Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 3100 WH

Код:722925
Є в наявності
Блендер BRAUN MQ 3100 WH фото
Блендер BRAUN MQ 3100 WH фото
Блендер BRAUN MQ 3100 WH фото
Блендер BRAUN MQ 3100 WH фото
Блендер BRAUN MQ 3100 WH фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 14 ₴
1 799
1 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

BRAUN MQ 3100 WH

Простий та зручний блендер для повсякденних завдань

Готуйте легкі сніданки, освіжаючі коктейлі, ніжні крем-супи швидко і без зусиль з ручним блендером BRAUN MultiQuick 3100 WH. Завдяки поєднанню потужного двигуна 750 Вт та технології PowerBell Plus з інноваційним додатковим лезом він забезпечує швидку та дбайливу обробку інгредієнтів. І оснащений системою VarioControl, яка пропонує 11 плавно регульованих швидкостей для ефективного змішування з максимальною точністю. А запатентована система EasyClick дозволяє вам знімати та змінювати насадки одним клацанням, щоб насолодитися більшою універсальністю під час приготування. Це зручний, надійний та ефективний прилад, який допоможе вам ще швидше справлятися з кулінарними завданнями та експериментувати зі стравами та текстурами.

Особливості:

  • Високоефективний двигун потужністю 750 Вт
  • 11 рівнів швидкості з плавним налаштуванням та режим Turbo
  • Технологія PowerBell Plus
  • Технологія контролю розбризкування
  • Система EasyClick
  • Пластикова склянка на 600 мл, що не містить бісфенол-А

Потужний двигун 750 Вт

Цей ручний блендер оснащений якісним двигуном на 750 Вт. Він забезпечує пристрою достатньо потужності для обробки різних інгредієнтів. А також, поряд з ергономічним дизайном корпусу, дозволяє легко використовувати блендер однією рукою, оскільки не створює надмірної вібрації.

Швидко і легко змішуйте різні інгредієнти

BRAUN MultiQuick 3100 WH змішує та подрібнює продукти за лічені секунди. Все завдяки технології PowerBell Plus, яка включає практичну форму ніжки для змішування, ковпака і форми ножів. Зокрема ніж цього блендера має додаткову лопать посередині, завдяки якій він може змішати більшу кількість інгредієнтів за один оборот. Таке поєднання властивостей гарантує, що інгредієнти втягуються в центр ковпака та змішуються ефективно та швидко. В результаті виходить однорідна та ніжна суміш, а також чиста кухня без безладу.

11 швидкостей та турбо-режим

Виберіть одну з 11 швидкостей і легко та точно відрегулюйте її за допомогою поворотного колеса на ручці блендера. Та натисніть кнопку «Turbo», щоб отримати потужний імпульс для ще точніших результатів та максимальної продуктивності в один момент.

Технологія контролю розбризкування SplashControl

Насолоджуйтесь ідеальними результатами без зайвого безладу завдяки технології SplashControl. Вона запобігає «ефекту урагану» завдяки унікальній формі розтрубу блендера, поверненого проти напрямку руху лез. Завдяки цьому суміш не виплескується з ємності при змішуванні, а вам не потрібно відтирати бризки по всій робочій поверхні столу.

Система EasyClick для легкої заміни приладдя

BRAUN MultiQuick 3100 WH поставляється лише з класичною ніжкою для подрібнення та пюрування, але ви легко можете дооснастити його іншими аксесуарами, що дозволяють подрібнювати, збивати, нарізати, натирати, місити, проціджувати та робити багато чого іншого*. А система EasyClick дозволяє легко та швидко замінювати аксесуари при необхідності одним клацанням кнопки. Виберіть відповідні аксесуари та приготуйтеся до безмежних кулінарних експериментів.

*Додаткові насадки купуються окремо.

Пластикова склянка на 600 мл, що не містить бісфенол-А

У комплекті з блендером йде пластикова склянка об'ємом 600 мл. Вона абсолютно безпечна для харчових продуктів, оскільки не містить бісфенолу-А. І має зручне маркування вимірювання в мл та рідких унціях, тому ви зможете легко відміряти потрібну кількість рідини або суміші, необхідну для вашого рецепту.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

11

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

Немає

Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір

Білий

Сірий

Вага

0,8 кг

Вага в упаковці

1,15 кг

Габарити (ВхШхГ)

40 х 5,3 х 5,3 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

10,2 x 19,1 x 26,3 см

Комплектація

Моторний блок із системою EasyClick (Type: 4193); Металева блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, Виконана за технологією PowerBell та SplashControl; Мірний стаканчик із чіткою мірною шкалою на 600 мл

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера