Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків37
Питання-відповіді1

Відеореєстратор GT R ONE

Код:672979
Немає в наявності
Відеореєстратор GT R ONE фото
Відеореєстратор GT R ONE фото
-9%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
1 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

GT R One — базова модель з Wi-Fi

Підходить для тих, хто розмірковує про покупку першого реєстратора або шукає надійну заміну попередньому пристрою.

 

Особливості

  • Повністю скляна 6-шарова оптика
  • Запис відео з роздільною здатністю Full HD
  • Wi-Fi та мобільний додаток
 

GT R One забезпечує деталізовану зйомку з роздільною здатністю 1920х1080. Ви можете бути впевнені у якості записаних роликів та чіткості стоп-кадрів.

Завдяки широкому куту огляду (160°) GT R One фіксує все, що доступно людському оку, в тому числі обстановку на автомагістралях та багатосмугових шосе.

Подібно пристроям для професійного відеоспостереження, GT R One веде запис без засвітів і затемнених ділянок. Все тому, що в нього інтегрована технологія широкого динамічного діапазону (WDR). При різких перепадах освітлення — наприклад, під час руху у сонячну погоду або при виїзді з тунелю — WDR автоматично коригує тони: висвічує затемнені зони, а також підвищує контрастність на засвічених ділянках.

 

GT R One оснащений 2" дисплеєм і функціональними кнопками керування — для увімкнення, налаштування та перегляду відзнятого матеріалу.

Для зручності користувачів у реєстратор вбудований модуль Wi-Fi — ви легко можете підключатися до GT R One і керувати всіма його налаштуваннями дистанційно. Щоб поділитися з близькими важливим записом або викласти у мережу веселе відео, достатньо завантажити знятий ролик з карти пам'яті у смартфон. Для цього потрібно лише встановити мобільний додаток та синхронізувати пристрої.

 

GT R One можна перевести у режим охоронної парковки. Алгоритм такий: при вимкненні запалювання реєстратор переходить у сплячий режим. Якщо датчик удару спрацьовує, він прокидається, знімає захищений відеоролик і повертається у режим очікування. Таким чином GT R One може вести зйомку до повного розряду вбудованого акумулятора.

У разі екстреного розвороту, гальмування або удару у пристрої автоматично спрацьовує G-сенсор — він захищає важливі файли від циклічного перезапису. Щоб зберегти певний момент відео вручну, потрібно натиснути на спеціальну кнопку праворуч від екрана. Після чого останній ролик переміститься в окремий сектор пам'яті і знаходитиметься там до тих пір, поки ви самі його не видалите.

 

GT R One підтримує роботу з картами пам'яті Micro SDXC до 64 GB. Цього обсягу цілком вистачає для зберігання записів з двох-трьох попередніх поїздок (4 години безперервного запису).

Кріплення, що додається до виробу, дозволить вам встановити GT R One на лобове скло і налаштувати його стандартне положення. При цьому ви завжди зможете повернути реєстратор: змінити кут нахилу, спрямувати його у салон або на бокове скло.

Характеристики

Загальні характеристики

Конструкція
Кількість камер
Поворотна камера

Так

Тип кріплення на скло

Кріплення-присоска

Дисплей

Дисплей
Діагональ дисплея
Роздільна здатність дисплея

320 х 240

Сенсорний екран

Ні

Камера і запис відео

Кут огляду
Максимальна роздільна здатність відеозйомки
Нічна зйомка

Так

Режим запису

Циклічна

Вбудований мікрофон

Так

Зручність використання

Активація запису

Автоматична

Ручна

Вбудований динамік

Так

Функції

Процесор і пам'ять

Підтримка карт пам'яті

Iнтерфейси

Wi-Fi

Так

USB-порт

Mini-USB

Живлення

Робота від бортової мережі

Так

Вбудований акумулятор

Так

Ємність аккумулятора

200 мАг

Габарити і комплектація

Вага

44 г

Колір

Чорний

Відгуків