Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Акустика Laney F67 SUPERGROUP (Black) 287090

Код:684218
Очікується
Акустика Laney F67 SUPERGROUP (Black) 287090 фото
Акустика Laney F67 SUPERGROUP (Black) 287090 фото
Акустика Laney F67 SUPERGROUP (Black) 287090 фото
Акустика Laney F67 SUPERGROUP (Black) 287090 фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 66 ₴
6 669

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Акустика Laney F67

Влаштовуйте свій особистий фестиваль де завгодно з Bluetooth-динаміком Laney F67. Стильний, портативний і потужний він забезпечує приголомшливі баси, приємні середні і кристально чисті високі частоти. Тому, незалежно від стилю музики, якому ви віддаєте перевагу, він подарує вам справжнє задоволення від прослуховування. Сильний звук і вбудований еквалайзер дозволять підлаштовувати колонку під ваш музичний смак, а завдяки можливості підключення по Bluetooth ви можете легко з’єднати її з мобільним телефоном, планшетом або комп'ютером. При цьому ємний вбудований акумулятор забезпечує до 20 годин роботи, а якщо необхідно, то може навіть і підзарядити ваш смартфон. Тому з Laney F67 ваша музика завжди буде з вами.

HD стереозвук з широким охопленням і чіткими деталями

Ретельно спроектована портативна акустика Laney F67 містить три динаміка: один 4-х дюймовий низькочастотний та два високоякісних купольних твіттера діаметром 0,8 дюйма. Разом з граничною потужністю 160 Вт в піковому режимі це забезпечує приголомшливо реалістичний звук, дозволяючи вам насолоджуватися музикою, яка надихає, розслабляє або бадьорить. Створюючи той настрій, який вам потрібно. Вона настільки вражаюча, що після покупки Laney F67 вам напевно захочеться переслухати альбоми, які ви не слухали роками, просто щоб дізнатися, як вони будуть звучати в її виконанні.

Тонкая настройка

Точно знаете, как должна звучать ваша любимая музыка? Настройте акустику на свой вкус при помощи встроенного эквалайзера, включающего классические регуляторы низких и высоких частот.

Дротове і бездротове підключення

Позбавтеся від зайвих кабелів і легко підключайтеся до динаміка зі свого смартфона, планшета або ноутбука за допомогою бездротового протоколу Bluetooth 4.1. Або використовуйте вхід AUX для з'єднання з ним за допомогою кабелю. У вас завжди є вибір.

20 годин відтворення на одній зарядці

Ресурсу вбудованої батареї вистачає на більш ніж 20 годин відтворення. Тому ви зможете насолоджуватися улюбленими треками весь день безперервно. А стандартний USB роз'єм дозволить використовувати ваш Laney F67 в якості зовнішнього акумулятора для різних мобільних пристроїв.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
Мінімальна відтворювана частота

50 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

105 Дб

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Так

AirPlay

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

AUX

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

160 x 265 x 152 мм

Вага

3,1 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера