Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків15
Задати питання

Відеореєстратор Gazer F125

Код:675562
Немає в наявності
Відеореєстратор Gazer F125 фото
Відеореєстратор Gazer F125 фото
cashback iconКешбек 32 ₴
3 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ключові переваги:

  • Мініатюрний корпус із вбудованим дисплеєм 1,5"
  • Запис з роздільною здатністю Super HD (2304x1296)
  • Режим запису 60 кадрів в секунду HD (720p)
  • Вбудований модуль Wi-Fi і додаток Gazer Dashcam
  • Кут огляду 160° і шестишарова скляна лінза з апертурою F2.2
  • Сенсор Sony Exmor 1/2.9"
  • G-сенсор з налаштуванням чутливості
  • Компактне кріплення на 3М скотчі з можливістю повороту на 360°
  • Підтримка microSDXC карт пам'яті об'ємом до 128 GB
 

Повністю автономний в роботі

Відеореєстратор Gazer буде вашим надійним помічником, ніколи не відволікаючи вас і не вимагаючи вашої уваги. Кожного разу під час запуску автомобіля відеореєстратор автоматично увімкнеться та почне запис на карту пам'яті, записуючи відео ролики в єдиний відеоряд, при цьому автоматично стираючи найстаріші фрагменти для запису нових. Таким чином ви завжди будете мати доступ до всіх подій, що сталися на вашому шляху за останні кілька годин, і зможете переглянути їх безпосередньо на екрані відеореєстратора або на своєму смартфоні, легко скопіювавши собі потрібні кадри або фото в мобільному додатку Gazer Dashcam. Реєстратор веде дві незалежні папки із записами - одну з відео всіх подій на шляху, другу - з відеозаписами екстрених подій, наприклад різких гальмувань, прискорень, ударів або ситуацій, коли водій натиснув кнопку екстреного запису на відеореєстраторі.

 

У сучасному стилі інтер'єру вашого авто

Дизайнерський відеореєстратор Gazer F125 зможе максимально органічно вписатися в сучасний інтер'єр салону автомобіля, в якому вже немає місця незграбним формам і крупним елементам. Все в інтер'єрі автомобіля продумано до дрібниць, і відеореєстратор повинен стати частиною цього унікального дизайну. Перебуваючи на самому видному місці, завжди перед очима водія, надійний відеореєстратор повинен кожен день радувати погляд і приносити естетичне задоволення. Саме таке завдання вирішили дизайнери Gazer спільно з кращими світовими консультантами з дизайну. У стилі вашого автомобіля – вибір відеореєстратора підкреслює Soft Touch покриття корпусу, а кнопки управління злегка виступають для максимально інтуїтивного управління. Досить порівняти відеореєстратор Gazer за його габаритними розмірами 66х39х32 мм з будь-якими конкурентами в класі - і не залишиться сумнівів у тому, що це найменший SuperHD реєстратор з вбудованим дисплеєм 1,5 дюйма та повноцінними кнопками управління, а також вбудованим модулем Wi-Fi для управління зі смартфону.

 

Все під рукою – керуйте, як необхідно

Мініатюрне кріплення на 3М скотчі дозволяє повертати реєстратор навколо своєї осі на 360 градусів, якщо необхідно терміново зафіксувати те, що відбувається з боків автомобіля або в салоні. Зняти реєстратор з кріплення тепер дуже легко - ніяких засувок або фіксаторів, щоб ви могли зробити це однією рукою без будь-яких проблем. Саме кріплення на 3М скотчі дуже компактне – це зовсім не схоже на класичне уявлення громіздких реєстраторів. Такий маленький за розмірами відеореєстратор майже непомітний зовні і не приваблює зайвої уваги. А найголовніше - не закриває огляд водієві, виконуючи при цьому всі необхідні функції.

Якщо ви починаєте приватну розмову - одне натискання кнопки і запис звуку буде відключений. Іконка на екрані реєстратора буде нагадувати вам про те, що мікрофон вимкнений, щоб ви знову увімкнули його в потрібний момент. Екран може бути увімкнений постійно, або відключатися через заданий час, щоб не відволікати водія від дороги. Для збереження екстреного відео досить натиснути відповідну кнопку на реєстраторі - і поточний відеоролик, що записується, уже чекає вас в окремій папці. Поділитися відео дуже легко через мобільний додаток Gazer Dashcam - всього пару натискань на вашому смартфоні.

