Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Питання-відповіді2

Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3

Код:709361
Є в наявності
Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3 фото
Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3 фото
Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
ОФІЦІЙНИЙ ПАРНЕР APPLE
cashback iconКешбек 33 ₴
3 399
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3

Адаптер живлення Apple потужністю 35 Вт та двома портами USB-C – відмінне рішення для всіх ваших гаджетів Apple, від MacBook Air до Apple Watch. Він створений, щоб забезпечити вашій техніці високошвидкісну та безпечну зарядку, а вам – спокій та комфорт у повсякденному використанні своїх девайсів. Висока потужність дозволяє значно прискорити процес зарядки для тих пристроїв, які підтримують таку опцію, а відразу два порти USB-C дають можливість одночасно живити пару гаджетів, не створюючи черги на підзарядку. З цим аксесуаром довге очікування залишиться для вас у минулому.

Вдвічі швидше

Блок живлення може похвалитися високою як для такого компактного аксесуара потужністю 35 Вт. Тому здатний швидко зарядити навіть найсучасніші моделі ноутбуків та телефонів Apple. І оснащений двома портами USB-C, що дозволяє йому одночасно заряджати два пристрої. Де б ви не знаходилися – вдома, в офісі або в дорозі – з таким помічником ви почуватиметеся впевнено.

Сумісність

Apple рекомендує використовувати адаптер живлення MNWP3 з MacBook Air 2022 року випуску або більш ранніх моделей. Також ви можете використовувати його з лінійками iPhone 14, iPhone 13 та попередніх версій, iPad Pro (1-5 покоління), Apple Watch та AirPods. Тому один адаптер живлення зможе забезпечити регулярну підзарядку для всіх ваших пристроїв Apple.

Якість, яка гідна довіри

Apple 2x USB-C 35W MNWP3 – це фірмовий аксесуар від Apple, який відрізняється не тільки функціональністю, але й надійністю. Висококласні компоненти, що використовуються в ньому, сприяють безпечному використанню зарядного пристрою, без ризику пошкодити цінний гаджет. А також забезпечують тривалий термін служби БЖ.

По всьому світу

Збираєтеся у подорож? Візьміть Apple MNWP3 із собою. Ви легко зможете ним користуватися і в інших країнах: просто з'єднайте цей блок живлення з комплектом адаптерів World Travel для використання в інших регіонах світу і заряджайте свої пристрої скільки завгодно (кабель для зарядки продається окремо).

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Вхідна/вихідна потужність

Потужність: 35 Вт

Габарити і дизайн

Колір моделі

Білий

Габарити

100 х 40 х 100 мм

Вага

185 г

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Блок живлення Apple 2x USB-C 35W MNWP3