Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual

Код:694363
Немає в наявності
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
Відеореєстратор DDPai Z40 GPS Dual фото
-7%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Відеореєстратор з надійним захистом даних

DDPai Z40 GPS – якісний відеореєстратор з подвійним захистом даних та високою якістю картинки. Крім якості та безпеки, пристрій дарує максимум опцій для отримання задоволення від водіння. У вас також буде можливість цілодобово моніторити авто на парковці і залишатися спокійним.

Висока якість зйомки

DDPai Z40 оснащений шістьма оптичними лінзами Sony IMX 335 с діафрагмою F1,8 для якісної відеозйомки з роздільною здатністю 2592х1944 пікселів. Навіть в умовах низької освітленості відеореєстратор підтримує оптимальну якість картинки.

Реалістичне передавання кольорів Realcube

Завдяки технології Realcube відеореєстратор записує відео з реалістичним передаванням кольорів, дозволяючи розгледіти більше деталей у запису.

Двоканальне зберігання даних D2Save

Навіть в разі збою карти пам'яті фронтальна камера зафіксує аварійну ситуацію завдяки технології захисту даних D2Save – підтримує безперервний циклічний запис, при якому нові кадри записуються поверх старих при заповненні SD-карти. Вбудований датчик G реагує на раптове зіткнення і зберігає відеоролик тривалістю 10 секунд.

Живлення від суперконденсатора

DDPai Z40 отримує живлення від суперконденсатора замість літієвого акумулятора, дозволяючи надійно записувати у гарячому та холодному стані. Таке джерело живлення забезпечує запис останніх 3-4 секунд навіть при вимкненому відеореєстраторі. Крім того, суперконденсатор відрізняється екологічністю, не виділяючи токсичних компонентів, у порівнянні з акумулятором.

Лаконічний дизайн

Відеореєстратор має квадратну форму зі скруглені кутами, яка відображає стиль та лаконічність. Якісний 2-дюймовий IPS-екран підтримує попередній перегляд відео та зручний огляд важливих даних.

GPS-навігатор

Вбудований GPS допомагає контролювати маршрут, швидкість та час руху. Завдяки таким можливостям ви зможете отримати максимальне задоволення від водіння.

Ефектна зйомка

Якщо ви любитель екстремальної їзди, то DDPai Z40 ефектно зафіксує гонку. Відеореєстратор оснащений GPS, G-сенсором і 3-вісним гіроскопом, завдяки яким може знімати реалістичні гоночні ролики. Відзнятий матеріал можна буде завантажувати у додаток, додаючи відеоефекти та музику.

Екстрений запис

В корпус камери вбудований G-сенсор, який активується при раптовому ударі або зіткненні – камера автоматично записує дорожню пригоду і фіксує 10-секундне відео доказ для страхових випадків в окремій папці.

Попередження для активації авто

Завдяки технології ADAS при рушанні переднього транспортного засобу можна активувати попередження для продовження руху. Якщо ви на світлофорі або в пробці відволіклися, то відеореєстратор зверне вашу увагу.

Характеристики

Загальні характеристики

Кількість камер
Поворотна камера

Так

Тип кріплення на скло

Наклейка

Додаткова інформація

ІЧ-підсвічування; Циклічна запис; Поворотний об'єктив;

Дисплей

Дисплей
Діагональ дисплея

Камера і запис відео

Сенсор

Sony IMX335

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Нічна зйомка

Так

Формат відео файла

MP4 (H.264)

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

За датчику удару / гальмування / прискорення

Функції

Процесор і пам'ять

Процесор

SigmaStar SSC8629G

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Micro-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Габарити і комплектація

Габарити

81 х 61 х 44 мм

Вага

700 г

Колір

Чорний

Комплектація

Відеореєстратор; Камера заднього виду; Кабель живлення; Автомобільний зарядний пристрій; Кронштейн; Скотч; Інструмент для установки; Інструкція;