 

Максимум якості відео в мінімумі займаного простору

Порівняння відеореєстратора Gazer F125 за якістю запису буде дуже інформативним під час вибору. Роздільна здатність SuperHD з розміром 2304х1296 пікселів досягається завдяки потужному процесору обробки, і на 20% більше стандартної роздільної здатності запису FullHD. Передовий сенсор Sony Exmor останнього покоління, розмір якого на 34% більше, дозволяє захопити більше світла та підвищити якість запису в сутінках і темряві. Для забезпечення найвищої якості зображення, Gazer використовує кращу скляну шестишарову лінзу з інфрачервоним фільтром і апертурою F2.2. Завдяки дуже широкому куту огляду лінзи в 160° і унікальному рішенню інженерів Gazer в геометрії лінзи, досягається ідеальний огляд на відео без видимих спотворень об'єктів в кадрі.

 

Плавно та чітко – все, як ви хотіли

Спеціально розроблений алгоритм управління витримкою дозволив знизити в 2,7 рази ефект Motion Blur (розмиття в русі) при записі 30 кадрів в секунду. Це означає, що в дорожній ситуації номери авто не будуть розмитими при русі на високих швидкостях або на поворотах. Режим запису відео з швидкістю 60 кадрів в секунду в дозволі HD 1280x720 зробить вибір відеореєстратора Gazer F125 абсолютно професійним. Напевно ви вже давно використовуєте такий режим запису динамічних відео на вашому смартфоні, і оцінили прекрасний ефект плавності картинки навіть при дуже різких змінах сцени в кадрі. Це саме той незамінний режим, в якому кращим відеореєстратором за плавністю картинки буде саме Gazer F125.

 

У сучасному ритмі життя

Відеореєстратор Gazer забезпечує безпеку в дорозі та є вірним помічником в збереженні всіх приємних і цікавих, незвичайних і смішних моментів короткої поїздки та тривалої подорожі. Як же не поділитися з друзями і підписниками - адже реєстратор Gazer постійно працює оператором вашого захоплюючого відео блогу. Саме для цього в F125 вбудований модуль Wi-Fi, а для вашого смартфона розроблено безкоштовний додаток Gazer Dashcam. За пару натискань знайдіть потрібне відео, збережіть на смартфон, виріжте потрібний фрагмент, додайте ефекти або титри - і відразу діліться в соціальних мережах або месенджерах з друзями. З модулем GPS ви зможете подивитися ваші маршрути на карті, контролюючи швидкість руху в кожному відео. Всі налаштування та огляд відеореєстратора, його параметрів, управління картою пам'яті ви зможете зробити в мобільному додатку Gazer Dashcam.

 

Найдовша подорож записана

Що може бути прекрасніше довгоочікуваної подорожі на улюбленому автомобілі - будь то поїздка на самоті або з веселою компанією. З самого початку і до закінчення поїздки на шляху зустрічаються цікаві моменти, які залишаться частиною ваших спогадів. Кращий відеореєстратор повинен обов'язково записати всю подорож від початку до кінця, для цього реєстратор Gazer F125 підтримує карту пам'яті розміром до 128 Gb, щоб записати до 40 годин відео в режимі HD, або до 12 годин в режимі SuperHD. У звичайному режимі щоденних поїздок по місту у вас завжди буде доступ до всіх записів за кілька днів, на випадок якщо ви згадаєте важливий або цікавий момент і захочете зберегти його або поділитися.

 

Кращі моменти або екстрені ситуації

Якщо ви точно захочете відзначити якийсь момент в поїздці - досить натиснути кнопку екстреного записи на реєстраторі, і поточний фрагмент відео буде окремо збережений без права реєстратору видалити його при кільцевому записі – так званий екстрений запис. Всі інші записи ваших поїздок виконуються в автоматичному режимі без вашої участі, найстаріші відео замінюються новими, виконуючи запис по кільцю. Спеціальний датчик тривимірного переміщення G-sensor автоматично створює екстрені записи під час різких прискорень, гальмувань або ударів.

 

Все необхідне в комплекті

Відеореєстратор для автомобіля Gazer F125 комплектується всім необхідним для підключення та подальшої експлуатації. Стандартна комплектація пристрою включає сам реєстратор F125, кріплення на 3М скотчі, автомобільний зарядний пристрій (підходить для автомобілів з бортовою мережею 12В і 24В), інструкцію з підключення й експлуатації, гарантійний талон. Вам залишається тільки вибрати потрібну вам карту пам'яті з об'ємом до 128Gb і увімкнути реєстратор в автомобільну розетку.

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Так

Тип кріплення на скло

Скотч

Кріплення-присоска

Дисплей

Дисплей
Діагональ дисплея
Сенсорний екран

Ні

Камера і запис відео

Сенсор

Sony Exmor

Діафрагма

F2.2

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Нічна зйомка

Так

Формат відео файла

MP4 (H.264)

MOV

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Ручна

Вбудований динамік

Так

Функції

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Mini-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Габарити і комплектація

Колір

Чорний

Відгуків