технічні характеристики в цілому, а також загальну якість виготовлення і свій власний стиль, характерні для продукції, що випускається брендом Braun. Незалежно від того, чи віддаєте перевагу ви виключно їй або вирішили купити праску Braun SI 3054 GY з інших причин, дана модель виправдає покладені на неї сподівання.

Характеристики та особливості

Перш за все, відзначимо високу потужність, компактність і застосування нових технологій в даному виробі. Відносно невелика місткість ємності для води цілком компенсується винятковою ефективністю її використання. Буквально кожен грам рідини буде витрачений за призначенням і не пропаде даремно, а значить вам не доведеться постійно відволікатися, щоб поповнювати запаси. Про це подбає антикрапельна система. Система «антинакип» значно уповільнює швидкість утворення накипу, що підвищує загальний термін безперебійної служби приладу. Вода перетворюється на пару, яка рівномірно розподіляється по всій розгладжує тканини, виходячи через отвори в підошві або через носик. Доступна обов'язкова функція «парового удару».

Унікальна підошва FreeGlide 3D SuperCeramic

Ще один плюс праски Braun SI 3054 GY. Фактично саме підошва «відповідає» за якість і швидкість розгладжування речей. Тому її розробка була на особливому контролі у інженерів Braun, застосовувалися нові підходи. Наприклад, для того, щоб пара з резервуара більш рівномірно розподілявся по всій тканині, вихідні отвори в підошві було розташовано дещо нестандартним чином. Крім того, особлива форма і підвищена міцність підошви FreeGlide 3D SuperCeramic значно полегшують обробку речей, вироблених з найщільніших тканин. І навіть у випадку зіткнення з гудзиками, застібками-«блискавками» не виникає жодних затримок, а сама підошва не отримує подряпин.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

180

Постійна подача пари, г/хв

45

Обсяг резервуара для води

270 мл

Довжина шнура

2 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

32 х 16.3 х 13.8 см

Вага

1.3 кг

Вага в упаковці

1.54 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження