Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Блендерний набір REDMOND RHB-2942

Код:668706
Немає в наявності
Блендерний набір REDMOND RHB-2942 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2942 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2942 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2942 фото
Блендерний набір REDMOND RHB-2942 фото
-11%
Вигода 160 ₴
cashback iconКешбек 12 ₴
1 299

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер REDMOND RHB-2942 – це компактний багатофункціональний пристрій «3 в 1» з серії CHROME IN BLACK. Завдяки змінним насадкам RHB-2942 здатний виконувати роботу декількох кухонних пристроїв: блендера, міксера та подрібнювача. Готуючи інгредієнти для найрізноманітніших страв, вам більше не доведеться витрачати багато часу, RHB-2942 дозволить змішати, збити і подрібнити продукти за лічені хвилини.

 

Насадка-блендер

Використовуйте заглибний блендер, щоб приготувати поживні овочеві та грибні крем-супи, різноманітні соуси для спагеті, картопляне пюре та багато інших страв. У комплектації приладу передбачена склянка для змішування об'ємом 600 мл, яка чудово підійде для приготування двох порцій молочного коктейлю або вітамінного смузі.

 

Насадка-вінчик

Спеціальна насадка-вінчик дозволяє використовувати RHB-2942 як міксер. З його допомогою можна збивати яйця, готувати рідке тісто для млинців або збиті вершки для прикрашання десертів та випічки.

 

Чаша з подрібнювачем

Завдяки RHB-2942 вам не доведеться вручну подрібнювати часник, цибулю та інші овочі для приготування соусу або самостійно нарізати м'ясо для невеликої кількості дієтичного нежирного фаршу. Просто викладіть необхідні продукти в комплектну чашу і натисніть на кнопку, гострий S-подібний ніж підготує інгредієнти максимально швидко та якісно.

 

Режим «Турбо»

Хочете довести пюре, тісто або мус до ідеальної однорідної консистенції? Використовуйте режим «Турбо»: RHB-2942 почне працювати на швидкості 16000 об/хв, з легкістю впоравшись навіть з твердими шматочками продуктів.

 

Безпечна робота

Якщо перевищити рекомендований час роботи блендера, система автоматичного вимкнення зупинить роботу приладу. Це захистить двигун від перегріву і запобіжить поломці пристрою. Після того, як RHB-2942 охолоне, він знову буде готовий до роботи.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

2

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,18 кг

Вага в упаковці

1,53 кг

Габарити (ВхШхГ)

40 х 6,3 х 6,3 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

23,5 х 25,5 х 14 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків