Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Подрібнювач Graef CH502EU

Код:724021
Очікується
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Подрібнювач Graef CH502EU фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Колір
Black фото
White фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Подрібнювач Graef CH502EU

Бажаєте приготувати зігріваючий крем-суп, вишуканий соус, вершковий десерт, смачний песто чи ситну закуску? У цих та багатьох інших випадках практичний та компактний подрібнювач Graef CH502EU стане незамінним кухонним помічником. Він поєднує в собі передові технології та витончений дизайн. І з легкістю подрібнить будь-які інгредієнти, зокрема трави, фрукти, овочі чи навіть горіхи. А також допоможе приготувати пюре із фруктів або овочів для дитячого харчування. Крім того, цей компактний пристрій можна зручно зберігати, навіть якщо у вас мало місця на кухні і збирати в найкоротші терміни.

Особливості:

  • Ідеально підходить для подрібнення, нарізування та змішування продуктів
  • Потужний двигун 500 Вт
  • Чотирьохсегментне лезо з нержавіючої сталі.
  • Скляний контейнер для подрібнення ємністю 1,0 л (можна мити в посудомийній машині)
  • Просте керування однією рукою
  • Висока стійкість завдяки силіконовому кільцю в основі

Висока ефективність

Незважаючи на свої компактні розміри, подрібнювач оснащений відразу чотирма лезами з нержавіючої сталі та потужним двигуном на 500 Вт, завдяки чому працює дуже ефективно. Чотири леза приладу справляються значно швидше, ніж дволопатеві леза звичайних приладів, і забезпечують дійсно однорідну консистенцію продукту. Тому подрібнювач Graef однаково підходить для шаткування, нарізування та змішування і позбавляє від стомлюючого подрібнення продуктів вручну.

Просте керування однією рукою

Від нарізки трав для салату великими шматочками до приготування ніжного пюре для дитячого харчування – цей подрібнювач може все. І до того ж неймовірно простий в управлінні: чим довше або сильніше ви натискаєте кнопку вгорі, тим дрібніше будуть порізані інгредієнти, і тим одноріднішою буде суміш. Ви самі вирішуєте в якийсь момент зупинитися і можете легко контролювати результат, змішуючи продукти до тих пір, поки консистенція не задовольнить вас.

Практично та стильно

Graef CH502EU – це компактний пристрій, який можна без проблем зберігати в шафі або прямо на столі, якщо ви часто користуєтеся ним. Він не займає багато місця і швидко збирається за потреби. При цьому його якісний скляний контейнер об'ємом 1 л міцний, безпечний для продуктів і простий в очищенні. Його можна мити як вручну, так і в посудомийній машині. А завдяки силіконовому кільцю в основі забезпечується висока стійкість всього аксесуара. Тому подрібнювач ще й максимально зручний та практичний.

Якість без компромісів

Компанія Graef GmbH & Co. KG, заснована в 1919 році в Німеччині, є одним із провідних виробників надійної та різноманітної кухонної техніки. Продукція GRAEF не тільки технічно досконала, надзвичайно надійна та пропонує найкращу зручність для користувача, а й вражає першокласним дизайном. Вона також завжди відрізнялася безкомпромісною якістю та абсолютною точністю німецького виробництва. Все для того, щоб клієнти могли насолоджуватися приладами, які миттєво привертають увагу на кожній кухні і незмінно можуть стати класикою завтрашнього дня!

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

1

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

Немає

Програми та функції

Змішування

Для дитячого харчування

Нарізування

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Управління: Механічне; Чотирисегментне лезо з нержавіючої сталі

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Скло

Колір
Вага

1,64 кг

Вага в упаковці

2,1 кг

Габарити (ВхШхГ)

19 х 15,5 х 21,5 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

20 x 20 x 27,5 см

Комплектація

Подрібнювач Graef CH502EU

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера