Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків71
Задати питання

Відеореєстратор Gazer F750w

Код:664301
Є в наявності
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Відеореєстратор Gazer F750w фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 99 ₴
9 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Флагманська 2-х канальна модель включає в себе центральний блок з вбудованим дисплеєм 3,0'' та дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери, які зовсім непомітні в салоні автомобіля. Wi-Fi модуль і мобільний додаток Gazer Dashcam для налаштування, перегляду записів та їх публікації. Охоронний запис в припарованому автомобілі з контролем напруги бортової мережі. Функція WDR, запис 60fps, підтримка карт пам'яті 128Gb, бездротова кнопка управління, блокування паролем. Опціональний модуль GPS.

 

Ключові переваги:

  • Центральний блок з 3.0" екраном і дві виносні мініатюрні Full HD відеокамери
  • WDR, кут огляду 160° та запис відео 60 fps
  • Опціональні камери Fisheye та зовнішні камери заднього виду IP67
  • Wi-Fi модуль та додаток Gazer Dashcam для iOS і Android
  • GPS модуль
  • Режим охоронного запису на парковці з контролем напруги бортової мережі
  • Бездротова виносна кнопка управління та G-cенсор
  • Блокування доступу до реєстратора та введення пароля
 

Основні характеристики

Двоканальний відеореєстратор Gazer F750w – це унікальне рішення, в якому центральний блок запису та обробки відділений від самих відеокамер. Таким чином, сам блок може бути встановлений максимально приховано, наприклад, в бардачку, а дві окремі відеокамери настільки мініатюрними, що будуть ледве помітні в салоні автомобіля. Таке рішення дозволяє приховати наявність відеореєстратора від сторонніх очей, при цьому, отримати максимально високу якість запису відео як попереду автомобіля, так і в салоні або позаду авто, отримавши весь можливий функціонал і технології.

Як для персонального використання, так і для комерційних автомобілів відеореєстратор Gazer F750w надає ряд важливих і унікальних функцій. Режим охоронного відеозапису дозволяє продовжувати запис після відключення двигуна, при цьому, контролюючи рівень заряду акумуляторної батареї автомобіля. Спеціальна прихована кнопка блокування відеореєстратора дозволяє активувати захист паролем в одне натискання, щоб забезпечити максимальну конфіденційність і захист даних реєстратора від несанкціонованого використання.

 

Центральний блок і виносні відеокамери

Центральний блок реєстратора F750w обладнаний 3.0 дюймовим LCD дисплеєм. Підтримка різних режимів відображення дозволяє переглядати на дисплеї як кожен канал окремо, так і суміжний сигнал з 2-х камер одночасно. Відеореєстратор працює в автоматичному режимі: самостійно включається в режим зйомки при запуску двигуна, а сам процес запису здійснюється безперервно завдяки функції циклічного перезапису. Після відключення двигуна реєстратор зупиняє свою роботу, а якщо включений режим охоронної відеозапису – продовжує роботу відповідно до налаштувань. Невеликі габарити блоку і елегантний дизайн дозволяють встановлювати реєстратор в будь-якому зручному для водія місці за допомогою 3М скотча або спеціального кріплення з комплекту поставки. Роз'єми для підключення виносних камер, кабелю живлення і модуля GPS спеціально винесені за межі корпусу реєстратора, щоб підключення були максимально надійним і стабільним, а ви без проблем могли переміщати сам центральний блок, наприклад, діставати з ящика рукавички не турбуючись про пошкодження роз'ємів або надійності з'єднань.

Мініатюрні Full HD відеокамери підключаються до центрального блоку за спеціальними дротами. Обидві камери обладнані функціональними кріпленням на 3М скотчі з можливістю налаштування положення і швидкого повороту кожної камери в будь-якому напрямку. Фронтальна камера має вбудований мікрофон. Довжина кабелю складає 3 метри, окремо обладнано роз'ємом з'єднання у 30 см від камери для максимальної зручності установки. Друга камера може бути спрямована як в салон автомобіля, так і на огляд позаду авто, її кабель складає 6 метрів і такі ж обладнано роз'ємом з'єднання в 30 см від самої камери. Запис кожної з камер проводиться на центральний блок окремим каналом і зберігається в окремі файли. Підтримка карт пам'яті microSDXC об'ємом до 128Gb дозволяє зберігати максимальний архів відеозаписів.

