Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue)

Код:699403
Немає в наявності
Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue) фото
Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue) фото
Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue) фото
Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue) фото
cashback iconКешбек 9 ₴
999
Колір
Blue фото
Yellow фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ПОРИНЬТЕ В ІГРОВИЙ ПРОЦЕС І ПЕРЕМАГАЙТЕ!

Геймпад iPega Bluetooth PG-SW038 являє собою функціональний, зручний контролер з функціональністю та керуванням Nintendo Switch. Максимальний комфорт використання гарантується ергономічною, легкою конструкцією та зручним керуванням із програмованими кнопками, а також режимом Turbo. Геймпад підтримує бездротове з'єднання та оснащений акумулятором, 6-вісним гіроскопом, подвійною вібрацією. Незамінний гаджет для ігор приведе до перемоги.

 

КНОПКА TURBO — ВАША ПЕРЕВАГА

Геймпад iPega Bluetooth PG-SW038 оснащений корисною для справжніх геймерів кнопкою Turbo. Ця функція дозволяє зробити вашу атаку потужнішою завдяки активації автоматичного повторення дій. Отримайте безперечну перевагу, використовуючи цю кнопку в активних іграх, таких як: боротьба, шутери від першої особи, стрілялки тощо. Потужне прискорення у перегонах дозволить залишити позаду своїх суперників. Максимальний комфорт дій забезпечують найкращі функції геймпада, що зібрані в одному гаджеті.

 

6-ВІСНИЙ ГІРОСКОП

Вбудований 6-вісний датчик розпізнавання руху підвищує реалістичність керування у гоночних іграх і точність прицілу в шутерах. Завдяки високій чутливості гіроскопа ви більш точно прицілюватиметеся в автоматичному режимі. Коли нахиляєте, повертаєте геймпад, гіроскоп автоматично допомагає досягти правильної цілі. 6-вісний гіроскоп підвищує точність керування, дозволяючи працювати у режимі повітряної миші. Будьте на крок попереду своїх ворогів. Поки вони ціляться, ви стріляєте.

 

ПРОГРАМОВАНІ КНОПКИ

Будьте на крок попереду ворогів завдяки зручним програмованим елементам керування та новітній конструкції геймпада. Клавіші повернення S1/S2/S3/S4 легко налаштувати як часто використовувані кнопки або як комбіновані поєднання, максимально зручні для гри. Більше ніяких складних комбінацій натискати не потрібно, тому збільшиться комфорт та швидкість гри. Ваші руки більше не будуть настільки втомлюватися.

 

РЕАЛІСТИЧНІСТЬ ІГРОВОГО ПРОЦЕСУ

Подвійний двигун дозволяє відчувати вібрацію, що налаштовується по-різному. Вони працюють асинхронно, збільшуючи реалістичність відчуттів від подій у грі на тактильному рівні. Це дозволяє практично відчути всі емоції під час падіння, удару, повороту чи зіткнення. Функціональні кнопки A/B/X/Y мають вбудоване підсвічування, що значно спрощує гру у темряві. Джойстики без мертвої зони. Реагуйте миттєво прицілюючись, стріляючи, керуючи і т.д. Гра стане яскравішою, легшою та цікавішою.

 

БЕЗДРОТОВЕ З'ЄДНАННЯ

Геймпад iPega Bluetooth PG-SW038 для роботи використовує бездротовий Bluetooth-інтерфейс версії 3.0, який дозволяє насолоджуватися плавним ігровим процесом з радіусом дії до 8 метрів. Вбудований місткий акумулятор на 400 мАг забезпечує 8 годин у режимі безперервного використання. Для його повної зарядки потрібно близько 3 годин. Універсальність використання дає сумісність із консолями Nintendo Switch, PS3; девайсами на ОС Android та комп'ютерами з Windows 7 і вище. Насолоджуйтесь грою з комфортом!

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Зворотній зв'язок

Так

Кількість кнопок

13

Сумісність
Особливості

Зі стіками

Фізичні характеристики

Колір
Комплектація

Інструкція

Гарантія

Геймпад

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Геймпад Ipega Bluetooth PG-SW038С (Blue)