Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер Kenwood HDX 750 WH

Код:679475
Немає в наявності
Блендер Kenwood HDX 750 WH фото
Блендер Kenwood HDX 750 WH фото
Блендер Kenwood HDX 750 WH фото
cashback iconКешбек 29 ₴
2 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Колекція kMix

Створюючи колекцію kMix, розробники Kenwood врахували всі важливі деталі, зробивши компактну, багатофункціональну та естетично красиву техніку. Стильний дизайн, різноманіття кольорів і позицій в різній категорії, дозволяє зібрати повноцінний комплект улюбленої техніки, під будь-який інтер'єр. Одним з представників колекції kMix, є блендер Kenwood HDX 750 WH. Даний прилад радуватиме своєю красою і бездоганним функціоналом, кожен раз, під час його використання.

Вірний помічник

Корпус блендера Kenwood HDX 750 WH зроблений з міцного металу, тим не менш, прилад не важкий і легко утримується в руці. Нековзаюче покриття, гарантує захист від випадкових падінь, під час роботи блендера. Зверху корпуса розташовується регулятор швидкостей, для налаштування більш підхожого для вас режиму. Ніжка подрібнювач зроблена з нержавіючої сталі, та має відразу кілька дуже важливих і зручних складових. Форма ніжки ширша ніж у інших моделей, дозволяючи захопити більшу кількість продуктів. Леза Triblade відповідають за якісне та швидке подрібнення.

Кулінарні шедеври за лічені секунди

Потужності в 800 Вт блендера Kenwood HDX 750 WH досить, щоб, приготувати за лічені секунди ваші улюблені страви. Наприклад, для приготування порції смачного крем супу, об'ємом в 1 л, вам знадобитися всього лише 25 секунд, щоб подрібнити продукти до потрібної консистенції.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Насадки
Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Плавне регулювання швидкості

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Колір
Вага

1,54 кг

Вага в упаковці

1,75 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Блендер Kenwood HDX 750 WH