 

Технологія WDR, кут огляду 160°, апертура F1.8 і запис відео 60fps

Висоякісна оптика з великою апертурою F1.8 і професійним сенсором Sony Exmor 1/2.7'' дозволяє отримати майже еталонну для відеореєстраторів якість Full HD зображення не тільки вдень, але і вночі або при поганій освітленості в кадрі. Повноцінна фіксація обстановки на перехрестях і багатосмугових магістралях забезпечується ширококутним об'єктивом 160° кожної з двох камер, а шестишарова скляна просвітлена оптика з ІЧ фільтром є стандартом якості Gazer в відеореєстраторах.

Технологія поліпшення якості зображення WDR (Wide Dynamic Range, широкий динамічний діапазон), яка широко застосовується в професійних системах відеоспостереження, забезпечує вирівнювання експозиції в кадрі шляхом об'єднання кількох кадрів. Об'єкти, які під час зйомки були занадто засвічені або навпаки потрапили в тінь, на відеозаписах залишаються чіткими й інформативними. Для максимально плавної й насиченої картинки на відеозаписах, в Gazer F750w передбачений режим запису з частотою 60 кадрів в секунду (60 fps). Даний режим дуже істотно впливає на сприйняття відеозапису людським оком. Його ефект суб'єктивно перевершує застосування інших методів і технологій, як наприклад параметри матриці в мегапікселіях.

 

Опціональні камери FishEye і зовнішні камери заднього виду IP67

Відеореєстратор Gazer F750w комплектується 2-ма мініатюрними відеокамерами, які встановлюються за допомогою 3М скотча. Спеціальна конструкція камер дозволяє фіксувати пристрій під різним кутом нахилу, вибираючи оптимальний огляд для зйомки. Вперше, до формату двоканального відеореєстратора Gazer доступні опціональні камери з ширококутною лінзою огляду на 360 градусів FishEye, яка додає букву F в маркування моделі реєстратора, а також герметичну за стандартом IP67 камеру для зовнішньої установки в форматі камери заднього виду і сумісну з плафонами Gazer серії CM, яка додає символ E в маркування моделі. Доступно 5 додаткових комплектацій реєстратора: F750w-F (з однієї стандартної і однієї FishEye камерою), F750w-FF (з двома FishEye камерами в комплекті), F750w-E (з однієї стандартної і однієї зовнішньої камери), F750w-EE (з двома зовнішніми камерами в комплекті), і F750w-FE (з однією камерою FishEye і однієї зовнішньої камерою в комплекті).

 

Вбудований Wi-Fi модуль і додаток Gazer Dashcam

Відеореєстратор Gazer F750w обладнаний модулем Wi-Fi для роботи з мобільним додатком Gazer Dashcam, який можна безкоштовно завантажити в App Store або Play Market. Всі можливості для налаштування відеореєстратора, роботи з відеозаписами та фотографіями, збереження і редагування відеороликів доступні у вашому смартфоні. Поділитися фото або відео фрагментами подорожі в соціальних мережах або месенджерах тепер дуже просто – ви можете зробити це відразу ж з салону авто. Ще однією особливістю програми є наявність відео редактора, який надає можливість нарізки відео фрагментів. При використанні опціонального GPS модуля в додатку можна переглядати інформацію про поїздки в прив'язці до карт для збережених записів.

 

Підтримка опціонального GPS-модуля

Двоканальний автомобільний відеореєстратор Gazer F750w підтримує підключення опціонального GPS модуля Gazer ACG750 для фіксації координат місця розташування в прив'язці до відеозаписів, титри розміщені безпосередньо на відеозапис.

