Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK

Код:734156
Є в наявності
Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK фото
Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK фото
Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK фото
Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK фото
Блендер BRAUN MQ 9187 XLI BK фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 74 ₴
7 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Флагман домашньої кулінарії

Унікальний набір можливостей при розумній ціні занурюваного блендера Braun MQ 9187 XLI ставить його в ряд кращих зразків сучасної техніки для кухні. Навіть якщо приготування ніколи не було вашим улюбленим заняттям, все може змінитися саме завдяки цьому приладу. Потужний (1200 Ват), як і всі блендери MultiQuick 9, зручний і простий у використанні (в першу чергу завдяки фірмовій системі швидкого підключення насадок EasyClick Plus), з практично безмежним функціоналом, він здатен виконувати роботу, для якої раніше вам би знадобилося з десяток різних пристосувань!

Готуйте без зайвих зусиль

Занурювальні блендери, як правило, призначені для короткочасного використання, оскільки кухар просто втомлюється постійно утримувати їх в руці у висячому положенні. Але в Braun MQ 9187 XLI ця особливість врахована і проблема вирішена одразу декількома способами. По-перше, блендер оснащений надефективними ножами ActiveBlade, які здійснюють вертикальні рухи при кожному оберті, а також відрізняються збільшеною ріжучої зоною; по-друге, тут впроваджено технології PowerBell Plus і SplashControl, які теж знімають зусилля з вашої руки, а SplashControl ще і знижує розбризкування інгредієнтів при обробці продуктів у відкритому посуді. Нарешті, третя особливість пристрою – можливість використовувати його в стаціонарному режимі, для чого в комплектацію включені кілька насадок закритого типу.

Braun MQ 9187 XLI

Базова комплектація

Повному набору насадок, що поставляються разом з блендером Braun MQ 9187 XLI, «позаздрить» навіть хороша кухонна машина. До ваших послуг все необхідне для створення кулінарних шедеврів будь-якої складності: вінчик для збивання, насадка для приготування пюре (підходить для обробки щойно звареної гарячої картоплі), закрита насадка-подрібнювач (0,5 л.). З ножем для колки льоду, а також місткий (до 600 мл.) пластиковий стаканчик з мірними шкалами на стінках.

Насадка кухонний комбайн

Даний аксесуар настільки універсальний, що може розцінюватися як окремий пристрій. Насадка-комбайн при місткості 2 л. має навіть власний набір насадок. Сам блендер використовується в якості приводу. Таким чином, комбайн дозволяє готувати, не докладаючи зусиль практично що завгодно, змішуючи, збиваючи і подрібнюючи різними способами. Його набір насадок включає: металевий ніж для подрібнення, гак для замішування тіста, тертку-шатківницю, велику і дрібну терки-шинкування, крупну тертку, насадку для приготування жульєну і насадку для нарізки картоплі-фрі.

Braun MQ 9187 XLI

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

Регульоване

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Подрібнення

Колка льоду

Збивання

Замішування тіста

Пюрування

Шинковка

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Використовуються технології Конструктор: ActiveBlade, PowerBell Plus, SplashControl, EasyClick Plus, SmartSpeed

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

2,8 кг

Вага в упаковці

3,46 кг

Габарити (ВхШхГ)

41 x 6.8 x 6.8 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

29 х 51 х 18 см

Комплектація

Металева блендерна ніжка з гострими ножами з нержавіючої сталі, виконана за технологією ActiveBlade, PowerBell Plus та SplashControl; насадка кухонний комбайн XL на 2 л з додатковими насадками: металевий ніж для подрібнення, гак для замісу тіста, тертка-шатківниця, велика тертка-шатківниця, дрібна тертка, велика тертка, насадка для жульєна, насадка для нарізки картоплі "Фрі"; насадка подрібнювач на 0,5 л із додатковим ножем для колки льоду; насадка для пюре; віночок для збивання та перемішування; мірна склянка з чіткою мірною шкалою на 600 мл; моторний блок із системою EasyClick Plus та технологією SmartSpeed ​​(Type: HB 901 A)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження