Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 5277 BK

Код:694454
Є в наявності
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Блендер BRAUN MQ 5277 BK фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 39 ₴
3 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер професійного рівня

Коли немає потреби або можливості охазяйнуватися кухонним комбайном або кухонною машиною, альтернативою стане покупка заглибного блендера Braun MQ 5277 BK. При зовнішній схожості з точно такими ж приладами, ця модель популярної фірмової серії MultiQuick 5 істотно перевершує аналоги за функціональними можливостями. Потужність моторного блоку 1000 Вт, можливість налаштування до 21 швидкості, турборежим – навіть з базових технічних характеристик ясно, що блендер створений для «великого готування» і виправдає найвищі очікування свого власника. Кнопка керування швидкостями розміщена на руків’ї, під пальцями.

Фірмові технічні рішення

Заглибні блендери стають все більш універсальними. Навіть їх стандартні можливості можна використовувати для різних цілей. Braun MQ 5277 BK – типовий представник сімейства блендерів бренду, з характерними особливостями. Це система швидкого підключення насадок EasyClick (Type: 4191), а також ножі з нержавіючої сталі, спочатку встановлені у нижній частині. Сама нога виготовлена за технологією PowerBell (підвищує ефективність різання лез без потреби у додатковій потужності двигуна), має розширення у вигляді купола, яке зменшує розбризкування і розліт дрібних частинок продуктів (SplashControl).

Набір змінних насадок

Крім обов'язкового металевого вінчика для збивання і насадки для приготування пюре, Braun MQ 5277 BK можна швидко оснастити насадкою кухонним комбайном з унікальними характеристиками. Завдяки їй, заглибний ручний блендер допоможе вам повноцінно готувати навіть дуже складні, вишукані страви. Насадка кухонний комбайн (Type: FP) багатофункціональна і навіть має свої власні насадки. Технічно, це велика закрита ємність (1,5 л.), на дні якої розміщуються ножі різної форми і терки призначення та розміру: металевий ніж для подрібнення, пластиковий ніж для замішування тіста, терка-шинковка, дрібна терка і велика терка.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

21

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

1,5 л

Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Використовуються технології: PowerBell, SplashControl, EasyClick

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,52 кг

Вага в упаковці

1,67 кг

Комплектація

Моторний блок з системою EasyClick (Type: 4191); Металева Блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, виконана за технологією PowerBell і SplashControl; Насадка кухонний комбайн на 1,5 л (Type: FP) з додатковими насадками: металевий ніж для подрібнення, пластиковий ніж для замісу тіста, терка-шинкування, дрібна терка, велика терка; Насадка для пюре; Віночок для збивання і перемішування; Мірний стаканчик з чіткою мірною шкалою на 600 мл;

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера