Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Електросамокат Ninebot F2 E

Код:721550
Є в наявності
Електросамокат Ninebot F2 E video preview
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Електросамокат Ninebot F2 E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 249 ₴
24 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більш тривалі поїздки з більшою безпекою

Ninebot KickScooter F2 від Segway – це інноваційний електричний самокат, який поєднує в собі елегантність та продуктивність, щоб доставити вам незабутні враження від поїздок. Завдяки запасу ходу до 40 км і максимальної швидкості 25 км/год він легко доставить вас до місця призначення, навіть якщо воно знаходиться в іншому кінці міста. При цьому його поліпшені 10-дюймові самовідновлювані шини, надійна подвійна гальмівна система і система контролю тяги (TCS) роблять поїздки не тільки плавними, але й безпечними. А зручний механізм складання спрощує зберігання та перенесення. Крім того, вбудований інформативний дисплей та можливість керувати функціями самокату через мобільний додаток дають вам зручні інструменти контролю. Все це перетворює елетросамокат F2 E на чудового компаньйона для щоденних поїздок на роботу та прогулянок на свіжому повітрі.

Особливості:

  • Запас ходу: 40 км
  • Гранична швидкість 25 км/год
  • Стабілізаційна система TSC
  • Подвійна гальмівна система: переднє дискове гальмо + заднє електронне гальмо
  • 3 режими їзди (Eco, Drive, Sport) та режим ходьби
  • 10-дюймові колеса з самовідновлюваним шаром проти проколу
  • Яскрава світлодіодна фара, задній стоп-сигнал та бічні покажчики повороту для безпечного водіння
  • Додаток Segway-Ninebot та підтримка Apple Find My

Поїздки без обмежень

Ninebot KickScooter F2 Е оснащений новим акумулятором ємністю 367 Вт*год, який забезпечує самокату більшу дальність дії. Тому з ним ви можете проїхати до 40 км1 на одному заряді, що дозволяє дістатися практично до будь-якої точки міста.

Більш потужний двигун

У компанії з Ninebot F2 Е ви можете легко подорожувати містом, не звертаючи уваги на рельєф та інші деталі. Все завдяки модернізованому безщітковому двигуну з максимальною потужністю 800 Вт, який може розігнати електросамокат до 25 км/год та допомагає йому долати схили з ухилом до 18%.

Система TCS для безпечного водіння

Компанія Segway-Ninebot завжди ставить на перше місце комфорт та безпеку власників транспорту. Саме тому вона запровадила у своїх електросамокатах нову технологію автомобільного класу під назвою Traction Control System (TCS). Ця система є спеціальним алгоритмом управління, який допомагає більш точно керувати транспортом і підтримувати його стійкість на гравійних або слизьких дорогах, а також уникати втрати керування. Функцію можна активувати за допомогою програми Segway-Ninebot.

10-дюймові самовідновлювані шини

Удосконалені 10-дюймові безкамерні шини шириною 58 мм забезпечують плавність та стійкість навіть на вибоїстих дорогах та пересіченій місцевості. А внутрішній шар гелю значно знижує ризик проколів без будь-якого спеціального догляду, тому ви можете спокійно їздити практично будь-якими дорогами та покриттями.

Все для безпечних поїздок

Подвійна гальмівна система, що включає переднє дискове гальмо і заднє електронне E-ABS гальмо, швидко реагує на команди водія і робить їзду безпечнішою, плавнішою та стабільнішою. До того ж самокат оснащений яскравими світлодіодними передніми та задніми ліхтарями, стоп-сигналом та сертифікованими E-MARK відбивачами для забезпечення більшої безпеки водія у темряві.

Інтелектуальна система керування батареями (BMS)

Завдяки вдосконаленій системі керування батареями (BMS) забезпечується тривалий термін служби елементів акумулятора та ваша безпека у будь-який час. Система пропонує:

  • Захист від короткого замикання
  • Захист від надструму
  • Подвійний захист від перезаряджання
  • Подвійний захист від перерозряду
  • Захист від перегріву
  • Захист від низької напруги
  • Налаштовуваний ліміт зарядки

Приготуйтеся до довгих поїздок із Ninebot F2 E!

Режими роботи на будь-який випадок

Цей електросамокат має три режими на всі випадки життя, завдяки яким ви можете налаштувати його продуктивність під свої завдання. Так, залежно від своїх потреб ви зможете перемикатися з режиму Eco, який економить енергію і збільшує запас ходу, у режим Drive, який пропонує ідеальний баланс між потужністю та ефективністю, або встановити режим Sport, що настроюється через програму, щоб швидко дістатися до місця призначення. Перемикання між режимами керування настільки ж просте, як подвійне натискання кнопки на панелі приладів. Крім того, через мобільну програму ви також можете активувати режим ходьби (з максимальною швидкістю 5 км/год), який ідеально підходить для ситуацій, коли ви повинні везти свій самокат вручну, м'яко штовхаючи його.

Комфорт – головний критерій

Більш широке кермо серії F2 забезпечує відмінну стійкість під час їзди, а також більше місця для різноманітних аксесуарів, таких як утримувач для телефону. Крім того, самокат Ninebot F2 E має складану конструкцію та важить 17,5 кг, що дозволяє легко транспортувати його на невеликі відстані та зручно зберігати вдома.

Стабільна їзда за будь-яких погодних умов

Ninebot F2 E виготовлений із високоміцної сталі та має водонепроникний корпус зі ступенем захисту IPX5, тому він готовий до різних випробувань у будь-яких погодних умовах.

Більше контролю у додатку

Самокат можна підключити до Segway-Ninebot через Bluetooth, щоб бути в курсі стану вашого транспорту і отримати ще більше контролю над його функціями. Зокрема, через програму можна керувати:

  • Bluetooth-з'єднанням
  • Блокуванням та розблокуванням KickScooter
  • Перевірити його стан під час руху та залишок заряду акумулятора
  • Оновити прошивку
  • Активувати «Режим ходьби»

Відслідковуйте свій KickScooter за допомогою Apple Find My

Завдяки мережі Apple Find My ви можете знайти свій KickScooter будь-де! Після активації Apple Find My через програму Segway-Ninebot та сполучення його зі своїм KickScooter ви зможете швидко знайти свій електросамокат через програму Find My на своєму iPhone, коли це необхідно. Доступно лише для користувачів пристроїв Apple з iOS 14.5, iPad OS 14.5 та Mac OS Big Sur 11.1 та вище.

*Теоретичний діапазон: протестовано під час руху з повністю зарядженою батареєю, навантаженням 75 кг, температурою навколишнього повітря 25 °C та середньою швидкістю руху дорогою 16 км/год. Чинники, що впливають на запас ходу, включають швидкість, кількість прискорень і зупинок, температуру довкілля тощо.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Електронна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

18°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Тип акумулятора

Li-ion

Час зарядки

До 6,5 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Зарядний пристрій; Посібник користувача

Особливості

Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; Зарядна напруга (макс.): 42 В; Захист від перегріву; Захист від короткого замикання; Захист від перевантаження струмом; Захист від перевантаження по розряду та перевантаження по заряду; Максимальна потужність: 800 Вт; Задні ліхтарі: Гальмівний сигнал; Тип приводу: Задній; Бездротове з'єднання Bluetooth 4.2; Android 4.3, iOS 12.0 або пізнішої версії; IPX5; Розміри: 1143.5 × 570 × 1214 мм; Розміри у складеному стані: 1143.5 × 570 × 484 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків