Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Електросамокат Ninebot F2 Plus E

Код:721781
Є в наявності
Електросамокат Ninebot F2 Plus E video preview
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Електросамокат Ninebot F2 Plus E фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 264 ₴
26 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Більше потужності, більше дальності

Шукаєте потужний, витривалий та стильний самокат для повсякденного використання? Ninebot KickScooter F2 Plus від Segway відповідає всім цим вимогам та чудово підходить для щоденних поїздок. Завдяки максимальній потужності двигуна до 800 Вт, великому запасу ходу до 55 км і швидкості до 25 км/год, він дозволяє легко та швидко пересуватися в межах міста. І при цьому повний нових функцій, які роблять його щоденне використання ще приємнішим. Подвійна гальмівна система, вбудовані індикатори поворотів, система контролю тяги (TCS) та покращені самовідновлювальні шини сприяють безпеці на дорозі та покращують керованість транспорту. А завдяки зручному додатку та вбудованій функції Apple Find My ви завжди зможете знайти самокат зі свого iPhone. Ninebot F2 Plus E – це майже ідеальний міський самокат.

Особливості:

  • Електричний скутер зі складаною конструкцією
  • Максимальна швидкість: 25 км/год
  • Запас ходу: до 55 км
  • Протибуксувальна система (TCS)
  • Подвійна гальмівна система з переднім дисковим та заднім електричним гальмом
  • 10-дюймові безкамерні шини з гелевим шаром для мінімізації можливості проколу
  • Мобільний додаток Segway-Ninebot та підтримка Apple Find My
  • Вбудовані індикатори повороту, яскрава передня фара та задній стоп-сигнал

Для довгих поїздок містом

Не дозволяйте техніці обмежувати себе. Електричний самокат Ninebot F2 Plus E оснащений акумулятором великої ємності 460 Вт*год, завдяки якому він може проїхати до 55 км без підзарядки.1 Тому ви можете не перейматися тим, чи вистачить вам заряду до вечора і спокійно подорожувати містом.

Потужний двигун

Насолоджуйтесь легкими та безтурботними поїздками по місту щодня. Завдяки вдосконаленому двигуну номінальною потужністю 400 Вт (максимальна потужність 800 Вт), цей електросамокат може розвивати швидкість до 25 км/год і долати схили з ухилом до 20%.

Система TCS для безпечного водіння

Компанія Segway-Ninebot завжди ставить на перше місце комфорт та безпеку власників транспорту. Саме тому вона запровадила у своїх електросамокатах нову технологію автомобільного класу під назвою Traction Control System (TCS). Ця система є спеціальним алгоритмом, який допомагає більш точно керувати транспортом і підтримувати його стійкість на гравійних або слизьких дорогах, а також уникати втрати керування. Функцію можна активувати за допомогою програми Segway-Ninebot.

10-дюймові самовідновлювальні шини

Удосконалені 10-дюймові безкамерні шини шириною 58 мм забезпечують плавність та стійкість навіть на вибоїстих дорогах та пересіченій місцевості. А внутрішній шар гелю значно знижує ризик проколів без будь-якого спеціального догляду, тому ви можете спокійно їздити практично будь-якими дорогами та покриттями.

Безпека понад усе

Впевнено керуйте транспортом та будьте готові до будь-яких ситуацій. Комбінація переднього дискового та заднього електронного гальма гарантує безпечніше водіння та швидку зупинку за потреби. А потужні передні та задні світлодіодні фари, поворотні покажчики та відбивачі із сертифікацією E-MARK допоможуть добре орієнтуватися на дорозі та зроблять вас більш помітним для інших учасників дорожнього руху.

Технологія BMS

Удосконалена система керування батареями BMS дбає про максимальне подовження терміну служби батарей. Вона пропонує такі функції, як захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму, захист від перегріву, а також можливість налаштовувати межу зарядки та інші корисні функції.

3 режими водіння

Для зручності як початківців, так і досвідчених водіїв Ninebot F2 Plus E має три режими їзди з оптимальними налаштуваннями на будь-який випадок. Так, залежно від своїх потреб ви зможете перемикатися з режиму Eco, який заощаджує енергію та збільшує запас ходу, до режиму Drive, який пропонує ідеальний баланс між потужністю та ефективністю. Або встановити режим Sport, що настроюється через програму, щоб швидко дістатися до місця призначення. Крім того, через мобільну програму ви також можете активувати режим ходьби (з максимальною швидкістю 5 км/год), який ідеально підходить для ситуацій, коли ви повинні везти свій самокат вручну, м'яко штовхаючи його.

Ергономічна конструкція

Серія Ninebot F2 також відрізняється зручнішим для користувача дизайном. Зокрема, самокат має ширше кермо, що сприяє стабільнішій їзді і дає більше місця, яке можна використовувати, наприклад, для розміщення тримача телефону. При цьому електросамокат залишився настільки ж практичним, як і раніше. Він важить 17,7 кілограма і легко складається, що робить його також компактним та зручним у зберіганні та перенесенні.

Стабільна їзда за будь-яких погодних умов

Ninebot F2 Plus E виготовлений із високоміцної сталі та має водонепроникний корпус зі ступенем захисту IPX5, тому він готовий до різних випробувань у будь-яких погодних умовах.

Керування через мобільний застосунок

Самокатом можна легко керувати через мобільний застосунок Segway-Ninebot. Просто підключіться до транспорту зі свого телефону через з'єднання Bluetooth і зможете швидко заблокувати/розблокувати KickScooter, перевірити статус поїздки і залишок заряду батареї, а також оновити прошивку та багато іншого. А власники iPhone отримують також можливість знайти свій Ninebot F2 Plus E у будь-який час за допомогою служби Apple Find My.2

1Теоретичний діапазон: протестовано під час руху з повністю зарядженою батареєю, навантаженням 75 кг, температурою навколишнього повітря 25 °C та середньою швидкістю руху дорогою 16 км/год. Чинники, що впливають на запас ходу, включають швидкість, кількість прискорень і зупинок, температуру довкілля тощо.

2Доступно лише для користувачів пристроїв Apple з iOS 14.5, iPad OS 14.5 та Mac OS Big Sur 11.1 та вище.

Характеристики

Конструкція

Тип пристрою

Електросамокат

Призначення
Діаметр коліс
Вага пристрою
Система гальмування

Дискова

Електронна

Розташування гальмівної системи

Передня

Задня

Колір моделі

Чорний

Пересування

Допустиме навантаження
Максимальна швидкість
Мінімальний зріст
Потужність мотора
Кут підйому

20°

Aвтономність

Запас ходу
Ємність батареї
Час зарядки

До 8 годин

Особливості

Додаток

Так

Сумісність з ОС

iOS

Android

Bluetooth колонка

Так

LCD-дисплей

Так

Наявність підсвітки

Так

Комплектація

Електросамокат; Зарядний пристрій; Посібник користувача

Особливості

Швидкісні режими: Енергозбереження, Стандартний, Спортивний; Захист від перегріву; Захист від короткого замикання; Захист від перевантаження струмом; Захист від перевантаження по розряду та перевантаження по заряду; Максимальна потужність: 800 Вт; Задні ліхтарі: Гальмівний сигнал; Тип приводу: Задній; Бездротове з'єднання Bluetooth 4.2; Android 4.3, iOS 12.0 або пізнішої версії; IPX5; Розміри: 1143.5 × 570 × 1214 мм; Розміри у складеному стані: 1143.5 × 570 × 484 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера