Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL)

Код:718636
Немає в наявності
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
Роутер Xiaomi WiFi Mesh System AX3000 2-pack (DVB4287GL) фото
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Високошвидкісна мережа для великого будинку

Xiaomi Mesh System AX3000 – це система, яка підтримує дводіапазонний Wi-Fi 6 у всьому будинку та забезпечує одночасне підключення до 254 пристроїв. Вам гарантована загальна швидкість при об'єднанні діапазонів до 2976 Мбіт/с та плавна робота без затримок та розривів.

Єдина мережа Xiaomi

Під час встановлення та підключення всіх елементів Xiaomi Mesh System AX3000 відбувається автоматичне переміщення сигналу між модулями, які утворюють єдину мережу, для збільшення швидкості передачі сигналу та безшовного роумінгу у всьому будинку.

Жодних збоїв та розривів

З Xiaomi Mesh System AX3000 у вашому будинку більше не буде мертвих зон або місць з нестабільним сигналом. Всі модулі утворюють єдину мережу, і, якщо станеться помилка або збій у роботі вузла, система перенастроюється з урахуванням проблеми, щоб забезпечити стабільне підключення кожного пристрою в будь-якій точці будинку.

Пара кроків для налаштування

Інтуїтивний покроковий алгоритм дозволяє легко налаштувати домашню мережу Xiaomi. Достатньо один раз провести налаштування, і всі модулі системи автоматично синхронізуються і працюватимуть як єдине ціле.

Дві частоти для різних завдань

Xiaomi Mesh System AX3000 підтримує дві частоти (2.4 ГГц + 5 ГГц). Сигнал частотою 2.4 ГГц краще проходить через стіни та інші перешкоди, а сигнал частотою 5 ГГц забезпечує більш високу швидкість. Достатньо підключити пристрій до мережі, щоб він автоматично вибирав оптимальне підключення для більш ефективної роботи. Об'єднані можливості двох діапазонів та технологія 1024 QAM гарантують швидкість бездротового зв'язку до 2976 Мбіт/с, а це майже вдвічі перевищує можливості роутера попереднього покоління AC1200.

Збільшена пропускна спроможність мережі

Поєднання можливостей діапазону 5 ГГц і пропускну здатність 160 МГц створює чудові умови для роботи великої кількості пристроїв на надвисокій швидкості.

Плавний інтернет з OFDMA

Технологія OFDMA забезпечує одночасну обробку даних від кількох пристроїв, завдяки чому знижується навантаження на мережу та зменшується затримка. Всі пристрої в мережі одержують плавне стабільне підключення на високій швидкості. Для порівняння: традиційний маршрутизатор здійснює таку кількість передач, скільки пристроїв підключено, за принципом: один пристрій – одна передача.

До 254 пристроїв у мережі

Xiaomi Mesh System AX3000 дозволяє підключати до мережі Wi-Fi до 254 пристроїв одночасно. Ви можете дивитися потокове відео у високій якості, працювати над ресурсомісткими проектами, грати в онлайн ігри на різних пристроях і в кожному випадку насолоджуватися стабільним швидким підключенням.

Продумана енергоефективність

Завдяки технології Target Wake Time підключення відбувається тільки при отриманні сигналу передачі, в інший час модулі системи знаходяться в режимі сну, що призводить до зниження навантажень і енергоспоживання.

Інтелектуальне керування

Використовуйте інтуїтивний додаток Xiaomi Home/Mi Home, щоб провести швидке налаштування мережі, отримати повний доступ до керування та розширених можливостей, які вам пропонує Xiaomi Mesh System AX3000.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Вбудована

USB порт

Ні

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

1 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

IPv4

IPv6

NAT

DDNS

Тип шифрування

WPA-PSK

WPA2-PSK

WPA3

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Ні

Дистанційне керування

Ні

Фільтрація MAC-адрес

Ні

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Ні

NAT

Так

Фільтрація IP-адрес

Ні

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

900 г

Габарити (ВхШхГ)

222 x 97 x 97 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера