Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендерна набір REDMOND RHB-2980

Код:679734
Немає в наявності
Блендерна набір REDMOND RHB-2980 фото
cashback iconКешбек 13 ₴
1 399

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

REDMOND RНВ-2980- багатофункціональний блендер «3 в 1» з трьома змінними насадками і можливостями погружного блендера, міксера і подрібнювача. Завдяки високій максимальній потужності 1200Вт прилад швидко і якісно обробляє як рідкі, так і тверді продукти.

RHB-2980 як блендер

Встановіть насадку-блендер і використовуйте RHB-2980 для приготування супів-пюре, соусів, паштетів або коктейлів. Насадка виготовлена з міцної нержавіючої сталі - матеріалу, стійкого до перепадів температури. Тому ви зможете збивати гарячі крем-супи і готувати освіжаючі молочні коктейлі, не боячись пошкодити насадку.

RHB-2980 як міксер

Ручним віночком збити вершки до стійких піків буває досить складно. Блендер RHB-2980 зробить це за пару хвилин! Досить встановити насадку-віночок і використовувати прилад як повноцінний міксер: збивати яйця для омлету, готувати легкі повітряні десерти - безе або меренгу.

RHB-2980 як подрібнювач

У чаші з подрібнювачем нарізайте інгредієнти для невеликих порцій салатів, соусів, салатної і співай заправки. Овочі, м'ясо без прожилок, трави, сир, горіхи і сухофрукти - гострий S-подібний ніж измельчит інгредієнти в два рази швидше, ніж ви наріжете їх вручну.

Стакан для змішування

Для акуратного змішування рідких продуктів, в комплекті передбачений високу склянку, об'ємом 600 мл. У ньому ви зможете без ризику випадково забризкати стіл збити яйця з вершками для омлету або приготувати кілька порцій коктейлю.

Плавне регулювання швидкості

Швидкість обертання насадок блендера залежить від сили натискання кнопки включення. Такий спосіб максимально зручний, адже вам не доведеться зупиняти приготування, щоб натиснути іншу кнопку або, наприклад, повернути регулятор.

Плавно збільшуйте і при необхідності знижуйте швидкість для якісної обробки різних продуктів. Наприклад, подрібнювати горіхи найкраще на максимально швидкості 14100 об / хв. Чи готуєте рідке тісто для млинців? Спочатку ретельно змішайте всі інгредієнти на невеликій швидкості і поступово збільшити її, щоб позбутися від дрібних борошняних грудочок.

Система автоматичного вимкнення

Чи працюєте блендером тривалий час? Сучасний прилад може автоматично відключитися, якщо виникне загроза перегріву або перевантаження двигуна. Система подвійного захисту дозволяє уникнути випадкових поломок блендера. Як тільки прилад охолоне, ви зможете продовжити приготування.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

5

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Імпульсний режим

Подрібнення

Змішування

Регулювання швидкості

Живлення

Від мережі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір
Вага

1,4 кг

Габарити (ВхШхГ)

69 × 422 × 75 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера