Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE

Код:694444
Є в наявності
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Блендер BRAUN MQ 3135 WH SAUCE фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-16%
Вигода 400 ₴
cashback iconКешбек 20 ₴
2 499
2 099
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний та функціональний

Жодна сучасна кухня не може обійтися без хорошого блендера. Купити Braun MQ 3135 WH Sauce означає придбати багатофункціонального помічника з потужним двигуном. З його допомогою ви зможете обробляти практично будь-які інгредієнти. 750 Вт потужності, 11 швидкостей, турборежим, подрібнювач на півлітра та багато іншого – це про блендер Braun MQ 3135 WH Sauce. Ціна даної моделі більш ніж виправдана.

Завжди готовий до роботи

Блендер Braun MQ 3135 WH Sauce має надійне швидкознімне кріплення додаткових аксесуарів. Одне натискання на бічні кнопки дозволяє змінити насадку за лічені секунди. За рахунок такої конструкції ви без будь-яких складних маніпуляцій зможете виконувати по черзі низку завдань, не втрачаючи при цьому такий цінний час.

Простий догляд

Моторний блок блендера Braun MQ 3135 WH Sauce виготовлений з якісного пластику з прогумованими вставками для зручності та надійного утримання його під час роботи. Його можна легко відчистити вологою ганчіркою. Всі насадки виготовлені з міцного пластику і нержавіючої харчової сталі. Аксесуари зручно від'єднуються від моторного блоку і легко чистяться під проточною водою.

Швидко та смачно

Настільки функціональний пристрій, на подив, має компактні габарити. Сам блендер і всі додаткові аксесуари з легкістю помістяться навіть у невеличку кухонну шафку. А швидка фіксація насадок дозволить за лічені миті підготувати блендер Braun MQ 3135 WH Sauce в повну «бойову» готовність. Готуйте смачно і з радістю разом з технікою від німецького виробника Braun.

Що у комплектації?

Вирішивши купити блендер Braun MQ 3135 WH Sauce, ви отримаєте потужний моторний блок, блендерна ніжка, вінчик, багатофункціональний подрібнювач на 0,5 літра та мірна склянка. За допомогою настільки багатої комплектації ви без проблем зможете втілювати у життя навіть найскладніші кулінарні фантазії.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

11

Насадки
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Використовуються технології: PowerBell, SplashControl, EasyClick

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір

Білий

Сірий

Вага

1,3 кг

Вага в упаковці

1,7 кг

Габарити (ВхШхГ)

41 х 6.8 х 6.8 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

18.5 х 25.9 х 27.5 см

Комплектація

Моторний блок з системою EasyClick (Type: 4193); Металева Блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, виконана за технологією PowerBell і SplashControl; Насадка подрібнювач на 500 мл (Type: СA); Віночок для збивання і перемішування; Мірний стаканчик з чіткою мірною шкалою на 600 мл;

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера