Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків19
Питання-відповіді1

Відеореєстратор Gazer F155

Код:675549
Немає в наявності
Відеореєстратор Gazer F155 фото
Відеореєстратор Gazer F155 фото
Відеореєстратор Gazer F155 фото
Відеореєстратор Gazer F155 фото
Відеореєстратор Gazer F155 фото
Відеореєстратор Gazer F155 фото
cashback iconКешбек 59 ₴
5 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Унікальне поєднання технічної надійності і передового функціонала.

Підходить як для особистого використання, так і для комерційних автомобілів.

 

Технічні можливості:

  • LTE, GPS, Wi-Fi;;
  • Додаток для дистанційного керування Gazer Cloud;
  • Запись в разрешении Full HD;
  • Кут огляду 160 °;
  • Охоронний режим, віддалений трекінг автомобіля і відстеження маршрутів в режимі реального часу;
  • Підтримка карт пам'яті до 64 GB;
  • PUSH-повідомлення про ситуацію в автомобілі.
 

Детальніше про кожну характеристику:

 

LTE модуль

У комплект відеореєстратора входить зовнішній LTE модуль з інтегрованим GPS. Саме завдяки цьому модулю і реалізується весь інноваційний потенціал пристрою.

Вставте в LTE модуль SIM карту з доступом в інтернет, а на свій смартфон встановіть програму Gazer Cloud. Так ви зможете підключатися до реєстратора де завгодно і коли завгодно. При цьому інформація буде підтягуватися навіть при такому низькому сигналі зв'язку як EDGE.

 

Gazer Cloud

Через Gazer Cloud можна віддалено змінювати налаштування реєстратора, переглядати відзнятий контент. У додатку є простий редактор для нарізки відеофрагментів і регулювання хронометражу.

Швидко і зручно - тобто без зайвих підключень і синхронізацій - ви зможете відправляти записи в месенджерах і ділитися кумедними роликами в соцмережах.

Додаток Gazer Cloud розроблено під дві основні операційні системи - iOS і Android. Скачується безкоштовно в AppStore або Google Play відповідно.

 

Трекінг переміщень автомобіля

Ще одна корисна функція Gazer Cloud - це віддалене відстеження того, де зараз знаходиться ваш автомобіль і за яким маршрутом здійснює пересування. Через додаток ви зможете не тільки бачити поточний відео запис реєстратора, а й чути все, що відбувається в салоні. Також Gazer Cloud дозволяє відправляти на пристрій голосові повідомлення - програються вони через вбудований динамік.

Відеореєстратор Gazer F155 запам'ятовує всі маршрути пересування і автоматично вивантажує їх в хмарне сховище. Таким чином у вас завжди є доступ до архіву поїздок. Досить вибрати потрібну дату і все переміщення автомобіля в певний день або час відобразяться на екрані смартфона.

 

Wi-Fi і функція Hotspot

Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi відзнятий матеріал завантажується в додаток Gazer Cloud з максимальною швидкістю. Перебуваючи в автомобілі, можна перекидати файли на телефон або планшет в лічені хвилини.

Gazer F155 і сам може виступати в якості роутера для Android пристроїв. Для цього він оснащений функцією Hotspot. Алгоритм підключення, як в будь-якому смартфоні: активуєте точку доступу і роздаєте трафік з SIM карти, вставленої в LTE модуль реєстратора.

 

Розумні повідомлення про стан автомобіля

Коли реєстратор включений, він завжди на зв'язку з сервером. Це дозволяє йому відправляти на ваш телефон PUSH-повідомлення про своє виключення або про спрацьовування G-сенсора.

Наприклад, хтось завів ваш автомобіль. При включенні живлення реєстратор робить фотографію і разом з поточними координатами відправляє вам її на телефон. Оперативно зробивши заходи, можна уникнути дрібного хуліганства, крадіжки і навіть викрадення автомобіля.

 

Персоналізовані оповіщення

При бажанні ви можете "навчити" свій реєстратор додатковим навичкам. Серед них: попередження про те, що автомобіль покинув заданий радіус; установка обмеження швидкості; лічильник парковки.

  • Ви можете задати на мапі область діаметром від 500 до 3000 метрів. Коли автомобіль прибуде в зазначену зону або ж покине її, на ваш телефон прийде відповідне повідомлення. Активною може бути одна або кілька областей одночасно. Будь-яка зона легко виключається зі списку.
  • Вкажіть швидкість, при перевищенні якої реєстратор видаватиме застережливий звуки, а також відправляти повідомлення на ваш смартфон.
  • Закінчуе список корисних дрібниць лічильник парковки. Саме він підкаже вам, скільки часу пройшло після того, як ви припаркували свій автомобіль, а також сповістить про можливе перевищення таймінгу на мобільний. Зручна функція для тих, хто НЕ любить переплачувати за зайву годину паркування у ТЦ.
 

Режим охоронного запису і контроль напруги

Алгоритм наступний: при виключенні двигуна реєстратор переходить в сплячий режим і очікує інформації з G-сенсора. Якщо датчик удару спрацьовує, він негайно прокидається, знімає захищений відеоролик і при відсутності подальших рухів повертається в режим сну.

У той же час на ваш телефон приходить повідомлення про те, що реєстратор був пробуджений G-сенсором. Після чого ви тут же - одним лише дотиком - можете підключитися до пристрою і подивитися, що відбувається навколо або всередині автомобіля онлайн.

Можлива опція автоматичного вивантаження екстрених відеороликів в хмарне сховище після завершення кожного запису.

У режимі охоронного запису Gazer F155 постійно контролює рівень заряду автомобільного акумулятора. Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7 В, реєстратор завершить роботу і повністю вимкнеться. А у вас залишиться можливість завести автомобіль по поверненню або при необхідності активувати реєстратор віддалено.

 

Кут огляду 160 °, апертура F2.0

Gazer F155 оснащений професійним сенсором і висококласною оптикою з апертурою F2.0. Реєстратор забезпечує зйомку з роздільною здатністю Full HD як при полуденному освіщенні, так і в умовах поганої освітленості або нічної зйомки.

За допомогою ширококутного об'єктиву (160 °) пристрій повноцінно фіксує обстановку на перехрестях і багатосмугових шосе. А завдяки скляній 6 шарової оптиці з ІК фільтром якість запису може вважатися еталонною.

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Так

Камера і запис відео

Діафрагма

F2.0

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Максимальна частота кадрів
Нічна зйомка

Так

Формат відео файла

MP4 (H.264)

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Ручна

Вбудований динамік

Так

Функції
Накладення інформації в відео

Час

Дата

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Micro-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Габарити і комплектація

Вага

115 г

Колір

Чорний

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Відеореєстратор Gazer F155