Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h

Код:696996
Немає в наявності
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
Водонагрівач Vogel Flug QU 1020/1h фото
cashback iconКешбек 42 ₴
4 216

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

БОЙЛЕР VOGEL FLUG QU 1020/1H

Спеціальний накопичувач малого літражу з внутрішнім баком з Австрійської нержавіючої сталі товщиною 1,6 мм марки AISI 304 L (не схильною до електрохімічної корозії).

Нержавіюча сталь AISI 304 L використовується там, де компоненти вимагають міцного зварення з опором міжкристалітної корозії. Ці компоненти можуть використовуватися без подальшої обробки шва, незалежно від товщини. Теплоізоляція відповідає новим стандартам ЄС від 01.01.2016 року з енергозбереження. Щільність ізоляції гарантує мінімальну тепло втрату нагрітої у бойлері води. Надійна електрична частина MMG Угорщина, що відповідає європейським вимогам якості, кабель живлення з вилкою, євро стандарту. Мокрий нагрівальний елемент Vogel flug потужністю 2 kWt встановлений на фланець з нержавіючої сталі (запатентована технологія фланця INOX ellipse витримує тиск до 16 бар) дозволяє нагріти воду з 15 до 75 градусів за 20 хвилин. Два незалежних термодатчика. Індикація режиму роботи. Зворотній клапан.

Перехідники для нарізного з'єднання трубопроводу 3/8-1/2 дюйма. Клас вологозахисту IP24. Управління режимами роботи здійснюється за допомогою виносного терморегулятора з незалежним додатковим термозахистом Збирання бака проводиться у відповідності з усіма існуючими стандартам Євросоюзу. Робочий тиск 0,8MPa (випробуваний 1,6). Повна гарантія на всі частини водонагрівача Vogel flug становить 2 роки.

Гарантія на внутрішній бак водонагрівача Vogel flug Quadrate, становить 10 років! Тільки використовуючи найкращі матеріали, найостанніші розробки та технології, можна бути повністю впевненими в якості продукції Vogel flug. А доказом цього служить гарантія виробника на свою продукцію.

Характеристики

Основні характеристики

Тип водонагрівача
Форма баку
Об'єм баку
Тип ТЕНу
Кількість ТЕНів

1

Потужність

2000 Вт

Максимальна температура нагріву
Час первинного нагріву

20 хв від 15°С до 75°С

Експлуатація

Спосіб установки
Дисплей

Без дисплея

Тип управління
Підведення труб
Захист

Клас вологозахисту IP24

Захист від корозії

Запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску)

Додаткова інформація

Внутрішній бак з Австрійської нержавіючої сталі товщиною 1,6 мм марки AISI 304 L (не схильною до електрохімічної корозії); Два незалежних термодатчика; Індикація режиму роботи; Зворотній клапан; Клас вологозахисту IP24

Фізичні характеристики

Колір

Білий

Матеріал баку
Матеріал внутрішнього покриття

Нержавіюча сталь

Габарити (ВхШхГ)

43,8 х 27,8 х 26,8 см

Висота

43,8 см

Ширина

27,8 см

Глибина

26,8 см

Вага

6,8 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера