Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP

Код:729351
Є в наявності
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Акустика JBL Authentics 500 (Black) JBLAUTH500BLKEP фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 249 ₴
24 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Ретро-дизайн із музичним супроводом Dolby Atmos®

Наповніть будь-яку кімнату ультрасучасним звуком і яскравим ретро-стилем за допомогою динаміка JBL Authentics 500. Від решітки Quadrex до спеціального корпусу зі штучної шкіри динамік натхненний культовими розробками JBL 1970-х років, переосмисленими в 21 столітті з новітнім звуком та технологіями керування. Насолоджуйтесь реалістичним звуком високої чіткості з Dolby Atmos® Music завдяки високочастотним алюмінієвим динамікам Authentics 500 та запатентованому басовому порту SlipStream™. Крім того, в цій акустиці Google Assistant та Amazon Alexa доступні одночасно, тому ви можете слухати улюблену музику, керувати підключеними домашніми пристроями та робити багато іншого без допомоги рук, використовуючи лише голосові команди.

Особливості:

  • Чудовий звук та підтримка Dolby Atmos® Music*
  • Стильний ретро-дизайн
  • Сервіси потокової передачі музики через вбудований Wi-Fi
  • Керування через голосових помічників**
  • Стабільне з'єднання Bluetooth
  • Інтуїтивне керування та програма JBL One
  • Багатокімнатне відтворення
  • Автоматичне самоналаштування
  • Частково виготовлено перероблених матеріалів
 

Винятковий звук та продуктивність завдяки Dolby Atmos® Music

Насолоджуйтесь потужністю звуку 270 Вт цієї 3.1-канальної системи з віртуальним Dolby Atmos®, створеної для реалістичного прослуховування музики. Вона легко забезпечить вам відчуття, ніби ви знаходитесь на концерті, просто в першому ряду. Три високочастотні динаміки діаметром 2,5 мм і три середньочастотні діаметром 69,85 мм забезпечують таку чіткість, що кожна деталь вашої улюбленої пісні звучить по-новому. А 6,5-дюймовий сабвуфер діаметром 2,5 мм, спрямований вниз, та запатентований басовий порт SlipStream™ розширюють баси до екстремального рівня, який ви буквально можете відчути. Тому з JBL Authentics 500 будь-яка музика та вокал звучатимуть просто чудово. Просто увімкніть музичний контент із Dolby Atmos®, який доступний у сумісних потокових сервісах у програмі JBL One, та отримайте справжнє задоволення від прослуховування музики.*

JBL Authentics 500

Елегантний ретро дизайн

Акустична система JBL Authentics 500 стане стильною деталлю будь-якого інтер'єру. Вона відразу привертає увагу своїм культовим стилем, натхненним класичним дизайном JBL, і доповнює зовнішній вигляд будь-якої кімнати, легко наповнюючи навіть найбільший простір звуком преміум-класу JBL. Алюмінієва рама динаміка преміум-класу, спеціальний корпус зі шкірозамінника та оновлена решітка Quadrex демонструють увагу творців до кожної візуальної деталі, аж до ексклюзивного малюнка JBL навколо низькочастотного динаміка, орієнтованого донизу.

Сервіси потокової передачі музики через вбудований Wi-Fi

Відкрийте для себе новий світ аудіо у високій якості з Authentics 500. Слухайте все — від подкастів до інтернет-радіо — насолоджуючись кожною деталлю і чітко чуючи кожне слово. Або транслюйте музику через AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), вбудований Chromecast™ або Spotify Connect. Вийдіть з кімнати або дайте відповідь на дзвінок, не перериваючи музику. Крім того, з'єднання Wi-Fi гарантує, що ваш динамік автоматично отримуватиме оновлення програмного забезпечення та функцій.

Голосові помічники Google Assistant та Amazon Alexa

У вас є персональний голосовий помічник Google Assistant чи Amazon Alexa? Скористайтеся ним для керування колонкою. Це дасть вам також максимальну свободу та зручність для керування великою кількістю пристроїв розумного будинку, відтворення з більшої кількості сервісів потокової передачі музики та отримання максимальної допомоги від будь-якого помічника без допомоги рук, у будь-який момент часу.**

Швидке та стабільне з'єднання Bluetooth

Легко поділіться плейлистами, підключивши JBL Authentics 500 до будь-якого пристрою за допомогою Bluetooth.

JBL Authentics 500

Інтуїтивне керування та програма JBL One

Персоналізуйте свій звук за допомогою інтуїтивно зрозумілих елементів керування на динаміці, які регулюють гучність, а також низькі та високі частоти. За допомогою голосу використовуйте Alexa або Google Assistant для керування пристроєм. Або скористайтеся програмою JBL One, щоб отримати ще більше можливостей з налаштування еквалайзера та установок, а також знайти нову улюблену пісню за допомогою вбудованих музичних сервісів.

Multi-Room відтворення

Розмістіть кілька колонок JBL Authentics по всьому будинку для наступної вечірки та насолоджуйтесь музикою у кожному куточку свого будинку. Використовуючи Google Home або Amazon Alexa, ви також можете налаштувати відтворення в кожній кімнаті, підключивши дві або більше колонок до одного плейлисту і синхронізувавши їх роботу.

Автоматичне самоналаштування

Отримайте відмінний звук будь-де. Динамік автоматично калібрує та оптимізує якість звуку для кожного місця при кожному увімкненні.

Частково виготовлена із перероблених матеріалів

Акустика Authentics 500 виготовлена із 100% переробленої тканини, включає 85% переробленого пластику та 50% алюмінію. І поставляється в сертифікованій FSC картонній коробці з элементами, надрукованими соєвим чорнилом. Таким чином вона створена із турботою не тільки про вас, а й про нашу планету також.

JBL Authentics 500

*Доступність Dolby Atmos Music може залежати від плану передплати, використовуваних сервісів та інших факторів.

**Amazon Alexa та Google Assistant можуть бути доступні не у всіх країнах та мовах. Доступність, функції та функціональність можуть відрізнятися.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

40 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Так

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

AUX

Ethernet

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

447 х 240 х 255,7 мм

Вага

7,8 кг

Особливості

Чудовий звук та підтримка Dolby Atmos® Music*; Стильний ретро дизайн; Управління через голосових помічників; Інтуїтивне управління та додаток JBL One; Багатокімнатне відтворення; Автоматичне самоналаштування; Частково виготовлені перероблені матеріали

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера