Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

ICE Gaming Dock RedMagic

Код:684785
Очікується
ICE Gaming Dock RedMagic фото
ICE Gaming Dock RedMagic фото
ICE Gaming Dock RedMagic фото
ICE Gaming Dock RedMagic фото
ICE Gaming Dock RedMagic фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 4 ₴
499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Максимальне охолодження для максимальної продуктивності в іграх

NUBIA Ice Dock – це потужний зовнішній кулер для смартфона, що робить мобільний геймінг ще більш ефективним. Завдяки поєднанню турбовентилятора із швидкістю обертання до 8000 об/хв та спеціальною пластиною з напівпровідникових матеріалів аксесуар забезпечує дуже швидке охолодження, два порти USB Type-C та підтримка 30-ватної зарядки дозволяють не втрачати енергію в бою. При цьому кулер сумісний з мобільними телефонами різних розмірів і працює досить тихо, аби можна було спілкуватися в голосовому чаті з іншими членами команди. Що робить його використання дійсно комфортним.

Особливості:

  • Ефективне зниження температури до 25°C;
  • Зроблений з напівпровідників для найкращого відводу тепла;
  • Швидкість обертання вентилятора: 8000 об/хв;
  • 2 порти USB Type-C та роз'єм для навушників 3,5 мм;
  • Підтримка швидкої зарядки PD 30 Вт;
  • Сумісність зі смартфонами шириною 64-86 мм

Суперохолодження

Остуди запал своїх ворогів та залишайся в строю навіть у розпал самого запеклого бою. А допоможе тобі в цьому система охолодження Ice Dock, яка поєднує в собі особливі напівпровідникові матеріали та потужний турбовентилятор. Аксесуар поглинає тепло з поверхні телефону за допомогою ефекту Пельтьє і вивільняє його в напрямку вентилятора. При цьому лопаті, що обертаються зі швидкістю до 8000 обертів на хвилину, швидко відводять тепло за межі смартфона і системи охолодження.

 

Тиха робота

Створений з алюмінію авіаційного класу, вентилятор NUBIA Ice Dock може розвивати вражаючу швидкість у 8000 об/хв. Але при цьому не створює зайвої вібрації і залишається тихим, що дозволяє вільно спілкуватися з товаришами по команді в голосовому чаті.

Заряджай і грай одночасно

Завдяки двом портам USB Type-C з підтримкою швидкої зарядки PD 30 Вт у тебе буде все необхідне для довгої гри. Один інтерфейс служить для підключення Ice Dock до смартфону й керування його роботою, а другий дозволяє заряджати акумулятор телефону. Тому ти можеш не переживати про те, що девайс може раптово розрядитися прямо під час гри. А додатковий аудіороз'єм дозволить вільно користуватися навушниками.

 

Легко адаптується

Крім своєї продуктивності, Ice Dock ще й безпечний та універсальний. Він сумісний з будь-якими смартфонами шириною 64-86 мм, що спрощує його встановлення. Використовуваний в аксесуарі пружинний механізм забезпечує постійне і надійне зчеплення з телефоном, а нековзкі силіконові накладки захищають поверхню мобільного пристрою від подряпин. Тому можна не хвилюватися, що кулер злетить від різкого руху або якось пошкодить смартфон.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Сумісність
Інтерфейс

2 x USB Type-C

Додаткова інформація

Ефективне зниження температури до 25°C; Зроблений з напівпровідників для найкращого відводу тепла; Швидкість обертання вентилятора: 8000 об/хв; Підтримка швидкої зарядки PD 30 Вт; Сумісність зі смартфонами шириною 64-86 мм

Габарити і колір

Габарити

82 x 54 x 39,5 мм

Вага

80 г

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії ICE Gaming Dock RedMagic