Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BOSCH MMB6172S

Код:681065
Є в наявності
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Блендер BOSCH MMB6172S фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-12%
Вигода 600 ₴
cashback iconКешбек 44 ₴
5 099
4 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний стаціонарний блендер з довговічною скляною чашею ThermoSafe. Готуйте ніжні смузі з однорідною текстурою, завдяки двигуну потужністю 1200 Вт та системі ProPerformance.

Особливості:

  • Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих та волокнистих інгредієнтів;
  • Надійний двигун Bosch: потужністю 1200 Вт зі швидкістю обертання до 30 000 об/хв;
  • Простота складання, використання і очищення: інтуїтивно зрозуміле використання, всі частини блендера, крім моторного блоку, можна мити в ПММ;
  • Якісна збірка на власній фабриці Bosch: довговічність, надійна конструкція та високоякісні матеріали;
  • Леза ProEdge, виготовлені у Золінгені, і технологія EasyKlick: ніжна текстура смузі і простота очищення ножа

Ніжні кремові смузі

Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих і волокнистих інгредієнтів. Готуйте ніжні смузі без шматочків, завдяки оптимізованій взаємодії двигуна потужністю 1200 Вт, ножів аеродинамічної форми і 3D прискорювачів потоку у глечику для змішування.

1200 Вт потужності від Bosch

Для подрібнення льоду або твердих інгредієнтів потрібен потужний двигун. Готуйте однорідні смузі, коктейлі або соуси з блендерами VitaPower. Двигун потужністю 1200 Вт, до 30 000 об/хв - довіртеся досвіду Bosch у галузі моторних технологій в кухонній техніці з 1955 року.

Насолоджуйтесь простотою використання

Використання блендера - простіше простого, завдяки інтуїтивному механізму фіксації чаші, відсіку для зберігання кабелю. Всі частини приладу, крім моторного блоку, можна мити у посудомийній машині. А з продуманим, ергономічним штовхачем ви можете, не відкриваючи кришки, не боячись зачепити ніж, промішувати смузі, прямо під час роботи блендера.

Зроблено у Європі

Блендер VitaPower від Bosch з вами надовго. Довговічність приладу підтверджена внутрішніми тестами: 100 годин безперервного використання і 10.000 чашок смузі. Ця надійність досягається завдяки високоякісним матеріалам, європейському виробництву та багаторічному досвіду Bosch у розробці приладів для приготування їжі.

Скляна чаша Thermosafe

Високоякісний скляний глечик з товстими стінками ідеально підходить як для гарячих супів, так і для холодних напоїв. На внутрішній стінці глечика є 3D прискорювачі потоку - для ефективного змішування та отримання однорідних результатів.

Знімний ніж та якісні леза

Однорідна текстура смузі без шматочків - завдяки ефективним, довговічним лезам. Леза ProEdge з нержавіючої сталі виготовлені у німецькому місті Золінген, всесвітньо відомому центрі виробництва ножів та лез. Миття ножа не завдасть клопотів - з запатентованим тримачем ножа EasyKlick одним рухом ви можете зняти його і помити під струменем води або у посудомийній машині.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Подрібнення

Колка льоду

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Напруга: 220-240 В; Частота: 50/60 Гц; Довжина шнура живлення: 100 см; 30000 оборотів за хвилину; Знімний утримувач для ножа EasyKlick; 4-лезовий ніж із нержавіючої сталі Solingen; Чаша блендера із термоскла об'ємом 2 л (загальний), 1,5 л (корисний); Чаша, кришка та мірна склянка придатні для миття в посудомийній машині; Відсік для зберігання кабелю; Максимальний рівень шуму 80 дБ; Захист від випадкового включення; Захист від навантаження; Прогумовані ніжки

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Скло

Колір
Вага

4,136 кг

Вага в упаковці

4,8 кг

Габарити (ВхШхГ)

41,0 х 23,0 х 19,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

30,5 x 28,8 x 39,5 см

Комплектація

Блендер; штовхач; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера