Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків4
Питання-відповіді2

Блендер Xiaomi O’COOKER Electric Juice Extractor O’COOKERV2

Код:635263
Очікується
Блендер Xiaomi O’COOKER Electric Juice Extractor O’COOKERV2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер Xiaomi O'COOKER Electric Juice Extractor

Ведете здоровий спосіб життя? Дбаєте про правильне та повноцінне харчування для себе та близьких? Блендер Xiaomi O'COOKER – це чудовий помічник, який призначений для виготовлення соків, смузі, фруктових пюре, подрібнення овочів. Він допоможе швидко приготувати коктейль з фруктів та овочів, а також взяти його собою у спортзал або на прогулянку у зручній склянці з герметичною кришкою. Порадуйте себе та дітей смачними й корисними напоями та економте свій час.

Особливості:

  • Призначений для подрібнення фруктів, овочів, горіхів
  • Висока швидкість роботи: 24000 об/хв
  • 2 чаші з герметичними кришками у комплекті
  • Надійні, екологічні та безпечні матеріали
  • Керування однією кнопкою
  • Швидке збирання та легке очищення

Максимальна зручність

Зробіть порцію вітамінного коктейлю перед походом у спортзал або приготуйте порцію смачного смузі дитині на сніданок. З блендером Xiaomi O'COOKER Electric Juice Extractor – це простіше простого. Він не лише зробить все швидко, а й дасть можливість взяти напій з собою у тій же склянці, в якій його зробили. Закрийте чашу герметичною кришкою, яка щільно закручується й не дасть розлитися жодній краплі, і можете вирушати у спортзал, на роботу, до школи або на прогулянку.

Зможе користуватися навіть дитина

Xiaomi O'COOKER настільки простий у використанні, що користуватися ним зможуть навіть діти та люди похилого віку. Для керування блендером передбачена лише одна кнопка, завдяки чому не потрібно довго шукати як увімкнути прилад. Крім того, вона досить велика, що дозволяє потрапити по ній навіть особливо не дивлячись.

Лише 8 секунд на приготування порції коктейлю

Потужний двигун у 250 Вт та висока частота обертання (24 000 об/хв) роблять процес подрібнення дуже швидким. Щоб отримати порцію свіжого соку з м'якотою або фруктового коктейлю вам знадобиться лише 8 секунд та кілька простих кроків:

  • Очистіть та покладіть фрукти або овочі у чашу
  • Встановіть на неї насадку з ножами
  • Вставте у блендер та натисніть кнопку

Буквально кілька секунд – і коктейль готовий. Стільки ж часу знадобиться, щоб зняти та обполоснути насадку з ножами. Таким чином на все про все піде менше хвилини.

Екологічні та безпечні матеріали

У комплекті з блендером йдуть дві склянки (300 та 600 мл) з герметичними кришками, виготовлені з інноваційного матеріалу – тритану. Він прозорий як скло, легкий як пластик та безпечний для здоров'я. Посуд з тритану вирізняється винятковою міцністю та стійкістю до ударів, не вбирає запахи та ніяк не впливає на смак напоїв. Тому чаші можна використовувати і для приготування, і для зберігання різних соків та смузі.

Надійність та довговічність

Корпус та ножі Xiaomi O'COOKER Electric Juice Extractor виконані з харчової нержавіючої сталі 304. Вона міцна, стійка до корозії, механічних пошкоджень та не містить шкідливих для людини речовин. Це забезпечує блендеру тривалий термін служби та робить його кращим помічником на кожен день.

Продумана конструкція

Випадково пропущена кісточка або інша перешкода не завадить роботі блендера. Прилад сам припинить роботу, якщо виявить, що вона виконується некоректно. Це дозволить уникнути його поломки. А силіконові амортизатори на ніжках блендера знижують вібрації та підвищують його стійкість.

 

Характеристики

Фізичні характеристики

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Блендер Xiaomi O’COOKER Electric Juice Extractor O’COOKERV2