Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X

Код:677021
Немає в наявності
Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X фото
Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X фото
Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X фото
Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X фото
Духова шафа електрична GORENJE BOS737E13X фото
cashback iconКешбек 120 ₴
12 099

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Склепінчаста форма HomeMade
Plus. Ідеальна духовка для
професійних результатів

Духовка стала ще просторішою, а стеля більш склепінчастою, повторюючи конструкцію традиційної дров'яної печі. Повітря вільно циркулює, обволікає продукт з усіх боків, роблячи його ніжним та соковитим всередині і неймовірно хрустким зовні. Примусова циркуляція повітря створює професійні умови для приготування як на одному, так і на декількох рівнях одночасно.

ExtraSteam.
Просте випікання
з парою

Програма ExtraSteam з використанням пари створює ідеальні умови для збільшення об'єму хліба, формування пишної м'якушки та хрусткої скоринки. Просто налийте трохи води у неглибоке деко і виберіть програму ExtraSteam, а про решту подбає духовка.

Емаль SilverMatte.
Суперстійке і супергладке
покриття

SilverMatte — суперстійкий та високоміцний матеріал, здатний витримувати дуже високу температуру та піролітичне очищення при 500°С. Гладкою, непористою емаллю покриті внутрішні поверхні духовки і листи, що робить їх стійкими до високої температури, мікрохвиль та пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь відображає високу температуру і забезпечує додаткову ізоляцію. Активне покриття дозволяє спалювати забруднення при високій температурі.

AquaClean: очищення парою.
Просте повсякденне
очищення

Завдяки використанню зовсім нової піролітичної емалі у всіх лініях нового покоління духовок Gorenje ефективність функції AquaClean набагато покращена. Функція AquaClean — це відчутна допомога в очищенні робочої камери. Все, що потрібно, — це налити 0,5 літра води у деко та увімкнути функцію AquaClean. Через 30 хвилин результати видно на внутрішніх стінках духовки та деках. Забруднення та жир розм'якшуються, і їх залишається просто протерти.

BigSpace: простора духовка.
Більше простору для
свободи кулінарної творчості

У новому поколінні духових шаф Gorenje склепінчаста стеля захована за передньою верхньою стінкою, що створює додатковий об’єм і дозволяє повітрю вільно циркулювати. Збільшений об’єм дозволяє використовувати великі дека і готувати більшу кількість їжі, при цьому зовнішні розміри духовок залишилися попередніми. Тепер в духовках Superior можна одночасно готувати на п'яти рівнях, а не на трьох, як раніше.

Система охолодження DC+.
Ефективне керування
теплом

Система DC+ ефективно охолоджує корпус духовки і запобігає можливим неполадкам, викликаним високою температурою. Система DC працює, коли духовка увімкнена, при системі DC+ вентилятор охолодження продовжує працювати і після завершення роботи духовки, поки температура бічних стінок не знизиться до 60°С. Це особливо зручно в духовках з піролітичним очищенням, які працюють при дуже високих температурах.

SuperSize: максимальна
площа приготування.
Впораються з будь-якою кількістю

У просторих духовках можна готувати багато їжі не лише завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дозволили розширити внутрішній простір і повністю використовувати ширину духовки. Листи стали більшими, але з інноваційними технологіями страви готуються рівномірно на всіх рівнях по всій площі листа.

PerfectGrill.
Хрустка скоринка
з варіогрилем

Чудові результати приготування в духових шафах Gorenje досягаються за рахунок продуманого розташування верхніх нагрівальних елементів: великий нагрівач розташований по периметру стелі, малий інфранагрівач — ближче до центру. Завдяки цьому тепло розподіляється рівномірно, і страва запікається до хрусткої скоринки і залишається соковитою всередині.

FastPreheat: швидке нагрівання.
Неймовірно швидко і
економія часу та енергії

З функцією «Швидке нагрівання» духовка досягає температури 200°С всього за 6 хвилин, заощаджуючи при цьому до 30% часу. Ця функція особливо стане у пригоді, якщо приготування вимагає попередньо розігрітої духовки. Індикатор на дисплеї та звуковий сигнал інформують, що необхідна температура досягнута.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Об'єм
Клькість програм

8

Режими приготування

Очищення паром AquaClean

Підігрів посуду

Розморожування

Малий гриль

Великий електричний гриль

Швидкий нагрів духовки

Великий гриль + робота вентилятора

Нагрів знизу + робота вентилятора

Наявність гриля
Тип гриля

Електричний

Енергоефективність

Клас енергоспоживання
Споживання електроенергії

0,94 кВт/год

Потужність підключення

3300 Вт

Напруга

220 - 240 В

Потужність гриля

2700 Вт

Експлуатація

Тип управління
Тип дверцят

Відкидна

Дисплей
Таймер
Конвекція
Підсвічування
Перемикачі
Тип очищення
Безпека

Захист від дітей

Тип направляючих

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал дверцят

Скло з металевою рамкою

Матеріал внутрішнього покриття

Емаль

Матеріал панелі управління

Нержавіюча сталь

Габарити (ВхШхГ)

59,5 х 59,7 х 54,7 см

Висота
Ширина
Глубина

54,7 см

Розміри ніші для вбудовування (В х Ш х Г)

56-56,8 х 58,3-60 х 55 см

Вага

30,6 кг

Висота в упаковці

66 см

Ширина в упаковці

63,5 см

Глибина в упаковці

68 см

Вага в упаковці

32,9 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження