Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків10
Задати питання

Праска Tefal FV9785E0

Код:661702
Немає в наявності
Праска Tefal FV9785E0 фото
Праска Tefal FV9785E0 фото
Праска Tefal FV9785E0 фото
Праска Tefal FV9785E0 фото
-23%
Вигода 1 200 ₴
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для бездоганних результатів

TEFAL Ultimate Anti-Calc FV9785E0 – потужна та ергономічна праска з функцією подавання пари. Пристрій може похизуватися технологічною підошвою Durilium Airglide Autoclean, системою збору накипу у знімний колектор та містким резервуаром для води. А автоматичне вимкнення гарантує безпеку в процесі повсякденного використання.  

Особливості:

  • Нагрівач потужністю у 3000 Вт
  • Технологічна підошва Durilium Airglide Autoclean
  • Знімний колектор для збору накипу
  • Режим постійного подавання пари – до 55 г/хв
  • Паровий удар – до 230 г/хв
  • Функція автоматичного подавання пари
  • Резервуар для води об'ємом 350 мл
 

Менше часу на очікування

Забудьте про тривалі приготування, щоб попрасувати кілька речей. Праска отримала ефективний нагрівач потужністю в 3000 Вт, який забезпечує блискавичний нагрів до робочої температури. Завдяки цьому ви зможете за лічені секунди приступити до прасування, швидко привести одяг до ладу і вирушити у своїх справах.  
 

Інноваційна підошва

TEFAL Ultimate Anti-Calc оснащений підошвою з революційною технологією Durilium Airglide Autoclean. Гладка немов скло, вона ідеально ковзає по будь-якому матеріалу, від щільного деніму до ніжного шовку. Крім того, підошва праски стійка до зовнішніх впливів і здатна самоочищатися, а тому збереже свої властивості навіть через тривалий час.  

Подавання пари

Одна з головних переваг цієї праски – функція парогенерації. З нею навіть самі непіддатливі складки не стануть проблемою. Продуктивність постійного подавання пари досягає 55 г/хв, а для самих складних ситуацій стане у пригоді паровий удар до 230 г/хв. До того ж, функція автоматичного подавання пари підбирає оптимальну інтенсивність залежно від обраного типу тканини.  
 

Продумана конструкція

У прасці передбачено місткий резервуар на 350 мілілітрів води з широкою шийкою для зручного доливання. Система крапля-стоп запобігає потраплянню вологи на тканину і появі плям в процесі прасування. А весь накип збирається в зручний знімний колектор, який можна промивати під проточною водою.  

Повна безпека

Навіть найобережніші користувачі можуть забути побутовий прилад увімкненим. Тому в TEFAL Ultimate Anti-Calc передбачена інтелектуальна система захисту. У вертикальному положенні праска автоматично вимкнеться через 8 хвилин, а в горизонтальному – через 30 секунд.

Характеристики

Основні характеристики

Функціональні особливості

Фізичні характеристики

Джерело живлення
Паровий удар, г/хв

230

Постійна подача пари, г/хв

50

Обсяг резервуара для води

350 мл

Довжина шнура

2,5 м

Потужність
Габарити (ВхШхГ)

17 x 32 x 14 см

Вага

1.8 кг

Комплектація

Праска

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків