Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска BRAUN SI 5017 GR

Код:733590
Немає в наявності
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
Праска BRAUN SI 5017 GR фото
-13%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Висока потужність

Майже напевно кожен опинявся в ситуації, коли часу перед важливою зустріччю зовсім немає, а речі потрібно терміново привести в порядок. Звичайна праска розігрівається досить довго, але якщо ви вже купили Braun SI 5017 GR, він збереже дорогоцінні хвилини! За рахунок вражаючої потужності в 2700 Ватт приступати до прасування можна майже відразу після включення.

Інноваційна підошва

Ще одна важлива якість праски Braun SI 5017 GR, це ідеально легке ковзання по тканинах будь-якого типу. І навіть перешкоди у вигляді гудзиків, запонок або застібок НЕ будуть проблемою. Підошва SuperCeramic 3D FreeGlide відрізняється унікальною формою і унікальними властивостями. Вона дозволяє розгладжувати речі однаково ефективно рухами в будь-яку сторону. Просто зверніть увагу на характерне округлення в задній частині. Підошва міцна і добре протистоїть виникненню дрібних подряпин, які, зазвичай, знижують якість ковзання з часом.

Робота з парою

Праска має порівняно невеликий запас води, всього 300 мл., Але для стандартної прасування, як правило, більше не буде потрібно. Справа в тому, що вода витрачається з максимальною віддачею - перетворюється в пар і подається через отвори в підошві або через носик. Також забезпечений надійний захист від протікання і захист від накопичується на дні резервуара накипу. Інтенсивність подачі легко налаштовується (від 0 до 50 гр. / Хв.). Також можна використовувати вертикальне відпарювання або паровий удар. Однак врахуйте, що при паровому ударі витрата води зростає до 190 гр. / хв.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Режими
Додаткова інформація

Шарнірне кріплення шнура

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

190

Постійна подача пари, г/хв

50

Обсяг резервуара для води

300 мл

Довжина шнура

2 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

30 x 14 x 14 см

Вага

1,4 кг

Вага в упаковці

1,5 кг

Комплектація

Праска

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження