Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків8
Питання-відповіді3

Аудіо система Party Audio MX-T50

Код:668924
Очікується
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Аудіо система Party Audio MX-T50 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-20%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 79 ₴
9 999
7 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

3 головні переваги аудіосистеми T50 500W Giga Party Audio Megasound

Двоспрямований звук

Розженіть звук і оцініть ширшу звукову сцену, яка наповнює вашу вечірку. Звук наповнить все навколо, занурюючи в атмосферу свята.

Підсилювач баса

Відчуйте підсилення низьких частот за допомогою довгого екскурсійного басового блоку через 10" вбудований НЧ динамік.

Світлодіодні ліхтарі вечірки

Задайте атмосферу за допомогою вбудованих світлодіодних режимів освітлення, які можуть змінювати колір залежно від ваших уподобань.

Розроблений і спроєктований, щоб принести життя на вечірку

Змініть свою вечірку з неймовірним звуком 500 Вт. Сила звуку системи T50 500W Giga Party Audio Megasound покаже вам нову сторону кожної композиції.

 
 

Випробуйте ширшу звукову сцену, яка наповнює вашу вечірку

Двоспрямований звук

Розженіть звук і випробуйте ширшу звукову сцену, яка наповнює вашу вечірку. Завжди будьте на вірній стороні танцполу і насолоджуйтеся музикою, з якого б боку ви не знаходилися. З двоспрямованим звуком, що наповнює кімнату, атмосфера свята проникне у кожен куточок, змінюючи все навколо.

 
 

Додайте ще басів до ваших партійних гімнів

Bass Booster

Насолоджуйтесь підсиленим басом звуку з посиленими низькими частотами для своїх партійних гімнів. Переконайтеся, що у вас найкращі удари в місті, збільшивши баси за допомогою кнопки підсилення басів. З унікальною функцією ви легко перетворите будь-яку композицію на справжній турбо-хіт.

 
 

Режими світлодіодного освітлення, які можуть змінювати колір відповідно до ваших уподобань

Світлодіодні ліхтарі вечірки

Відкрийте для себе світлодіодні диско-ліхтарі, які можуть змінити колір відповідно до ваших уподобань. Візьміть промені під свій контроль або встановіть їх так, щоб вони відповідали ритму музики. Створіть приголомшливу атмосферу з налаштовуваними ліхтарями, візерунками та кольорами.

Співайте обрані композиції

Режим караоке

Бейонсе або Бубле? Зробіть свій вибір і під’єднайте мікрофон до динаміка Giga і співайте разом, перетворюючи динамік на караоке-машину! А на той випадок, якщо ви забудете текст пісні, поставте телефон або планшет поруч, щоб не пропустити ні слова.

 
 

Групова гра

Giga Party Audio

Подвійте, потрійте або помножте звук за допомогою 10-гігабітних колонок та зручного руків’я, щоб ви могли переміщувати колонки у будь-яке зручне для вас місце. З'єднайте кілька колонок Giga Party Audio разом по бездротовому зв'язку за допомогою Bluetooth.

 
 

Bluetooth Multi Connection

Діліться музикою з друзями, щоб отримувати більше від спілкування. За допомогою Bluetooth Multi Connection ви і ваш друг можете під’єднати два мобільні пристрої одночасно, щоб ділитися музикою і насолоджуватися. Створіть свою, унікальну бібліотеку музичних хітів, надсилаючи та приймаючи нові композиції.

Водостійкість

Краще передбачити неприємності, ніж потім шкодувати. У разі незначних розливів пристрій не постраждає, адже верхня кришка динаміка є водонепроникною і бризкозахищеною. Влаштовуйте вечірки біля басейну або інших водойм, не переживаючи про цілісність аудіосистеми.

Виступайте як діджей і підіймайте настрій

Giga Party Audio App

Неймовірний звук з додатковим трепетом. Справте враження на своїх друзів і виступіть у ролі діджея зі звуковими ефектами, щоб підняти настрій. Ваш унікальний додаток дозволяє додавати безліч DJ-ефектів у ваші останні мелодії вечірки. Керуйте гучністю динаміка, підсвічуванням та багато чим іншим за допомогою додатка Party Audio. Програма сумісна з пристроями iOS та Android, тому налаштувати бажану атмосферу легко!

 
 

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Звуковая система

2,0

Матеріал корпуса
Захист від вологи
Наявність підсвітки

Так

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність

Функції

FM радіо

Ні

Мікрофон

Так

Інтерфейси

Bluetooth

mini-Jack (3.5 мм)

USB

Роз'єм для мікрофона

Живлення

Вид живлення

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

651 x 351 x 323 мм

Вага

11,6 кг (з підставкою)

Комплектація

Пульт дистанційного керування; Кабель живлення; Посібник користувача*Комплектація може відрізнятися від зазначеної на сайті

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Аудіо система Party Audio MX-T50