 

Режим охоронного запису на парковці й контроль напруги

Режим охоронного відеозапису в припарованому автомобілі – одна з унікальних і важливих функцій, яку надає двоканальний відеореєстратора Gazer F750w. Після вимикання двигуна, реєстратор продовжує роботу за заданим таймером або постійно. Запис ведеться зі стандартною частотою 30 кад/сек з двох камер. У режимі охоронного запису відеореєстратор постійно контролює рівень заряду акумулятору автомобіля. Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7 Вольт, реєстратор завершить роботу і повністю вимкнеться, щоб зберегти можливість подальшого запуску автомобіля.

 

Бездротова кнопка управління та G-сенсор

Відеореєстратор Gazer F750w обладнаний вбудованим 3-х осьовим датчиком прискорення, який називається G-cенсор. Він фіксує будь-які зміни в характері пересування авто: різкі прискорення, гальмування або удари. Відеоролики, записані в момент спрацьовування G-cенсор, автоматично захищені від видалення при циклічному записі. Таким чином, водій може залишатися впевненим, що всі найважливіші відео файли будуть надійно збережені.

Також, ви зможете самостійно захистити потрібний фрагмент від перезапису за допомогою кнопки на центральному блоці або використовуючи виносну бездротову кнопку управління, яка поставляється в комплекті. Дана кнопка має оптимальний розмір, вдало вписується в інтер'єр авто і при цьому залишатися зручною у використанні на дотик, не відволікаючи водія від дороги. Бездротова кнопка фіксується в будь-якому зручному місці за допомогою липкої прокладки. Не пошкоджує поверхню інтер'єру автомобілі і дозволяє легко змінити її розміщення в салоні. Індикатор на корпусі кнопки додатково підтверджує її натискання, яке буде помітно водієві боковим зором.

Завдяки спеціальній системі запису екстрених файлів вам не потрібно регулярно видаляти непотрібні фрагменти та стежити за заповненням карти пам'яті захищеними роликами. Всі файли, записані під час спрацьовування G-cенсора, або після натискання кнопки, зберігаються в межах 30% від загального обсягу карти пам'яті, в рамках якого також здійснюється циклічний запис.

 

Блокування доступу до відеореєстратора

Відеореєстратор F750w має унікальну функцію захисту даних і контролю несанкціонованого доступу до інформації. Для активації даного режиму на корпусі реєстратора передбачена спеціальна прихована кнопка PASSWORD, яка розташована на задній панелі пристрою. При натисканні на кнопку PASSWORD, доступ до меню реєстратора повністю блокується, за аналогією як це відбувається з блокуванням доступу до ноутбука або сучасному смартфону. При спробі увійти в меню, реєстратор буде запитувати пароль, який спочатку задається в настройках власником реєстратора. Без введення даного пароля неможливо отримати доступ як до відеозаписів і фотографій, так і до налаштувань реєстратора. Залишається доступним тільки онлайн трансляція з камер, для настройки або перевірки роботи пристрою. Таким чином, власник автомобіля може не турбуватись, що в його відсутність будь-хто може видалити окремі фрагменти відео, змінити налаштування реєстратора або відключити певні функції.

 

Все необхідне у комплекті

Gazer F750w комплектується всім необхідним для підключення і подальшої експлуатації. Стандартна комплектація пристрою включає:

  • Центральний блок
  • Передня камера
  • Задня камера
  • Подовжувач передньої камери
  • Подовжувач задньої камери 2шт.
  • Блок живлення з проводкою
  • Бездротова кнопка
  • GPS модуль

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Так

Тип кріплення на скло

Скотч

Дисплей

Дисплей
Діагональ дисплея

Камера і запис відео

Діафрагма

F1.8

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Формат відео файла

MOV

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Ручна

Функції
Накладення інформації в відео

Час

Дата

Держ. номера

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Габарити і комплектація

Габарити

89 x 57 x 22 мм 27 x 35 x 78 мм

Вага

95 г22 г

Колір

Чорний

Завантаження

Відгуків