Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3

Код:722036
Очікується
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3 фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3 фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3 фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3 фото
Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 500 ₴
cashback iconКешбек 49 ₴
5 499
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ваша зона комфорту

Унікальний вентилятор забезпечить свіжу прохолодну атмосферу в кімнаті, навіть якщо за вікном стоїть полуденна спека. Оригінальна форма і конструкція лопатей вентилятора створює рух повітря, яке в точності імітує приємний і природний подих легкого вітерця. Потужний акумулятор дозволяє користуватися вентилятором без прив'язки до розеток і проводів. Вбудований Wi-Fi модуль дає можливість управляти пристроєм дистанційно.

До 20 годин роботи на одному заряді

SmartMi Standing Fan 3 оснащений літій-іонним акумулятором ємністю 288 мАг для тривалої автономної роботи. Це дозволить без обмежень переміщати вентилятор по дому, щоб освіжити їдальню під час обіду або вітальню, де зібралася вся родина, щоб подивитися телевізор. Ємності акумулятора вистачить на роботу вентилятора до 20 годин без підзарядки. На підзарядку батареї знадобиться близько 4 годин.

Зручний спосіб управління

Ви зможете управляти роботою SmartMi Standing Fan 3, використовуючи пульт дистанційного керування або мобільний додаток, встановлений на вашому смартфоні. Мобільне управління відкриває розширений доступ до всіх функцій і режимів роботи SmartMi Standing Fan 3. Тепер, щоб включити вентилятор, не обов'язково вставати з дивана, досить мати під рукою смартфон або пульт дистанційного керування.

Великий вибір робочих режимів

У фірмовому мобільному додатку ви зможете задати потрібну швидкість роботи вентилятора в діапазоні від 1 до 100 % з точністю до 1 %. Встановивши кут повороту (30°, 60°, 90° і 120°), ви будете мати можливість сконцентрувати повітряний потік на одному місці або рівномірно розподілити його по кімнаті.

Навіть дрібниці важливі

На мінімальній швидкості вентилятор працює практично безшумно: він не завадить вам відпочити і розслабитися, відчуваючи приємний подих свіжого вітерця на шкірі. Висота конструкції 96 см вибрана не випадково: саме з такого становища вентилятор швидко і ефективно освіжить зону на висоті 0,5-0,7 м від підлоги (крісло, диван, ліжко). Світлові індикатори роботи на стійці зпереду допоможуть швидко визначити стан вентилятора.

Надійність і довговічність

Стійка вентилятора SmartMi Standing Fan 3 виготовлена з міцного, стійкого до зносу і корозії анодованого алюмінієвого сплаву. Лопаті та інші неметалеві деталі зроблені з АБС - пластика. Корпус з усіма робочими механізмами захищений надійною ізоляцією від попадання пилу, що значно продовжує робочий ресурс вентилятора.

Унікальна конструкція

Більшість стандартних вентиляторів мають три- або чотирилопатеву конструкцію, в той час як SmartMi Standing Fan 3 оснащений сім'ю лопатями, які забезпечують м'який розгін повітря і рівномірний і швидкий його розподіл по всій кімнаті. При включеному вентиляторі ви відчуваєте, як вас овіває легкий природний вітерець, який освіжає, дарує відчуття приємної прохолоди без відчуття холоду. Унікальна форма лопатей сприяє зниженню енергоспоживання при значному зростанні охолоджуючої здатності.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Конструкція
Потужність

25 Вт

Кількість швидкостей

100

Клькість лопатей

7

Додаткова інформація

Довжина кабелю: 1,6 м; Поворотна функція: 30/60/90/120 градусів; Інтелектуальний контроль голосових команд; дисплей (індикатор Wi-Fi, режим роботи, температура, вологість); Bluetooth пульт ДК; Індикатор заряду батареї

Експлуатація

Управління
Дисплей
Функції
Рівень шуму

28,6 дБ

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

90 х 34 х 33 см

Вага

3 кг

Комплектація

Вентилятор; Пульт ДК; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Вентилятор Xiaomi Smart Standing Fan 3