Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді2

Пристрій відеозахоплення Razer Ripsaw HD (Black) RZ20-02850100-R3M1

Код:643560
Очікується
Пристрій відеозахоплення Razer Ripsaw HD (Black) RZ20-02850100-R3M1 фото
Пристрій відеозахоплення Razer Ripsaw HD (Black) RZ20-02850100-R3M1 фото
Пристрій відеозахоплення Razer Ripsaw HD (Black) RZ20-02850100-R3M1 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Деталізація. Плавність. Комфорт

Хочеш порадувати підписників високою якістю стрімів? Razer Ripsaw HD – пристрій відеозахоплення з підтримкою трансляції у роздільній здатності Full HD. З ним ти зможеш стрімити на YouTube, Ustream, Twitch та інших потокових сервісах. При цьому доступне під'єднання мікрофона або іншого джерела звуку.

Особливості:

  • Трансляція у роздільній здатності Full HD при 60 FPS
  • Захоплення відео через інтерфейс HDMI
  • Підтримка PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch
  • Роз'єми для мікрофона та навушників
  • Сумісність з OBS та XSplit

Як це працює?

Пристрій відеозахоплення дозволяє записувати і/або транслювати в мережі ігрові сесії. Ripsaw HD під’єднується по HDMI як сполучна ланка між монітором та джерелом картинки (ігрова консоль або ПК). Далі відеопотік передається через інтерфейс USB Type-C на комп'ютер. Таким чином можна розвантажити ресурси ігрової машини, уникнувши падіння продуктивності.

Картинка в деталях

Вимоги до якості контенту на відеохостингу тільки ростуть. Щоб залишатися популярним, використовуй передові технології. Пристрій відеозахоплення здатний обробляти відеопотік у роздільній здатності 4K при 60 кадрах за секунду (FPS). На виході доступна картинка у роздільній здатності Full HD з частотою до 60 FPS. Підписники побачать ваші перемоги у всій красі.

Широка сумісність

Граєш на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch або ПК? Ripsaw HD впорається з будь-яким завданням. Пристрій захоплює відео через HDMI 2.0, що робить його сумісним з більшістю сучасних ігрових консолей та комп'ютерів. Для комп'ютера, на якому ведеться стрім або запис, потрібна наявність інтерфейсу не нижче USB 3.0.

На зв'язку з аудиторією

Професійні стрімери доповнюють свої трансляції голосовими коментарями. Це дозволяє пояснювати підписникам логіку тієї чи іншої дії у грі, роблячи стрім більш цікавим та інформативним. Пристрій відеозахоплення оснащено аудіомікшером з 3,5 мм роз'ємом для мікрофона. З ним можна одночасно транслювати голос та озвучку гри.

Просте під’єднання

У кожного свої вподобання до програмного забезпечення. Пристрій відеозахоплення сумісний з класичним софтом для стрімінгу, таким як Open Broadcaster Software (OBS) та XSplit. Ніяких тривалих налаштувань та інсталяції зайвих програм.  Інтуїтивно зрозуміле під’єднання дозволяє почати трансляцію всього за кілька хвилин.

Нічого зайвого

Прямокутний корпус чорного кольору. Матова поверхня з логотипом Razer на верхній панелі. Пристрій відеозахоплення виконано в утилітарному дизайні, розрахованому на професійних геймерів. В оформленні Ripsaw HD немає нічого зайвого. Тільки необхідні для стрімінгу порти та роз'єми.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пристрою
Інтерфейс

3.5 мм (Mini-Jack)

HDMI

USB-C

Додаткова інформація

Максимальна підтримувана роздільна здатність: до 2160p 60 fps; Підтримка роздільної здатності: 2160p, 1080p, 1440p при 30 fps, 720p, 480p; Відеовхід: Digital – HDMI 2.0; Аудіовхід: Digital – HDMI; Відео вихід: HDMI 2.0; Аудіо Mix-in вхід: 3.5 мм Mic-in / 3.5 мм Aux-in; Інтерфейс: USB 3.0; Сумісність: ПК під керуванням операційних систем Windows, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Габарити і колір

Колір
Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Пристрій відеозахоплення Razer Ripsaw HD (Black) RZ20-02850100-R3M1