Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP

Код:685177
Немає в наявності
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP video preview
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP фото
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP фото
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP фото
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP фото
Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP фото
cashback iconКешбек 154 ₴
15 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Об'ємний 3D-кінозвук у вас вдома

Зробіть перегляд фільмів або ігровий процес більш захоплюючим, ніж будь-коли раніше з потужною акустикою JBL Bar 5.0. Вона пропонує вам безпрограшну комбінацію технологій JBL Multibeam™ та Virtual Dolby Atmos® для по-справжньому об'ємного звуку, а також забезпечує глибокі баси без додаткового сабвуфера. Bluetooth дозволить вам насолоджуватися музикою зі смартфона або планшета, а вбудовані Chromecast™, AirPlay і Alexa Multi-Room Music допоможуть організувати потокову передачу музики, причому як в одній, так і в декількох кімнатах відразу. Крім того, цей саундбар компактний, простий у використанні і легко вписується в будь-який інтер'єр завдяки своєму витонченому дизайну.

Особливості:

  • Об'ємний звук Dolby Atmos® і фірмова технологія JBL MultiBeam™;
  • Потужний бас без окремого сабвуфера;
  • Вбудовані Chromecast™, AirPlay і Alexa Multi-Room Music;
  • Бездротова потокова передача по Bluetooth;
  • Пульт дистанційного керування і підтримка голосового управління (через віртуальних помічників Google Assistant, Alexa або Siri);
  • Порт HDMI eARC для передачі звуку з високою роздільною здатністю без втрати якості;
  • Витончений сучасний дизайн

Технології Dolby Atmos® і MultiBeam™ Surround

Відчуйте звук всюди і насолоджуйтеся фільмами або іграми в абсолютно новому вимірі. Вбудований Virtual Dolby Atmos® забезпечує вам захоплюючий 3D-звук, а технологія JBL MultiBeam™ створює широку звукову сцену, проектуючи неймовірний звук в усі куточки кімнати, тому ви почуєте кожну деталь у вашій улюбленій музиці, фільмах, серіалах та іграх без необхідності використання кількох динаміків.

Потужний бас без окремого сабвуфера

Завдяки чотирьом вбудованим в акустику пасивним радіаторам ви отримаєте глибокі, рельєфні баси, здатні посилити ваші враження від використання свого домашнього кінотеатру.

Підтримка Ultra HD 4K з Dolby Vision™

Dolby Vision – це формат 4К відео з високим динамічним діапазоном (HDR), популярність якого стрімко зростає і його можна знайти у все більшій кількості Blu-ray 4К HD програвачів, а також в популярних потокових сервісах. Саме тому JBL Bar 5.0 пропонує повну сумісність і високу пропускну здатність, щоб ви змогли в повній мірі насолодитися фільмами і передачами в Dolby Vision з бездоганною якістю звуку, яка буде відповідати якості відео.

Автоматичне калібрування MultiBeam™

За допомогою фірмової технології JBL MultiBeam™ ви можете відкалібрувати саундбар для отримання найкращого ефекту об'ємного звуку на основі вашого власного дизайну і планування конкретної кімнати.

Вбудовані Chromecast™, AirPlay і Alexa Multi-Room Music

JBL Bar 5.0 з вбудованими AirPlay, Alexa Multi-Room Music і Chromecast дозволяє транслювати весь свій улюблений онлайн-контент з приголомшливою якістю звуку простим дотиком пальця.

Мультірум можливості

Завдяки вбудованому Chromecast™ і Alexa Multi-Room-Music ви легко можете створити багатокімнатну установку, що дозволяє слухати одну й ту ж музику по всьому будинку або різну музику в кожній кімнаті.

Бездротова потокова передача по Bluetooth

Не в настрої дивитися фільм або грати? Без проблем. З компактною звуковою панеллю JBL Bar 5.0 ви також можете насолоджуватися бездротовою потоковою передачею музики через Bluetooth зі свого телефону або планшета.

Порт HDMI eARC для трансляції без втрати якості

Також в акустиці є роз'єм HDMI eARC, за допомогою якого ви можете легко і зручно підключити свій плеєр з підтримкою Dolby Atmos або до телевізора, або до JBL Bar 5.0. Щоб транслювати аудіо без втрати якості і отримувати задоволення від високоякісного звуку, такого як Virtual Dolby Atmos®, що дозволяє створити по-справжньому об'ємну звукову сцену.

Дистанційне та голосове керування

Цей саундбар не тільки функціональний, але й простий у використанні. Їм можна керувати за допомогою пульта від вашого телевізора або комплектного пульта дистанційного керування з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. А якщо у вас є гаджет з Google Assistant, Alexa або Siri на борту, ви можете підключити його до акустики і включати свою музику за допомогою простої голосової команди.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

5,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

50 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

92 дБ

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

AirPlay

Так

FM радіо

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

HDMI

Цифровий оптичний вхід

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

60,5 x 709 x 100,5 мм

Вага

2,8 кг

Особливості

Потужний бас без окремого сабвуфера; Пульт дистанційного керування і підтримка голосового управління (через віртуальних помічників Google Assistant, Alexa або Siri)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Акустика JBL Bar 5.0 (Black) JBLBAR50MBBLKEP