Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Samsung HW-S50B/UA

Код:721845
Є в наявності
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Саундбар Samsung HW-S50B/UA фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний саундбар наповнить ваш простір звуком з усіх куточків

*Зображення змодельовано й надано лише для ілюстрації. Характеристики зовнішнього вигляду, дизайну та графічного інтерфейсу (GUI), які не впливають на роботу продукту, можуть бути змінені без попередження.* Справжній продукт може відрізнятися від того, що зображено на малюнку. Дивіться нашу галерею продукції.* Телевізор продається окремо.

4 основні характеристики

«Усе в одному»

Потужний об’ємний звук у компактному корпусі

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X

Об’ємний звук, що обволікає, захопить вас

Q-Symphony

Бездоганна гармонія звучання телевізора й панелі

Вбудований центральний динамік

Кришталево чисте звучання голосу

Звук, що наповнює простір навколо, у дизайні «все в одному»«Все в одному»

«Все в одному»

Усе, що вам потрібно для об’ємного звучання, міститься в одному саундбарі. Ця система «все в одному» має 2 низькочастотні та 3 високочастотні динаміки, убудовані в тонкий корпус, тому ви можете розмістити її будь-де в приміщенні й насолоджуватися чистим звуком.

Звук, що огортає вас

Dolby Digital 5.1 / DTS Virtual:X

Потужність, що генерує живий об’ємний звук. Саундбар Samsung підтримує технологію DTS Virtual:X, яка відтворює звук, піднімаючи його якість на нову висоту й перетворюючи звичайне аудіо на 3D-звук.

Саундбар і телевізор: ідеальна гармонія

Q-Symphony

Саундбар синхронізує свою роботу з телевізором Samsung, і вдвох вони створюють захопливий звук завдяки комбінації передніх та бічних динаміків саундбара з динаміками телевізора. Завдяки цьому ви відчуєте нові можливості акустичного занурення й отримаєте цілком нові враження від контенту.

*Функція Q-Symphony сумісна із деякими моделями телевізорів Samsung.* Функції можуть бути несумісні з усіма телевізорами Samsung. Перегляньте характеристики продукту за моделлю телевізора.* Для користування функцією необхідне з’єднання з телевізором через HDMI- або оптичний кабель.

Центральний канал для чіткого звучання голосу

Вбудований центральний динамік

Насолоджуйтеся кришталево чистим звучанням голосу завдяки виділеному центральному динаміку. Він забезпечує збалансовану передачу голосу від екрану до глядача і чудово доповнює ваші враження від домашнього кінотеатру.

Використання

Оптимізований звук для різного контенту

Адаптивний звук Lite

Саундбар автоматично аналізує ваші джерела звуку, щоб оптимізувати звукову доріжку відповідно до конкретного контенту. Це може бути як гучний спортивний матч, так і драма з тихими діалогами, у будь-якому випадку найкращий саундбар забезпечить чистий оптимальний звук під час перегляду телевізора.

Вільно транслюйте музику

Потокова трансляція музики через Bluetooth

Саундбар Samsung використовує Bluetooth для легкого бездротового підключення до інших пристроїв. Насолоджуйтеся музикою зі свого мобільного телефону з найвищою якістю звуку будь-де без жодних перешкод.

*Лише сумісний мобільний пристрій.

З’єднуйтеся, слухайте, отримуйте незабутні враження

З’єднання з телевізором через Bluetooth®

Кабель від саундбара до телевізора порушує вигляд інтер’єру? Просто скористайтеся функцією Bluetooth, щоб підключити саундбар до телевізора Samsung без використання кабелю.

*Перевірте, чи телевізор сумісний із Bluetooth®.

З’єднуйтеся, слухайте, отримуйте незабутні враження

Багатоканальне з’єднання Bluetooth®

Підключіть до саундбара через Bluetooth два різні мобільні пристрої одночасно, і насолоджуйтеся магією звуку навіть під час перемикання між ними.

*Якщо саундбар підключено до телевізора, під’єднати мобільний телефон неможливо.* Лише із сумісними пристроями.

Просто торкніться і слухайте

Tap Sound

Для тих моментів, коли ви хочете насолоджуватися музикою на іншому рівні. Слухаючи улюблену музику на своєму телефоні, просто торкніться ним звукової панелі. Звукова панель розпізнає пристрій і відразу під’єднається та розпочне відтворення пісні, яку ви слухаєте.

*Функція Tap Sound працює через Bluetooth і сумісна з мобільними пристроями Samsung з ОС Android 8.1 або новішої версії.

Музика, якою вона повинна бути

Режим прослуховування музики

Слухайте музику такою, якою її чули композитори. Гармонійно поєднуючи інновації звукових технологій із творчим внеском продюсерів та артистів, режим прослуховування музики дозволяє просто підключити свій мобільний телефон до саундбара, щоб розпізнавати й оптимізувати відтворюваний контент.

З’єднуйтеся, слухайте, отримуйте незабутні враження

HDMI ARC

Саундбар є сумісним з інтерфейсом HDMI ARC (Audio Return Channel), що дозволяє легко й просто використовувати саундбар і телевізор разом. Це зручний спосіб дивитися телевізор у супроводі звуку із саундбара.

Звук без дротів

Більше звуку без дротів

Сумісна з Wireless Surround Sound

Комплект бездротових задніх динаміків* дозволяє легко розширити звукову панель до системи об’ємного звучання для створення враження, наче ви перебуваєте в кіно. Разом зі звуковою панеллю ви можете насолоджуватися звучанням Dolby Atmos на абсолютно новому рівні.

*Комплект бездротових задніх динаміків Samsung продається окремо. (SWA-9200S, SWA-9100S)** Модуль бездротового приймача потребує кабель живлення для роботи й кабелі динаміків для підключення до задніх динаміків. (SWA-9100S)*** SWA-9200S потребує кабелі живлення для підключення до правого заднього динаміка, а обидва динаміки з’єднані кабелями.

Потужні баси, де вони потрібні

Сумісний із бездротовим сабвуфером

Не дозволяйте дротам зіпсувати ваші баси. Установіть саундбар із бездротовим сабвуфером у будь-якому місці приміщення й оточіть себе потужним, глибоким басом.

*Бездротовий динамік низьких частот Samsung продається окремо. (Модель аксесуара: SWA-W510). * Для сабвуфера потрібен кабель живлення.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,0

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність

Функції

AirPlay

Ні

Інтерфейси

HDMI

Оптичний вхід

USB

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Тип акумулятора

Ні

Ємність аккумулятора

Ні

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

62,3 x 670 x 105 мм

Вага

2,4 кг

Особливості

Формати файлів, що підтримуються: WAV, MP3, WMA, OGG, FLAC, AAC, AIFF; Вбудовані декодери: DTS; Потужність: 25 Вт

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера