Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Праска Tefal FV6870E0

Код:688514
Є в наявності
Праска Tefal FV6870E0 фото
Праска Tefal FV6870E0 фото
Праска Tefal FV6870E0 фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-33%
Вигода 1 300 ₴
cashback iconКешбек 25 ₴
3 899
2 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Tefal FV6870E0

Чудово продумана модель праски Tefal FV6870E0 показує, що для техніки немає нічого неможливого: спільне використання пара і температури допоможе домогтися швидкого результату за короткий термін. Пряме і безконтактне прасування, протикрапельний захист, економічний режим зі зниженням енергоспоживання до 20% - пристрій використовує інноваційний підхід до звичних побутових процедур. Французька якість зчитується в кожній деталі.

Ергономічні елементи

Корпус конструкції зроблений максимально комфортно для користувача: ручка ідеально лягає в долоню, важільний регулятор температури має зрозумілий інтерфейс, шнур повертається на шарнірі, а всі кнопки розташовуються в зоні досяжності. Подовжений носик розгладжує всі заломи ще до того, як основна частина підошви дійде до них. Резервуар для води вміщає в себе 270 мл води.

Технологія Smart Temp

Дана технологія поєднує в собі оптимальні температурні налаштування для пара і підошви, щоб задовольнити запити з прасування будь-якого типу тканини. Автоматизований підхід дозволяє прасці Tefal FV6870E0 не нашкодити тканині, як це буває при невмілої ручному налаштуванні. Кожна ваша річ отримає той вплив, який не травмує структуру її матеріалу і фасон.

Вертикальне відпарювання

Технічно продуманий паровий модуль дає потужний потік як в горизонтальному, так і у вертикальному положеннях. Верхній одяг, предмети меблів, домашній текстиль можна обробити вертикально, використовуючи паровий удар 260 г/хв або постійний потік з силою 40 г/хв. При цьому забезпечується дезінфекція оброблюваних поверхонь. Антикрапельна технологія не дасть воді забруднити одяг, випавши у вигляді крапель.

Підошва Durilium Airglide

Виробник віддав перевагу платформі з покриттям Durilium Airglide. Вона має гранично слизьку структуру, за рахунок чого пройдеться по поверхні тканини, не травмуючи її. Розігрів моментальний – потужність 2800 Вт не дасть вам довго чекати. Максимальне покриття паром поверхонь забезпечується за рахунок перфорацій, які розташовані навіть в носовій частині підошви.

Автоматичне відключення

Опція захисту від перегріву і запобігання аварійним ситуаціям стежить за тим, як довго праска Tefal FV6870E0 залишається незадіяною під час нагрівання. Якщо протягом 8 хвилин не вносилися зміни в налаштування у вертикальному положенні, то відбувається відключення. Якщо ж ви залишили пристрій в горизонтальній позиції – то це станеться вже через 30 секунд.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Режими
Додаткова інформація

Технологія Smart Temp

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

260

Постійна подача пари, г/хв

40

Обсяг резервуара для води

270 мл

Довжина шнура

2 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

16 x 13.5 x 31 см

Вага

1.3 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера