Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач Ariston ABS VLS EVO PW 80 D 3700445

Код:693601
Очікується
Водонагрівач Ariston ABS VLS EVO PW 80 D 3700445 фото
Водонагрівач Ariston ABS VLS EVO PW 80 D 3700445 фото
Водонагрівач Ariston ABS VLS EVO PW 80 D 3700445 фото
Водонагрівач Ariston ABS VLS EVO PW 80 D 3700445 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Установка водонагрівачів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ariston ABS VELIS EVO POWER 80 D чудово підходить для ГВП сім'ї з 3-4х осіб і відповідає найсуворішим вимогам безпеки та функціональності. ABS VLS EVO PW 80 D – продуктивна і водночас компактна модель (109 х 49 х 27 см (ВxШxГ)), якій точно знайдеться місце, якою б маленькою не була ванна кімната.

 

Переваги моделі ABS VLS EVO PW 80 D

  • У моделі використано технологію подвійного бака, тобто можливе нагрівання повного об'єму води за допомогою двох відкритих ТЕНів по 1х1500 Вт і 1х1000 Вт, що займає 3.06 години або ви можете увімкнути прискорене нагрівання, і отримати гарячу воду набагато швидше.
  • Прямокутна слім-форма зі згладженими кутами і можливість вертикального або горизонтального встановлення дозволяє монтувати модель у приміщенні саме так, як вам потрібно. Труби підключаються знизу, або при горизонтальній установці – з лівого боку.
  • Автоматична економія із функцією ЕКО. Інтелектуальне керування нагріванням запам'ятає ваші налаштування, і при наступному включенні буде нагрівати лише до комфортної користувачеві температури, і тому не буде витрачатися зайва енергія. Економія складає до 14%!
  • Триступінчастий електричний захист забезпечує захист від удару струмом (ABS), перегріву та включення бака без води. Крім того, є запобіжний клапан, який захищає бак від надлишкового тиску..
 

Технічні особливості

Функція знезараження реалізована як щомісячне прогрівання до температури вище 63 градусів, що вбиває бактерії, зокрема, легіонеллу, яка зазвичай розмножується в застійній, трохи теплій воді. Напилення на стінках бака – емаль та срібло, вони забезпечують додатковий захист від бактерій, а разом з тим і від іржі на стінках. Магнієвий анод, у свою чергу, не допустить утворення накипу, який неминуче з'являється під час використання жорсткої води. Додатково стоїть захист від вологи та пилу класу IPX4.

Управління ABS VELIS EVO POWER 80 D – електронне, є зручний інформативний дисплей. Його інтерфейс інтуїтивно зрозумілий, у ньому легко розібратися, всі необхідні опції завжди під рукою.

Модель важить лише 28 кг, це дає гарантію максимально безпечного кріплення на стіні.

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

2

Потужність

2500 Вт

Максимальна температура нагріву
Час первинного нагріву

3 г 6 хв

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

З дисплеєм

Тип управління
Підведення труб
Захист

Захист від перегріву

Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску)

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Емальована сталь

Габарити (ВхШхГ)

106,6 х 50,6 х 27,5 см

Висота

106,6 см

Ширина

50,6 см

Глибина

27,5 см

Вага

28,3 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера