Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді3

Вентилятор Smartmi Standing Fan 2S (ZLBPLDS03ZM)

Код:650957
Архiв
Вентилятор Smartmi Standing Fan 2S (ZLBPLDS03ZM) фото
Вентилятор Smartmi Standing Fan 2S (ZLBPLDS03ZM) фото
Вентилятор Smartmi Standing Fan 2S (ZLBPLDS03ZM) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-67%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 9 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Імітує природний вітер

Smartmi зібрала величезний масив даних про природний вітер, проаналізувавши його швидкість, турбулентність та інші аеродинамічні характеристики, щоб втілити їх у точних алгоритмах, які повторюють всі властивості природного вітру. М'який та ніжний вітерець швидко подарує відчуття прохолоди без зайвого холоду.

До 20 годин роботи без дротів

Smartmi Fan 2S оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 33,6 Вт, здатним забезпечити до 20 годин роботи без розетки. Вентилятор можна взяти з собою туди, де спека завдає незручностей, щоб швидко створити комфортну атмосферу.

Передає кожну зміну швидкості вітру

Вентилятор Smartmi 2S оснащений якісним безщітковим двигуном прямого струму. Точні алгоритми природного вітру органічно втілюються у його обертанні, створюючи комфорт та прохолоду з мінімальним шумом і споживанням енергії.

Об'ємний потік та швидке охолодження

На відміну від звичайних трилопатевих або п'ятилопатевих крильчаток, семилопатева м'якше впливає на повітряні маси, зменшуючи силу удару потоку, але роблячи його більш м'яким. Вдосконалена форма лопатей знижує споживання енергії, при цьому не зменшуючи об’єм потоку.

Підтримка розумних голосових помічників

За допомогою додатку MiHome можна поставити таймер вмикання і вимикання вентилятора, налаштувати кути повороту, увімкнути дитячий замок, перемкнути режими роботи і погратися з іншими функціями. Також підтримується керування за допомогою голосового помічника Сяо Ай через Mi AI Speaker або Mi AI Speaker mini. Не потрібно навіть вставати з місця, щоб увімкнути вентилятор й насолодитися прохолодою.

100-ступеневе регулювання швидкості

Доступні 4 діапазони кутів повороту вентилятора: 30°, 60°, 90° і 120°. Ви можете обрати найбільш підхожий для себе діапазон – трохи менше для швидкого розгону спеки або навпаки більше для створення циркуляції. Крім того, через додаток можна легко задати швидкість роботи вентилятора з точністю до 1%.

Розжене спеку та напруження

На мінімальній швидкості вентилятор працює майже безшумно, створюючи м'який і спокійний вітерець немов від віяла, який швидко додасть відчуття свіжості та прохолоди.

Можна увімкнути надовго

В електродвигуні прямого струму немає графітових щіток, що стираються. Внаслідок чого істотно підвищується його ресурс у порівнянні зі звичайними вентиляторами. Він довго прослужить і не з'їсть багато енергії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

25 Вт

Клькість лопатей

7

Діаметр

33 см

Додаткова інформація

Об'єм акумулятора 2800 мАгод; Довжина кабелю: 1,6 м; Час автономної роботи: 20 год

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Можливість регулювання

Регулювання висоти

Регулювання кута нахилу

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал лопастей

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

96 х 33 х 34 см

Вага

3,5 кг

Найпопулярніші запити в категорії Вентилятор Smartmi Standing Fan 2S (ZLBPLDS03ZM)