Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01

Код:709467
Є в наявності
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01 фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-7%
Вигода 200 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴
2 899
2 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний підхід до керування теплом

Термостат для радіатора Aqara E1 – це більш інтелектуальне та зручне керування опаленням для вашого будинку. Гаджет дає можливість керувати радіатором як вручну, так і віддалено, а також автоматизувати процес нагрівання на підставі показань із зовнішніх датчиків Aqara. Його можна використовувати з більшістю водяних радіаторів, а також суміжних пристроїв, таких як сушки для рушників або навіть теплі підлоги. Крім того, розумний термостат радіатора Aqara E1 сумісний з широким спектром екосистем і голосових помічників, включаючи HomeKit, Alexa, Google, IFTTT і Matter. Зробіть свій будинок більш розумним та енергоефективним за допомогою Aqara E1.

 

Особливості:

  • Сумісність з більшістю радіаторів
  • Протокол Zigbee 3.0
  • Вбудований датчик температури
  • Виявлення відкриття дверей та вікон
  • Геозона та підтримка кількох будинків
  • Підтримка групування пристроїв
  • Настроювані смарт-розклади
  • До 1 року автономної роботи
  • Просте встановлення
 

Стандарт ZigBee 3.0 та мобільний додаток Aqara Home

Цей термостат підтримує стандарт ZigBee 3.0 – найшвидшу, стабільнішу та енергоефективну технологію розумного будинку. А завдяки зручному додатку Aqara Home йому доступний широкий спектр налаштувань, автоматизації та керування, у тому числі і через розумних помічників.

 

Точний контроль температури за допомогою зовнішніх датчиків

Слідкуйте за температурою у всій кімнаті, а не лише навколо радіатора. Порівняно з іншими термостатами, радіаторний термостат Aqara Е1 може отримувати показання температури безпосередньо від підключеного датчика температури та вологості Aqara.* Навіть в екосистемі HomeKit. Таким чином, контроль температури буде більш точним для усього приміщення, а термостат зможе регулювати радіатор в залежності від фактичної температури у кімнаті.

 

Повна сумісність із популярними екосистемами

Термостат Aqara E1 сумісний з усіма найпопулярнішими екосистемами розумного будинку, включаючи Apple Home Kit, Alexa, Google, IFTTT, і може керуватися голосом. Підтримка Matter буде додана після оновлення ОТА, коли система стане офіційно доступною.

 

Виявлення відкриття дверей та вікон

Щоб не витрачати енергію марно, термостат радіатора може відключати опалення при виявленні відкритих дверей або вікон. Цей сценарій можна реалізувати як на базі вбудованого датчика температури, який виявлятиме різкий перепад температури, так і підключивши його до дверного та віконного датчика Aqara через автоматику, що буде надійніше.

 

Погодозалежна автоматика та захист від замерзання

У разі ризику замерзання труби опалення включатиметься автоматично. Більш того, завдяки потужній автоматиці Aqara Home, у разі різкого зниження температури зовнішнього повітря, приміщення можна попередньо прогріти, щоб компенсувати зміну температури.

 

Налаштовані смарт-розклади

Створюйте власні розклади для керування радіатором. За допомогою цього термостата та застосунку можна налаштувати інтенсивність його роботи на потрібні періоди часу, наприклад, на ніч та день. І встановлювати бажані температури різні періоди часу протягом дня.

 

Підтримка групування пристроїв

Якщо у вас в кімнаті встановлено декілька радіаторів, всі вони будуть синхронізовані найбільш ефективним чином, залежно від фактичної температури в приміщенні.

 

Геозона та підтримка кількох будинків

Більше не треба приходити до холодного будинку. Достатньо встановити геозону, щоб інтелектуальний термостат для радіатора Aqara E1 почав нагрівати приміщення ще до вашого прибуття. І навіть якщо у вас є кілька будинків, ви зможете налаштувати незалежну автоматизацію для кожного з них.

 

Барвистий дисплей з підсвічуванням

У порівнянні з аналогічними продуктами РК-екран радіаторного термостату Aqara E1 має підсвічування, збільшені кути огляду, дуже високу контрастність, а також чіткі та барвисті значки.

 

До 1 року автономної роботи

Немає необхідності часто змінювати батареї у пристрої: завдяки протоколу Zigbee та енергоефективному обладнанню батарея термостату Aqara може працювати до 1 року без заміни. **

 

Просте встановлення та сумісність

Радіаторний термостат Aqara E1 включає адаптери, які роблять його сумісним з переважною більшістю радіаторних клапанів. Що стосується монтажу, то він займає всього кілька хвилин і не вимагає ніяких додаткових інструментів. ***

 

* Датчики температури та вологості Aqara купуються та встановлюються окремо.
** Термін служби батареї може змінюватись в залежності від умов використання. Річний термін служби батареї розраховується виходячи з умов, за яких пристрій працює 8 разів на день протягом 165 днів та один раз на 2 тижні протягом 200 днів.
*** Термостат підтримує більшість популярних стандартів радіаторної арматури завдяки наступним адаптерам, що входять до комплекту поставки: стандартний гвинт M30*1,5 мм, а також вентилі Danfoss RA, RAV, RAVL. Зверніть увагу: E1 сумісний лише з термостатичними клапанами, а ручні, RTL-клапани, а також однотрубні радіаторні системи не підтримуються. Однак у більшості випадків можна відносно легко переобладнати існуючий клапан радіатора на допоміжний за допомогою неоригінального адаптера. За більш детальною інформацією звертайтесь до професійних установників або офіційних дистриб'юторів Aqara.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Так

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android

iOS

Особливості

Виявлення відкриття дверей та вікон

Налаштовані смарт-розклади

Геозону та підтримка кількох будинків

Вбудований датчик температури

Сумісність із більшістю радіаторів

Живлення

Джерело живлення

Батарейки

Автономність

До 1 року

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

57 х 89 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Термостат

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Термостат для радіатора Aqara E1 SRTS-A01