Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08)

Код:706724
Немає в наявності
Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08) фото
Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08) фото
Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08) фото
Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08) фото
Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08) фото
cashback iconКешбек 24 ₴
2 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Компактний та автономний кухонний помічник від DEERMA

Бездротова м'ясорубка Deerma не тільки подрібнює м'ясо, а й овочі, очищає часник від лушпиння, а також збиває яйця. Це справжній багатофункціональний помічник на кухні або поза домом, де немає розетки, адже прилад бездротовий і компактний. Такий подрібнювач зручно брати із собою у подорожі. У комплекті йдуть три чаші, які, мов матрьошка, вбудовуються одна в одну, примикаючи до м'ясорубки і не займаючи місце.

  • 3 функції
  • 3 чаші у комплекті
  • компактність, портативність
  • тривала автономність

Портативність та автономність

Прилад може працювати не тільки біля розетки, і не тільки на кухні, а в будь-якому зручному для вас місці, наприклад, у літній альтанці біля саду. Завдяки компактному розміру таку техніку можна легко переміщати чи брати із собою у подорож. М'ясорубка працює на акумуляторі, а заряджається за допомогою USB-кабелю. На одному заряді такий девайс може працювати приблизно місяць.

Три функції

М'ясорубка та подрібнювач овочів, чищення часнику від лушпиння та збивач яєць – три функції портативного помічника DEERMA. Тепер не доведеться крутити механічну м'ясорубку, утомливо чистити часник або збивати яйця – все за вас зробить бездротовий девайс із трьома спеціальними насадками в комплекті.

Три чаші у комплекті

У комплекті з м'ясорубкою йдуть три чаші для різних функцій – подрібнення м'яса та овочів, очищення часнику від лушпиння, змішування до необхідної консистенції. Чаші вбудовуються в м'ясорубку, накладаючись одна на одну, як матрьошка, для зручності зберігання. Висота леза автоматично регулюється за допомогою інтелектуального висувного вузла двигуна відповідно до об'єму чаші.

Простота експлуатації

Для старту достатньо додати інгредієнти та натиснути кнопку зверху приладу, а для завершення – відпустити кнопку. Жодних зайвих деталей. Після роботи пристрій легко очищається під проточною водою.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Змішування

Збивання

Рубка м`яса

Живлення

Від акумулятора

Додаткова інформація

М'ясорубка працює на акумуляторі, а заряджається за допомогою USB-кабелю. На одному заряді такий девайс може працювати приблизно місяць. У комплекті з м'ясорубкою йдуть три чаші для різних функцій – подрібнення м'яса та овочів, очищення часнику від лушпиння, змішування консистенції. Чаші вбудовуються в м'ясорубку, накладаючись одна на одну, як матрьошка, для зручності зберігання. Висота леза автоматично регулюється за допомогою інтелектуального висувного вузла двигуна відповідно до об'єму чаші. Місткість чаші: 0.8 л, 1 л, 1.2 л

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Нержавіюча сталь

Колір
Вага

1,8 кг

Вага в упаковці

2,1 кг

Габарити (ВхШхГ)

24,7 х 16,2 х 16,2 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

30,5 х 21,8 х 20 см

Комплектація

Блендер; Чаша для блендера (3 шт.); Кришка; Кабель для заряджання; Щіточка для чищення

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Блендер Deerma Meat Blender 3 in1 (DEM-JR08)