Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер TP-Link Deco M9 Plus (1-pack)

Код:684862
Немає в наявності
Iнтернет роутер TP-Link Deco M9 Plus (1-pack) video preview
Iнтернет роутер TP-Link Deco M9 Plus (1-pack) фото
Iнтернет роутер TP-Link Deco M9 Plus (1-pack) фото
Iнтернет роутер TP-Link Deco M9 Plus (1-pack) фото
cashback iconКешбек 54 ₴
5 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

AC2200 Mesh Wi-Fi система для розумного будинку

  • Deco використовує систему модулів для безперебійного доступу до Wi-Fi у всьому будинку – позбавтеся «мертвих зон» раз і назавжди!
  • Deco M9 Plus – центр розумного будинку. Встановіть зв'язок із пристроями, які працюють за протоколом Zigbee, з єдиної платформи – без необхідності використовувати додатковий хаб.
  • Завдяки технології Mesh модулі Deco утворюють єдину домашню мережу з одним ім'ям. Ваші пристрої автоматично перемикатимуться між різними модулями Deco на високій швидкості, куди б ви не пішли.
  • Комплект Deco M9 Plus із трьох пристроїв забезпечує покриття до 600 кв. м. Якщо цього недостатньо – просто додайте до мережі більше модулів для збільшення покриття.
  • Три діапазони забезпечують швидке та стабільне з'єднання зі швидкістю до 2134 Мбіт/с, ідеальне для гігабітної оптоволоконної мережі.
  • Deco здатний підтримувати роботу навіть завантаженої мережі, забезпечуючи одночасне з'єднання для більш ніж 100 пристроїв.
  • TP-Link HomeCareTM надає можливості додаткового захисту, включаючи батьківський контроль, вбудований антивірус та пріоритезацію даних (QoS).
  • Налаштування ще ніколи не було таким простим завдяки мобільному додатку Deco.
 

Deco забезпечує потужний Wi-Fi у кожній точці вашого будинку на площі до 600 кв.м. Насолоджуйтесь швидким та стабільним тридіапазонним Wi-Fi незалежно від кількості пристроїв, що підключаються. Deco M9 Plus є центром для пристроїв розумного будинку (протокол Zigbee) та дозволяє керувати ними без додаткового хаба.

 

Більше, ніж виділене бездротове з'єднання

Три діапазони гарантують швидке та стабільне підключення для пристроїв по всьому будинку, а виділений бездротовий канал між модулями Deco допомагає створити швидке з'єднання для пристроїв. При сильному навантаженні Deco M9 Plus використовує як транзитне з'єднання не лише мережу 5G_1 (867 Мбіт/с), але також 5G_2 (867 Мбіт/с) та 2,4G (400 Мбіт/с), забезпечуючи швидкість понад 1000 Мбіт/с.

 

Позбудьтеся «мертвих зон»

Усуньте зони зі слабким сигналом завдяки домашній Mesh Wi-Fi системі – вам більше не доведеться шукати місце, де підключення завжди стабільне. Потрібне більше покриття мережі? Додайте ще один модуль Deco.

 

Жодної буферизації

Набридло довге завантаження? Зі зростаючим числом пристроїв, що споживають пропускну здатність, вам потрібна відповідна мережа. Завдяки Wi-Fi стандарту 802.11ac Deco здатний забезпечити безперервне з'єднання більш ніж для 100 пристроїв.

 

Безшовний роумінг

Пристрої Deco разом утворюють єдину мережу Wi-Fi. Ваш смартфон або планшет буде автоматично підключатися до Deco на найбільшій швидкості у будь-якій точці вашого будинку. При цьому Wi-Fi з'єднання буде безперервним.

 

Центр управління розумним будинком

Deco M9 Plus може працювати як хаб для розумного будинку, поєднуючи всі пристрої в одному простому додатку. Налаштовуйте взаємодію між пристроями із підтримкою Zigbee, Bluetooth та Wi-Fi. Пориньте у світ по-справжньому розумного будинку.

 

Ідеальна сумісність

Deco M9 Plus підтримує розумні пристрої TP-Link, GE, Kwikset та інших популярних брендів, забезпечуючи взаємодію між лампами, сенсорами, замками, камерами тощо.

 

Налаштування тепер ще простіше

Просто розпакуйте Deco, встановіть програму та дотримуйтесь інструкцій на екрані, а Deco налаштує підключення та підготує його до роботи лише за кілька хвилин.

 

TP-Link HomeCareTM

TP-Link HomeCareTM надійно захистить кожен пристрій в мережі завдяки антивірусу від Trend MicroTM. Функція батьківського контролю допоможе встановити обмеження використання мережі та заблокувати відповідний контент, створюючи унікальні профілі для кожного члена сім'ї. Вбудований антивірус захистить від шкідливих веб-сайтів та убезпечить ваші онлайн-платежі.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Вбудована

USB порт

1 x USB 2.0

Особливості

Функція Beamforming

Автоматизація (для пристроїв розумного будинку)

Технологія MU-MIMO

Батьківський контроль

Гостьовий доступ

Стандарт швидкості Wi-Fi: AC2200

Створення звітів

Сумісність з Alexa та IFTTT

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

IPv4

IPv6

Тип шифрування

WPA

WPA2

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Так

NAT

Так

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Габарити (ВхШхГ)

144 x 144 x 46 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Кабель RJ-45

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера