Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Праска Tefal FV4993E0 Ultragliss

Код:669864
Немає в наявності
Праска Tefal FV4993E0 Ultragliss фото
Праска Tefal FV4993E0 Ultragliss фото
Праска Tefal FV4993E0 Ultragliss фото
Праска Tefal FV4993E0 Ultragliss фото
-15%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
1 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дбайливий догляд за вашими речами

Праска Tefal FV4993E0 подбає, щоб ваші речі мали показний зовнішній вигляд. Вона ефективно позбавить їх від негарних ліній та заломів. Чудові експлуатаційні характеристики, зручна ручка, висока потужність та стильний дизайн роблять її чудовим вибором по догляду за вашим одягом.

 

Технічні особливості

Праска має потужність 2600 Вт, завдяки чому легко справляється з будь-якими типами тканини. Вона швидко досягає потрібної температури і впевнено почувається навіть на проблемних зонах. До того ж користувач має можливість скористатися паровим ударом потужністю 220 г/хв, який пом'якшить тканину і зробить прасування більш ефективним.

 
 

Функціонал

Праска Tefal FV4993E0 надійно захищена від накипу і оснащена технологією "крапля-стоп", яка захистить вашу тканину від потрапляння води. До того ж варто звернути увагу на корисну функцію автовимкнення, завдяки якій ви ніколи не залишите праску у робочому стані.

 

Відпарювання

Приємною особливістю праски є можливість вертикального відпарювання, яка розгладить одяг без безпосереднього контакту з підошвою праски. Такий варіант чудово підходить делікатних тканин, які не витримують прямого контакту з підошвою. До того ж висока температура пари дає можливість добре продезінфікувати одяг.

 

Якісна підошва праски Tefal FV4993E0

Варто звернути особливу увагу на металокерамічну підошву, яка швидко досягає потрібної температури і плавно ковзає по поверхні одягу, незважаючи на блискавки та ґудзики. Своєю чергою температура рівномірно розподіляється по всій її площі, роблячи прасування більш ефективним.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Колір

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Потужність
Габарити (ВхШхГ)

15.5 x 30.5 x 13.5 см

Вага

1.3 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження