Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Персональний блендер Nutribullet NB 606DG

Код:734292
Є в наявності
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Персональний блендер Nutribullet NB 606DG фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
-50%
Вигода 1 700 ₴
cashback iconКешбек 16 ₴
3 399
1 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Здорове харчування та вітамінні коктейлі щодня

Зробіть перший крок до здоровішого способу життя з блендером Nutribullet NB 606DG. Простий у використанні та чищенні, він ідеально підходить для повсякденного використання, а завдяки своїм компактним розмірам займає мало місця на кухонному столі. Але головне – це його ефективність. Леза Nutribullet і двигун потужністю 600 Вт легко подрібнюють фрукти, овочі, змішують рідини та багато іншого в поживний коктейль, забезпечуючи ваш організм основними поживними речовинами та вітамінами. Просто натисніть, поверніть та перемішайте, щоб приготувати практично будь-який коктейль менш ніж за 60 секунд. Цей невеликий і компактний блендер дозволяє готувати ідеальні порції, які чудово підходять для сім'ї з однієї або двох осіб. З Nutribullet здорове харчування швидко стане вашою улюбленою звичкою.

Вітамінний заряд швидко та легко

Цей компактний і зручний блендер був створений, щоб допомогти людям швидко та легко інтегрувати здорове харчування у своє повсякденне життя. Насолоджуйтесь смузі, соками, протеїновими коктейлями та багатьом іншим на ходу та легко отримуйте свою дозу вітамінів. Саме тоді, коли ви хочете або коли вам зручно. А швидкість та простота приготування коктейлів полегшать введення поживних продуктів у ваше щоденне меню. З Nutribullet піклуватися про здорове харчування, хороше самопочуття та фігуру вашої мрії стане простіше, ніж будь-коли!

Високоефективне лезо з нержавіючої сталі

Одним із головних секретів ефективності цього блендера є його леза. Унікальна конструкція ножа з 6 лезами з нержавіючої сталі, розташованими в декількох площинах, забезпечує циклонічне рух, що гарантує подрібнення навіть твердого насіння, стебел або шкірки для вивільнення прихованих у них вітамінів та мікроелементів. За допомогою цього леза з шістьма ножами ви зможете перетворити навіть найтвердіші та волокнисті інгредієнти на ідеальні ніжні коктейлі.

Потужний двигун 600 Вт

Витягти всю доступну харчову цінність з інгредієнтів, що переробляються, допомагає також надійний двигун потужністю 600 Вт. Розганяючи блендер до 20 000 оборотів на хвилину, він дозволяє подрібнювати та змішувати продукти максимально швидко. Виберіть улюблені фрукти та овочі, за бажанням доповніть їх ароматними травами та спеціями, наприклад, м'ятою, петрушкою або перцем, або суперфудами – наприклад, насінням чиа, горіхами або журавлиною. Завантажте все в блендер і увімкніть його. Прилад швидко подрібнить навіть тверді інгредієнти, а вам залишиться лише насолоджуватися отриманим коктелем.

Простота у використанні

Ще одна безперечна перевага блендера Nutribullet NB 606D – його інтуїтивно зрозумілий дизайн та легкість у використанні. Просто натисніть, поверніть та перемішайте. Це настільки просто, що зробить його пристроєм, яким ви із задоволенням користуватиметеся щодня.

Швидко та на ходу

Nutribullet потрібно приблизно 60 секунд, щоб ретельно перемішати всі інгредієнти. Тому ви зможете швидко приготувати вітамінний або поживний коктейль перед тим, як відправитися на роботу, навчання, в спортзал. Або зробити собі порцію крем-супу на вечерю, оскільки, крім смузі, цей компактний блендер також дозволяє готувати смачні крем-супи, заправки, десерти, повністю натуральне морозиво, горіхове масло, соуси та інше. З Nutribullet ви зможете урізноманітнити своє меню і подбати про здорове харчування та хороше самопочуття.

Склянки на 700 та 500 мл. Різний об'єм, однаковий комфорт у використанні

Міцна тританова чаша об'ємом 0,7 літра дозволить приготувати велику порцію коктейлю, соку, смузі або крем-супу, щоб ви могли насититися за один раз або поділитися смузі з кимось. Крім того, в комплекті з цією моделлю іде додаткова чаша на 500 мл, що підійде для невеликих порцій. А також пара аксесуарів-кілець (одне з них з ручкою), які накручуються на чаші і дозволяють з комфортом насолоджуватися свіжоприготованим смузі. При цьому всі аксесуари, які контактують із продуктами, абсолютно безпечні та не містять бісфенолу А (BPA).

Легко чистити

Доглядати блендера так само просто, як і користуватися ним. Просто відкрутіть леза і промийте їх водою з розчином, що чистить, а чаші можна помити вручну або поставити на верхню полицю посудомийної машини. І ніякого зайвого клопоту.

Стильний та компактний

Завдяки своїй компактній формі, цей блендер займає мало місця на кухонному столі, а також відмінно підходить для невеликих кухонь. Ви також можете взяти його з собою у подорож, наприклад, у відпустку. А його мінімалістичний, стильний дизайн із вишуканими деталями зробить Nutribullet відповідним елементом як для традиційного, так і для сучасного дизайну інтер'єру. Він легко впишеться у будь-яку обстановку.

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

1

Насадки
Об'єм основної чаші
Об'єм подрібнювача

0,5 л

Програми та функції

Подрібнення

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Можна мити в посудомийній машині; Нековзні ніжки; Управління: Механічне; Матеріал ніжки блендера: Метал

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір

Сірий

Вага

2,57 кг

Вага в упаковці

3,13 кг

Габарити (ВхШхГ)

30 х 20 х 35 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

32 х 28 х 17 см

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера