Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BOSCH MMB6384M

Код:681066
Немає в наявності
Блендер BOSCH MMB6384M фото
Блендер BOSCH MMB6384M фото
Блендер BOSCH MMB6384M фото
Блендер BOSCH MMB6384M фото
-20%
Вигода 1 600 ₴
cashback iconКешбек 64 ₴
6 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний стаціонарний блендер з довговічною скляною чашею ThermoSafe і корпусом з нержавіючої сталі. Готуйте ніжні смузі з однорідною кремовою текстурою, завдяки двигуну потужністю 1200 Вт та системі ProPerformance.

Особливості:

  • Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих та волокнистих інгредієнтів;
  • Надійний двигун Bosch: потужністю 1200 Вт зі швидкістю обертання до 30 000 об/хв;
  • Кришка блендера з отвором для порційного наливу: акуратно і без потреби відкривати кришку;
  • Готуйте смузі прямо у пляшечці ToGo із захистом від протікання: насолоджуйтеся смузі на ходу легко і без турбот;
  • Простота складання та експлуатації: легка фіксація чаші, продумане зберігання кабелю всередині корпусу і штовхач

Ніжні кремові смузі

Система Pro-Performance: ідеальна текстура смузі навіть з заморожених, твердих і волокнистих інгредієнтів. Готуйте ніжні смузі без шматочків, завдяки оптимізованій взаємодії двигуна потужністю 1200 Вт, ножів аеродинамічної форми і 3D прискорювачів потоку у глечику для змішування.

1200 Вт потужності від Bosch

Для подрібнення льоду або твердих інгредієнтів потрібен потужний двигун. Готуйте однорідні смузі, коктейлі або соуси з блендерами VitaPower. Двигун потужністю 1200 Вт, до 30 000 об/хв - довіртеся досвіду Bosch у галузі моторних технологій в кухонній техніці з 1955 року.

Безпека та комфорт

Унікальна захисна кришка блендера з колірним кодуванням для правильної фіксації. Червоний індикатор - кришка закріплена невірно, зелений - можна починати роботу. Крім того, блендер оснащений додатковим отвором у кришці для порційного сервірування напою - ви акуратно і без зусиль зможете налити смузі у склянку, не знімаючи кришки.

Готуйте смузі прямо у пляшці

Заощаджуйте час, змішуючи смузі прямо у пляшечці ToGo без повторного наповнення або використання адаптера. Безпека гарантується захистом від протікання SafeLock - унікальним механізмом, який запобігає випадковому відкриванню і затопленню приводу. Крім того, кришка пляшки ToGo герметична.

Простота використання

Інтуїтивно зрозуміла фіксація чаші, відсік для зберігання кабелю - все для комфортного використання блендера. А з ергономічним штовхачем ви зможете, не відкриваючи кришки і не боячись зачепити ніж, помішувати смузі, прямо під час роботи блендера.

Просте та швидке очищення

Очищення після приготування смузі займає час. Але не з цим блендером. Всі деталі можна мити у посудомийній машині, включаючи знімні леза з EasyKlick. З автоматичною програмою "Очищення" ви зможете виконати попереднє очищення блендера - ніяких присохлих шматочків.

Зроблено у Європі

Блендер VitaPower від Bosch з вами надовго. Довговічність приладу підтверджена внутрішніми тестами: 100 годин безперервного використання і 10.000 чашок смузі. Ця надійність досягається завдяки високоякісним матеріалам, європейському виробництву та багаторічному досвіду Bosch у розробці приладів для приготування їжі.

Знімний ніж та якісні леза

Однорідна текстура смузі без шматочків - завдяки ефективним, довговічним лезам. Леза ProEdge з нержавіючої сталі виготовлені у німецькому місті Золінген, всесвітньо відомому центрі виробництва ножів та лез. Миття ножа не завдасть клопотів - з запатентованим тримачем ножа EasyKlick одним рухом ви можете зняти його і помити під струменем води або у посудомийній машині.

Скляна чаша Thermosafe

Високоякісний скляний глечик з товстими стінками ідеально підходить як для гарячих супів, так і для холодних напоїв. На внутрішній стінці глечика є 3D прискорювачі потоку - для ефективного змішування та отримання однорідних результатів.

Автоматичні програми: смузі, розколювання льоду, очищення

Більше не потрібно думати про правильну швидкість. Отримайте ідеальні результати одним натисканням кнопки, вибравши одну з трьох автоматичних програм з різною швидкістю і тривалістю змішування. Вибирайте між свіжими та смачними смузі, колотим льодом для напоїв або спеціальною програмою очищення.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

3

Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Імпульсний режим

Колка льоду

Смузі

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

30 000 оборотів на хвилину; Регулятор швидкості багатоступінчастий; Знімний тримач для ножа EasyKlick; 4-лезовий ніж із нержавіючої сталі Solingen; Чаша блендера із термоскла об'ємом 2 л (загальний), 1,5 л (корисний); Пляшечка ToGo із тритану (0.6 л корисний об'єм); Напруга: 220-240 В;; Частота: 50/60 Гц; LED підсвічування при включенні кнопки ON; Довжина кабелю 1 м; Відсік для зберігання кабелю; Максимальний рівень шуму 80 дБ; Захист від випадкового включення; Захист від навантаження; Прогумовані ніжки

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Матеріал чаші / склянки

Скло

Колір
Вага

4,434 кг

Вага в упаковці

5,1 кг

Габарити (ВхШхГ)

41,0 х 23,0 х 19,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

22,0 х 38,5 х 46 см

Комплектація

Блендер; Пляшка; штовхач; Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера